Jennifer Lopez en Alex Rodriguez spelen TikTok met hun kinderen

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez en Alex Rodriguez spelen TikTok met hun kinderen
Jennifer Lopez en Alex Rodriguez spelen TikTok met hun kinderen
Anonim

Jennifer Lopez is een geboren maker en TikTok is een manier geworden voor de ster om samen met haar fans deel te nemen aan nieuwe trends. Donderdag plaatsten zij en haar verloofde Alex Rodriguez een TikTok met de hele familie. Alle vier hun kinderen deden mee, inclusief de kinderen van Lopez uit haar eerste huwelijk, Max en Emme, en de kinderen van Rodriguez uit zijn eerste huwelijk, Ella en Natasha.

Het is geen verrassing dat de twee sterren hun kinderen wilden betrekken bij het TikTok-plezier. Ontdek hoe JLo en A-Rod de familievideo tot een goed einde hebben gebracht!

The Family-Style TikTok

Jennifer Lopez ondertitelde haar TikTok-video op donderdag, "wanneer de hele fam het eens is over een TikTok." Het lijkt erop dat het voor de familie misschien wat moeilijk was om een nummer en een trend te kiezen.

Toen de groep begon te dansen, was het echter duidelijk dat ze plezier hadden met het idee. A-Rod begon de video, terwijl de overige vijf zich stilletjes achter hem verstopten. Elke persoon voerde dezelfde bewegingen uit op Ty Dolla $ign en Wiz Khalifa's hit, Something New. JLo was de laatste die ging.

Op Instagram grapte Rodriguez dat het gezin in volgorde van "slechtste naar beste" ging.

Eén mysterie over de video blijft onopgelost. Wie was aan het filmen? De wereld van TikTok zal het misschien nooit weten, tenzij Lopez en Rodriguez het uitleggen.

JLo en de familie van A-Rod

Lopez en Rodriguez zijn trots op het feit dat hun kinderen zo goed met elkaar overweg kunnen. Ze plaatsen regelmatig foto's op Instagram van hun kinderen die samen knuffelen, zingen en muziek maken of genieten van een dagje aan het strand.

Toen het beroemde stel zich op 9 maart verloofde, waren hun kinderen blijkbaar voor 100 procent aan boord.

Een bron meldde eerder aan People Magazine dat “de kinderen geweldig zijn samen. En ze wilden al heel lang dat Jennifer en Alex zouden trouwen … ze zullen zeker allemaal een groot deel van de bruiloft uitmaken.”

In een interview met People in 2018 besprak Lopez hoe belangrijk die familieband voor haar en Rodriguez is. "Ik was zo lief voor zijn kinderen en hij was zo liefdevol en accepteerde de mijne", zei ze. "Ze omhelsden elkaar meteen."

Jennifer Lopez's andere TikTok-trends

Alex Rodriguez en Jennifer Lopez zijn al een tijdje TikTok-leden. Het paar heeft veel media-aandacht getrokken met verschillende trends.

In februari startte Jennifer Lopez de JLoSuperBowlChallenge een paar weken voor haar wereldberoemde Super Bowl Halftime Show met Shakira. De uitdaging vereiste dat dansers een deel van JLo's choreografie voor haar hit On the Floor moesten leren. Onnodig te zeggen dat de beweging snel aansloeg. JLo en A-Rod hebben verschillende video's opnieuw gepost van andere dansers die de uitdaging aangaan.

In reactie op een video gepost door Superbowl-danser Tiffany Maher, schreef Lopez: Hier word ik zo blij van!!!! Ik kan niet wachten tot jullie allemaal zondag met me dansen!”

Lopez onderschreef ook een andere trend op TikTok, de JLoTikTokChallenge. Na haar Super Bowl-optreden plaatsten fans video's van zichzelf waarop ze dansten op Love Don't Cost a Thing uit een langzamer segment van haar show.

Naast het creëren van hun eigen TikTok-uitdagingen, hebben JLo en A-Rod onlangs deelgenomen aan een andere trend: de "Flip the Switch" -uitdaging. Deze houdt meestal in dat twee deelnemers zichzelf filmen in een badkamer met Non-stop van Drake op de achtergrond.

JLo en A-Rod hebben op 8 maart hun eigen versie van de uitdaging toegevoegd. In de TikTok staat Rodriguez aan de zijkant te filmen terwijl Lopez naar Nonstop rockt. Wanneer Drake 'omgedraaid, omgedraaid' zegt, gaan de lichten uit en snel weer aan, waardoor Lopez en Rodriguez elkaars kleren aanhebben.

Jennifer Lopez verschijnt in andere beroemde TikToks

Jennifer Lopez houdt van samenwerken en TikTok stelt haar in staat om met veel verschillende artiesten in contact te komen. Ze verscheen bijvoorbeeld in TikTok van Derek Hough samen met collega-jurylid Neyo van World of Dance. De drie juryleden maakten grappen met hun fans door simpelweg de Macarena te dansen.

Lopez was eerder te zien in Derek Hough's TikTok-video's om de beroemde serie danscompetities te promoten.

Beroemdheden en fans zijn blij dat het stel inhoud maakt op TikTok

Instagram-gebruikers over de hele wereld hebben hun steun voor Rodriguez en Lopez uitgesproken in het commentaargedeelte van hun familie TikTok.

In reactie op de opmerking van Rodriguez, "van het slechtste tot het beste", schreef tv-persoonlijkheid Allison Hagendorf, "je geeft jezelf niet genoeg krediet!"

Een gebruiker, Jac Collinsworth, grapte, "bescherm dit gezin ten koste van alles." Anderen lachten om het feit dat JLo 'uit het niets leek te komen'.

Uiteindelijk lijkt het erop dat zowel fans als beroemdheden niet kunnen wachten op de volgende TikTok van de familie.

Aanbevolen: