Getrouwd op het eerste gezicht': tarten Myrla en Gil de kansen?

Inhoudsopgave:

Getrouwd op het eerste gezicht': tarten Myrla en Gil de kansen?
Getrouwd op het eerste gezicht': tarten Myrla en Gil de kansen?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Married At First Sight' van 14 oktober 2021 worden hieronder besproken. Als er één ding is dat Married At First Sight doet, is het keer op keer de grenzen van de koppels testen! Trouwen zonder je partner ooit te hebben ontmoet is al moeilijk genoeg, maar als je de extra stress van het navigeren door elkaars emoties, persoonlijkheden en temperamenten voor de allereerste keer erbij gooit, neemt de romantiek een wending, en soms in het ergste geval!

Fans merkten dat Myrla en Gil aan het begin van hun huwelijk worstelden, waardoor ze zich zorgen maakten over hun toekomst, de dag van de beslissing. Terwijl Myrla en Gil elkaar naar de keel vliegen, ontstaken Zack en Michaela een behoorlijke vonk, maar het lijkt alsof de rollen zijn omgedraaid!

Hoewel Myrla en Gil op gespannen voet stonden, vooral als het erom ging dat Myrla meer geld verdiende dan Gil, lijkt het alsof ze de kansen tarten en ervoor zorgen dat hun huwelijk werkt. Wat betreft de rest? Het lijkt alsof de strijd echt is, en de plotselinge verandering in gebeurtenissen als het gaat om de liefde van Myrla en Gil voor elkaar, maakt kijkers hoopvoller op een succesvol einde.

Myrla en Gil begonnen met Rocky

Toen de MAFS-paren voor het eerst hun "ik doe" zeiden, was het duidelijk dat sommigen het gemakkelijker zouden hebben dan anderen, maar Myrla en Gil waren niet een van hen. Het duo worstelde enorm aan het begin van het seizoen, waardoor fans zich zorgen maakten dat Dr. Pepper en Pastor Cal misschien een grote beoordelingsfout hebben gemaakt.

Koppels zoals Zack/Michaela, Johnny/Bao en Ryan/Brett begonnen hun huwelijk gemakkelijker te maken, wat bewijst dat trouwen op het eerste gezicht niet zo erg is, althans dat dachten ze! De tafels draaiden snel om en Myrla en Gil zijn een van de weinige stellen die echt een kans hebben om het op de lange termijn te halen.

Terwijl het fysieke deel van hun romance een tijdje duurde om zich te vormen, en vorige week hun eerste kus bezegelden, kwamen Myrla en Gil tot de kern voordat de meeste andere koppels dat deden. De twee praatten over hun financiën voordat de anderen dat deden, terwijl ze ervoor zorgden dat ze elkaar leerden kennen voordat ze hun romance naar een hoger niveau konden tillen.

"Myrla en Gil zijn dit seizoen echt ons favoriete koppel!" een fan schreef op Twitter, en jongen hebben ze gelijk! Hoewel kijkers niet de hoogste verwachtingen hadden van de twee, zijn ze niet alleen het regerende koppel van dit seizoen, maar ze zijn ook een van de weinigen die leuk zijn om naar te kijken.

Zullen ze de dag van de beslissing halen?

Tijdens de aflevering van vanavond spreken Myrla en Gil met Pastor Cal en Dr. Pepper, en terwijl Myrla opdagen bij haar sessie en zich een beetje aangeschoten voelde, opende ze meer dan ze het hele seizoen heeft gedaan. Fans wezen er snel op hoe kwetsbaar ze was bij Dr. Schwartz, wat duidelijk maakte dat ze steeds meer op het idee komt om dingen met Gil te laten werken. Naast het zich openstellen, begint Myrla ook meer op haar gemak te raken met het idee om bij Gil in te trekken, wat een enorme stap in hun huwelijk zou zijn.

Wat Gil betreft, zijn sessie met Pastor Cal bracht een paar rode vlaggen naar voren nadat hij erop had gewezen dat hij aarzelt als het gaat om zijn romance met Myrla, vooral nu de beslissingsdag eraan komt. Gil onthulde dat Myrla's plotselinge veranderingen in houding een groot probleem voor hem is, zo erg dat het zijn beslissing zou belemmeren om bij haar te blijven als de tijd daar is.

Pastor Cal was behulpzaam bij het begeleiden van Gil om Myrla te helpen haar emoties te verwerken en uit te zoeken waarom ze soms negatief reageert. Gezien het feit dat de pastoor negativiteit in het huwelijk 'kanker' noemde, is het duidelijk dat deze twee misschien nog wat meer aan het werk hebben voordat de dag van de beslissing aanbreekt.

Aanbevolen: