Camila Cabello viel flauw tijdens de première van haar nieuwe film

Inhoudsopgave:

Camila Cabello viel flauw tijdens de première van haar nieuwe film
Camila Cabello viel flauw tijdens de première van haar nieuwe film
Anonim

De zangeres die actrice werd, voegde zich bij haar filmcollega's Billy Porter en Idina Menzel in het Griekse theater van Los Angeles om te vieren dat hun film op 3 september werd uitgebracht.

Hoewel ze er tijdens interviews prima uitzag op de rode loper, vertelde ze eenmaal binnen op het podium aan het publiek dat ze flauwgevallen was.

Cabello gaf toe dat hij flauwviel voordat hij op het podium kwam

Een clip van het evenement begon online de ronde te doen, liet Cabello op de microfoon zien en verontschuldigde zich bij het publiek.

Ze kwam laat op het podium, nadat ze was voorgesteld en niet was verschenen. Terwijl ze haastte om zich bij haar mede-sterren te voegen, vertelt ze hen wat er is gebeurd en geeft het vervolgens door aan het publiek.

"Het spijt me, ik viel net flauw. Maar ik ben terug!" roept ze uit.

Er is wat gemompel gehoord uit de menigte, dus gaat ze verder en verzekert iedereen die aanwezig is dat het goed met haar gaat en dat het evenement doorgaat.

"Ik viel letterlijk flauw, en nu ben ik terug en ik ben klaar om mijn aantekeningen te lezen."

Ze legde uit dat de reden achter haar flauwvallen was dat ze 'vreselijke maagproblemen' had.

De ster leek goed toen hij op de rode loper stond

Voordat hij op het podium kwam met de andere acteurs en actrices, werkte Cabello op de rode loper in een prachtige jurk.

Ze zag er prachtig uit terwijl ze poseerde voor foto's, zonder enige aanwijzing dat ze minuten verwijderd was van flauwvallen.

En uit de clips van haar gesprek met verslaggevers, zou je nooit raden dat haar maag pijn had gedaan of dat ze zich ziek voelde.

Ze sprak over het maken van de film en hoe "ziek" het was om voor de eerste keer in een film te spelen.

Cabello sprak ook over de flashmob die ze eerder deze week met James Corden deed, die uiteindelijk viraal ging.

"Oh mijn god, het was te gek, ik heb nog nooit zoiets gedaan. En ik hield van de video's die ik van de fans zag, net als vanuit hun auto's. Het was leuk om de liedjes opnieuw te beleven, ook, " vertelde ze een verslaggever over hun gechoreografeerde dansnummer.

Aanbevolen: