Nicki Minaj en Rihanna-fans reageren op hun reünie

Inhoudsopgave:

Nicki Minaj en Rihanna-fans reageren op hun reünie
Nicki Minaj en Rihanna-fans reageren op hun reünie
Anonim

Zangende iconen Nicki Minaj en Rihanna, die naar verluidt al jaren ruzie hebben, kwamen in het weekend samen voor een date night in familiestijl.

Minaj deelde verschillende foto's van de gelegenheid, waar de nieuwe besties genoten van een dubbele date met de man van de zanger-rapper Kenneth Petty en Rihanna's partner A$AP Rocky. Nicki en Petty's zoon (wiens naam niet bekend is gemaakt) voegde zich ook bij de twee koppels.

Fans denken dat muziek eraan komt

Door de jaren heen hebben fans zowel Rihanna als Nicki Minaj ervan beschuldigd elkaars stijl te bijten, maar de twee Caribische koninginnen hebben nooit geruchten over een vete tussen hen erkend. In de nieuwe inhoud die door Minaj wordt gedeeld, lijken ze de beste vrienden te zijn die een geweldige tijd hebben samen met hun familie!

Nicki plaatste een gezellige foto van de groep zittend op een bank en schreef: "RokNRihaQueenRihCaribbeanGirlsRunit Hou van haar downnnnnnn NewYorkS–tYKTFV."

Fans konden nauwelijks geloven dat Rihanna en Nicki samen rondhingen - met hun families.

“Ik hou van de familiale sfeer!!” een fan schreef in de reacties.

"Wauw, ik weet dat jullie iets van plan zijn," deelde een ander.

“Ik heb op dat moment gewacht, Nicki x Riri, hier voor,” gutste een fan.

"Klaar voor wat jullie twee in petto hebben!!" zei een ander.

Twitter-gebruikers begonnen te speculeren dat Rihanna en Nicki mogelijk samen aan nieuwe muziek zouden kunnen werken.

Een fan deelde: "Rihanna en Nicki Minaj waren echt in dezelfde kamer samen aan het chillen met de kinderen, NIEUWE MUZIEK IS F--KING COMING."

Een andere fan schreef dat de reünie van Nicki en Rihanna net mijn hele jaar goed heeft gemaakt.

De zanger-rapper van Anaconda deelde ook een selfie-video van Rihanna en zichzelf, terwijl ze kusjes naar de camera bliezen en hun ongelooflijke haar fixeerden.

Rihanna en Nicky zinspeelden gekscherend op hun ruziemakende relatie in de video en onthulden dat historisch gezien de mensen van Barbados en Trinidad en Tobago (waar ze vandaan komen) niet echt met elkaar overweg kunnen.

"Caribische dingen… Weet je dat Bajans niet van Trinis houden?" Rihanna vroeg Nicki Minaj in de video, haar naar adem snakkend. 'En Trinis houdt niet van Bajans. Ze trekken een lijn in de oceaan over vliegende vissen, 'voegde ze eraan toe.

Toen Nicki verward keek en RiRi vroeg om uitleg, grapte ze en vertelde dat het verhaal voor "nog een nacht" was.

We kunnen niet wachten om deze koninginnen snel weer te zien rondhangen!

Aanbevolen: