Dave Chappelle lacht in het gezicht van Cancel Culture, weigert trollen te laten winnen

Inhoudsopgave:

Dave Chappelle lacht in het gezicht van Cancel Culture, weigert trollen te laten winnen
Dave Chappelle lacht in het gezicht van Cancel Culture, weigert trollen te laten winnen
Anonim

De vertoning van Dave Chappelle's documentaire in de Hollywood Bowl onthulde een heleboel schokkende waarde en een allegaartje van gevoelens. Sommige fans zijn verbitterd over de recente opmerkingen van de komiek en strijden ervoor om hem te annuleren. Veel beroemdheden zouden dit ongelooflijk verontrustend vinden, maar Dave Chappelle niet. Hij lacht in het gezicht van de annulatiecultuur en weigert zich te laten rammelen door het lawaai.

Bewijst dat hij het script in elk scenario echt kan omdraaien, wordt Dave Chappelle helemaal niet gefaseerd door de haters en trollen die al hun energie steken in het neerhalen en annuleren van hem. Hij is zelfs dankbaar voor de schijnwerpers die ze op hem zetten en bedankte hen voor alle aandacht die hij nu kreeg.

Onaangedaan en sterk staan

Komedie is altijd besmet met een vleugje scherpe beledigingen die in een bepaalde richting worden gegooid. Veel van Chappelle's recente inhoud is onder vuur genomen door haters die hem als grof, onbeschoft en toondoof beschouwen, na het maken van een reeks controversiële opmerkingen. De transgendergemeenschap, samen met enkele leden van de LGBTQ+-gemeenschap, hebben aanstoot genomen en vinden dat hij moet worden geannuleerd.

Dat gaat niet snel gebeuren.

Dave Chappelle heeft zojuist bewezen dat degenen die boos op hem zijn, door kunnen gaan en hem kunnen annuleren als ze dat willen, het kan hem niet echt schelen.

Hij vertelde zijn fans dat het hem echt niets kon schelen wat trollen van hem denken en vindt dat ze in plaats daarvan meer aandacht moeten besteden aan het annuleren van al hun 'haat'.

Opzeggen, het maakt Chappelle niet uit

Chappelle lijkt niet alleen onaangetast door de voortdurende toename van de annuleringscultuur, maar hij lijkt ook te gedijen van de aandacht die hij krijgt en gebruikt de energie om zijn carrière nog meer brandstof te geven.

Hij heeft miljoenen bewonderende fans die hem steunen en zit midden in een reeks projecten waardoor hij stevig aan het stuur zit. Ze gaven hem een staande ovatie in de Hollywood Bowl, waarmee ze de verenigde kracht demonstreerden die ze hebben met de artiest.

Zoveel beroemdheden voor hem zijn gezwicht nadat fans hadden opgeroepen om ze te annuleren. Door dit te doen, geven ze trollen de overhand en voeden ze hun waanzinnige beschuldigingen. Chappelle heeft een heel andere benadering gekozen. Hij heeft zichzelf niet verdedigd, zich nergens voor verontschuldigd of zijn opmerkingen op wat voor manier dan ook teruggedraaid.

In plaats daarvan lacht hij degenen in het gezicht uit die zelfs maar een moment dachten dat ze afbreuk zouden kunnen doen aan het succes dat hij momenteel ziet.

Aanbevolen: