Het verhaal van hoe Judge Judy hertrouwde met haar man, Jerry Sheindlin

Inhoudsopgave:

Het verhaal van hoe Judge Judy hertrouwde met haar man, Jerry Sheindlin
Het verhaal van hoe Judge Judy hertrouwde met haar man, Jerry Sheindlin
Anonim

Er zijn nogal wat beroemdheden die twee keer met dezelfde persoon zijn getrouwd, en 's werelds beroemdste rechter is verrassend genoeg een van hen! Judy Sheindlin, bij de meesten bekend als Judge Judy, trouwde in 1977 met Jerry Sheindlin . Hun huwelijk was het tweede voor hen beiden. Judy trouwde voor het eerst met Ronald Levy in 1964 en ze bleven 12 jaar getrouwd, tot 1976. Ze heeft twee kinderen met hem, Jamie en Adam Levy.

Judy en Jerry, het gerechtelijke machtspaar, bleven tot 1990 getrouwd. En hoewel ze toen besloten uit elkaar te gaan, kwamen de twee kort daarna weer samen. Het verhaal van hun hertrouwen is eigenzinnig, enigszins grappig en tegelijkertijd even ontroerend.

6 Judy & Jerry Shendlin ontmoetten elkaar in een bar

Judy Shendlin scheidde van haar eerste echtgenoot, maar slechts een jaar later was ze opnieuw getrouwd. Jerry moet een geweldige eerste indruk op haar hebben gemaakt.

Volgens de Los Angeles Times hadden de twee elkaar ontmoet in een bar: Ik ben net klaar met het proberen van een moordzaak als advocaat van de verdediging. Ze was een aanklager. Er was een verslaggever van de New York Post daar bij de bar, en ik sprak met hem over de zaak. Judy kwam binnenlopen en legde haar vinger in mijn gezicht en zei: 'En wie is dit?' Ik zei: 'Dame, haal je vinger uit mijn gezicht.' Wij' Sindsdien zijn we samen,' zei Jerry over zijn ontmoeting met zijn vrouw.

5 Hun eerste huwelijk

Nou, technisch gezien duurde hun eerste huwelijk 13 jaar. Judy was niet alleen moeder van twee kinderen uit haar vorige huwelijk, maar werd ook stiefmoeder van drie kinderen uit Jerry's eerste huwelijk: Nicole, Nathan en Gregory. 'Ik zou twee dagen na onze ontmoeting met hem zijn getrouwd,' zei ze, 'maar we zijn een jaar niet getrouwd. Hun verbintenis was privé - totdat de tragedie Judy's familie trof en de beroemde rechter uiteindelijk ging scheiden.

4 Rechter Judy's vader stierf in 1990

Het jaar 1990 was een moeilijk jaar voor Judy. Haar vader, Murray Blum, stierf op 70-jarige leeftijd. Dat verlies veroorzaakte nog een ander, en hetzelfde jaar besloot Judy dat ze van Jerry wilde scheiden.

Volgens Honey Nine kon Jerry niet voor haar zorgen in tijden van nood, wat Judy boos en gefrustreerd maakte. In het boek What Makes a Marriage Last schreef Jerry dat Judy zei: "Als je dit niet kunt manoeuvreren, ga ik van je scheiden." En toen maakte Jerry een fout: hij maakte de no-nonsense ster belachelijk en daagde haar uit om het te doen. En dat deed ze - de volgende dag. De scheiding duurde ongeveer een jaar voordat de twee zich verzoenden. Ze probeerden hun huwelijk nog een keer en dus trouwden ze voor de tweede keer.

3 Het gelukkige paar hertrouwde in 1991

Het duurde niet lang voordat Judy en Jerry zich realiseerden dat ze elkaar vreselijk misten en dat ze geen gezin wilden verscheuren."Ik heb Jerry gemist. Ik heb graag iemand om je druk over te maken. Ik vind het leuk om een partner te hebben. Het is natuurlijk voor mij. Ik heb op de harde manier geleerd dat wat je denkt dat je gelukkig maakt, dat soms niet doet," vertelde ze aan Closer.

En hoe zit het met Jerry's gebrek aan verzorgende houding? "Ik moest gewoon accepteren dat mannen van die generatie verwachten dat er voor gezorgd en verzorgd wordt", legt Judy uit. Hij leerde echter wel haar verjaardag op een kalender te noteren en haar elk jaar een cadeau te geven. Volgens TMZ wilde ze in 2019 een Ashton Martin, maar de altijd zo slimme Jerry gaf haar in plaats daarvan een Ashton Martin-mantel.

2 Judy & Jerry Sheindlin hebben nog steeds scheikunde

Judy en Jerry gaan vandaag nog steeds door, 30 jaar na hun tweede huwelijksceremonie. Het lijkt erop dat Judy ook in haar relatie veel op haar publieke persoonlijkheid lijkt: ze deinst niet terug en geniet van conflicten. "We maken ruzie en we hebben geweldige gevechten", vertelde ze aan Closer.

Ze ha alt inspiratie uit het huwelijk van haar ouders, dat vol liefde en genegenheid was. Haar vader moedigde haar altijd aan om ernaar te streven meer te zijn dan een thuisblijvende moeder en huisvrouw. Met die waarden geïnternaliseerd, is het geen wonder dat rechter Judy voor zichzelf weet op te komen en de vonk levend te houden.

1 Jerry & Judy zijn eindspel

Vandaag de dag hebben de Sheindlins 13 kleinkinderen en hebben ze verschillende eigendommen in het hele land, waaronder Florida, NYC, LA en Rhode Island. Judy is $ 420 miljoen waard en lijkt nergens om te geven. Ze heeft een nieuw programma, genaamd Judy Justice. Jerry had ook een carrière in de entertainmentbusiness: hij zat als rechter in The People's Court, een van de meest populaire reality-tv-programma's over recht en gerechtigheid naast Judge Judy.

En dus hebben de twee veel meer gemeen dan alleen hun achternaam. Ze zijn allebei advocaten en verschenen allebei in reality-tv-shows. Ze zijn duidelijk ook een geweldige match, qua persoonlijkheid. Judy, 79 jaar, en Jerry, 87 jaar, zijn zonder twijfel een eindspel.

Aanbevolen: