Simu Liu trollen haters met stockfoto terwijl 'Shang-Chi' de verwachtingen van de kassa verplettert

Inhoudsopgave:

Simu Liu trollen haters met stockfoto terwijl 'Shang-Chi' de verwachtingen van de kassa verplettert
Simu Liu trollen haters met stockfoto terwijl 'Shang-Chi' de verwachtingen van de kassa verplettert
Anonim

Nieuw geslagen Marvel-superheld Simu Liu trollt haters die beweerden dat Shang-Chi en de Legend of the Ten Rings in de bioscopen zouden floppen. De tweede terugkeer van Marvel Studios naar de theaters dit jaar was een enorm succes en de door Destin Cretton geregisseerde film is een hit geworden bij critici.

Fans noemen Simu Liu ook hun favoriete nieuwe Avenger. Shang-Chi verpletterde de kassa in het "pandemische tijdperk", presteerde overtreffend en verdiende maar liefst $ 90 miljoen tijdens het Labor Day-weekend. Het heeft een gloednieuw record gevestigd en Simu is trots.

Nadat alle fans het hadden over Shang-Chi's indrukwekkende recensies en kasinkomsten, ging Liu naar zijn sociale-mediaplatforms om haters te trollen, die hadden voorspeld dat de film het niet goed zou doen aan de kassa.

Simu lacht het laatst

Op Instagram plaatste de acteur een screenshot van YouTube-video's die verkeerde informatie verspreiden over het succes van de film, en schreef "LOL" op de foto.

Liu ging ook naar Twitter en documenteerde zijn reactie. "Ik lach om de mensen die dachten dat we zouden floppen", schreef de acteur, naast een stockfoto van zichzelf, wijzend naar een computerscherm.

Voordat Simu Liu grote acteerrollen kreeg in de Canadese sitcom-serie Kim's Convenience en zijn stint in de MCU, werkte hij als accountant. Om zijn droom van acteren na te jagen, moest Liu verschillende klusjes doen, waaronder modelleren voor stockfoto's en een verkleedde Spider-Man zijn op kinderverjaardagsfeestjes.

Zijn succes wordt over de hele wereld gevierd, met fans die Marvel Studios feliciteren met hun allereerste door Azië geleide film. Shang-Chi werd gekenmerkt door een overwegend Aziatische cast en creatief team. Liu werkte harder dan ooit om zijn lichaamsbouw voor de rol te bereiken, door gewichten op te tillen en dagelijks vechtchoreografieën door te voeren om zich voor te bereiden op zijn rol in de film.

De acteur begon in zijn carrière met stuntwerk in Toronto en had al een achtergrond in vechtsporten. Voor zijn rol als superheld oefende Liu stretching om flexibeler te worden en werkte aan zijn Kung Fu.

Shang-Chi bevat ook acteerlegendes, waaronder Fala Chen als Ying Li, Tony Leung als de schurk van de film, Wenwu, Michelle Yeoh die Jiang-Nan speelt, evenals Awkwafina en Benedict Wong.

Aanbevolen: