Nicki Minaj legt uit waarom ze de Doja Cat-functie heeft afgewezen

Inhoudsopgave:

Nicki Minaj legt uit waarom ze de Doja Cat-functie heeft afgewezen
Nicki Minaj legt uit waarom ze de Doja Cat-functie heeft afgewezen
Anonim

Blijkbaar werd Nicki Minaj gevraagd voor "Get Into It (Yuh)", maar wees de kans af.

De rapper legde haar Twitter-volgers uit waarom ze besloot geen couplet op de track te doen.

Nicki voelde dat ze er niets aan kon doen

Toen ik met fans sprak in een audiochat, suggereerde iemand dat Minaj het te druk had om samen te werken met Doja, die onlangs de beste vrouwelijke R&B-artiest won.

Nicki zette het record recht door te zeggen dat ze eigenlijk op "Get Into It (Yuh)" had moeten staan, maar dat ze niet dacht dat het het juiste nummer voor haar was om op te spelen.

"Het is niet dat ik het helemaal te druk heb, het is gewoon dat er, zoals, middelste mensen bij die situatie betrokken waren, dus ik had haar verteld …. Ik hield niet van dat nummer omdat ik dat niet deed denk dat ik er iets voor kan betekenen, " legde Nicki uit.

Ze zei ook dat ze een ander nummer van Doja's team had aangevraagd, zodat Nicki kon zien of ze konden samenwerken, maar ze hebben haar er nooit over teruggebeld.

“Ik heb ze gevraagd me iets anders te sturen. Ik denk dat dat het tweede nummer was dat ze me stuurden, ik vroeg hen om me iets anders te sturen en ze stuurden me niets anders, zei Minaj, die het niet vreemd is om met andere artiesten te werken, zei.

Fans reageerden op nieuws dat ze bijna samenwerkten

Het internet werd gek nadat Nicki onthulde dat ze bijna in het nummer te zien was.

Hoewel een paar mensen boos waren dat er geen couplet van de Superbass-rapper was, waren de meeste mensen gefocust op het feit dat Nicki leek te bevestigen dat het allemaal liefde is tussen haar en Doja.

De fans van de twee houden al een tijdje vol dat er spanning tussen hen is, waarbij Doja een vocale Nicki-fan is, maar Nicki heeft haar nooit echt erkend.

Nicki zei dat ze dol is op Doja Cat tijdens haar uitleg op Twitter, en dat zorgde ervoor dat de Barbz en de Kittens (de namen van hun fans) wild werden.

“NICKI ZEI DAT ZE VAN DOJA HOUDT!! DOJICKI LEEFT,”tweette een persoon.

"Jullie hebben allemaal een verdomd gesprek gehad over Nicki die Doja al het LANG erkent en ondertussen hebben ze achter de schermen gepraat… voel je je dom?" een ander schreef.

Anderen waren druk aan het fantaseren over wat een krachtpatser de twee zouden kunnen zijn als ze zouden samenwerken.

“Stel je de SCHADE voor die Nicki Minaj x Doja Cat samen zou kunnen doen! Ze zijn allebei erg creatief, geestig en hebben een onmetelijk talent”, twitterde een persoon.

Aanbevolen: