Kan een nieuwe samenwerking van 50 Cent en Eminem in de maak zijn?

Inhoudsopgave:

Kan een nieuwe samenwerking van 50 Cent en Eminem in de maak zijn?
Kan een nieuwe samenwerking van 50 Cent en Eminem in de maak zijn?
Anonim

50 Cent en Eminem hebben een groot deel van hun carrière aan elkaar te danken. 50 Cent beleefde zijn doorbraak in de muziek toen Eminem zijn werk in 2002 ontdekte. Kort daarna werd het paar bijna onafscheidelijk. Nadat Eminem 50 Cent had voorgesteld aan Dr. Dre, die Eminem's carrière lanceerde, werd 50 kort daarna de legendarische rapper en ondernemer die hij nu is. Eminem kan op zijn beurt 50 Cent bedanken voor het constant voor hem instaan en hem ophemelen als een van de beste rappers in de game.

De twee stonden bijna elke keer dat ze opnamen maakten op elkaars albums, en Hot New Hip Hop noemde ze een van de 'meest iconische duo's' van rap vanwege al het werk dat ze samen hebben gedaan. Er beginnen geruchten de ronde te doen dat de Detroit en New Yorkse rapper weer gaan samenwerken. Zit er enige waarheid in dat gerucht? Laten we het uitzoeken.

8 Ze hebben altijd diep respect voor elkaar gehad

De twee hebben nog nooit in het openbaar ruzie met elkaar gehad. En dat niet alleen, als een van beide de kans heeft om de ander te prijzen, grijpen ze die aan. 50 Cent is zelfs zo ver gegaan om Eminem te verdedigen tegen kritiek dat Eminem als blanke rapper een 'cultuurgier' is. 50 bestrijdt die beschuldiging met de mening dat Eminem "de grootste rapper ter wereld" is. Eminem is net zo loyaal aan 50 Cent. "Deze vriendschap zal nooit veranderen." Dat waren de exacte woorden van Marshall Mathers over zijn relatie met 50. Sterke woorden van beide mannen die voortkomen uit een sterke vriendschap.

7 50 Cent raakte een beetje een ruwe patch

Sommigen vermoeden dat 50 Cent en Eminem weer gaan samenwerken, omdat dit de carrièreboost kan zijn die 50 Cent nodig heeft om weer op het goede spoor te komen.50 Cent heeft het de afgelopen jaren niet gemakkelijk gehad. Ooit de meest gevraagde artiest in zijn genre, maakte hij onlangs moeilijke tijden door. Zijn album uit 2017 was een flop en hij vroeg in 2015 faillissement aan en regelde pas onlangs zijn zaak. Eminem, die nooit faillissement heeft aangevraagd, wil zijn vriend misschien helpen zoals hij deed toen hij hem in 2002 ontdekte.

6 50 Cent en Eminem traden samen op tijdens de Super Bowl

Speculaties over hun mogelijke samenwerking begonnen in februari 2022 de ronde te doen nadat het paar samenwerkte met Snoop Dogg en Dr. Dre om op te treden tijdens de Super Bowl Half Time Show. Samen met de rest van de artiesten waren zij de eerste gangster-rappers die de Half Time Show uitvoerden. De show markeerde het begin van de heropleving van 50 Cent na de gevolgen van zijn faillissementszaak.

5 50 Cent deed een korte stap terug van muziek

50 Cent nam om vele redenen een pauze in het schrijven van nieuwe muziek, en niet allemaal waren ze negatief. Het is waar dat hij te maken had met een faillissement, maar hij deed ook een stap achteruit om zich te concentreren op zijn nieuwe carrière als televisieproducent en op zijn verschillende ondernemende ondernemingen, zoals zijn investering in Vitamin Water en andere merken.

4 50 Cent werd "geïnspireerd" door Eminem

Volgens 50 Cent heeft een recente samenwerking die Eminem deed met Nas 50 Cent "geïnspireerd" om weer muziek te gaan schrijven. Maar inspireerde het hem ook om met Eminem op te nemen? Het antwoord is hoogstwaarschijnlijk ja, want zelden heeft een van hen ooit een album uitgebracht waar de ander niet op stond.

3 Ze werkten samen met… Ed Sheeran?

Misschien werken ze weer samen, en misschien ook niet. Wat zeker is, is dat het paar vrij recentelijk heeft samengewerkt met een andere artiest. Was het Dr. Dre? Snoop Dogg? Nas? Of een andere rapper die in de vroege jaren 2000 beroemd werd? Nee. Het was Ed Sheeran. Dat klopt, de zachtgestemde popzanger nam het nummer "Remember The Name" op met het iconische rapduo. Je zou niet verwachten dat de Engelse ster zou samenwerken met een berucht gangster-rapduo. Maar hij deed het en het nummer was behoorlijk succesvol, het belandde op nummer 57 op BillBoar d's Top 100 singles chart voor 2019.

2 Het laatste album van 50 Cent deed het niet geweldig

Zoals eerder vermeld, zou de samenwerking kunnen zijn wat 50 Cent nodig heeft om zijn carrière terug te krijgen. Zijn album Curtis uit 2017 voldeed niet aan de verkoopverwachtingen, hoewel het redelijk goed werd beoordeeld door critici. Eminem heeft er altijd een punt van gemaakt om 50 te helpen met zijn carrière, en de tijd lijkt rijp voor Eminem om het opnieuw te doen.

1 Hun samenwerkingen zijn bijna altijd hits

Zoals je kunt zien aan het succes van hun verrassende samenwerking met Ed Sheeran, heeft het paar een beetje een magisch tintje als het gaat om album- en trackverkoop. Nummers als "You Don't Know", "The Re-Up" en "My Life" zijn allemaal hits geweest en er zijn er nog een aantal (bijna te veel) om op te noemen. Zou er een nieuwe Eminem 50 Cent-collab in de maak zijn? Nou, de timing is er zeker rijp voor.

Aanbevolen: