Gigi Hadid wordt bedrogen voor 'belachelijke' outfit en babyfles voor modeweek

Inhoudsopgave:

Gigi Hadid wordt bedrogen voor 'belachelijke' outfit en babyfles voor modeweek
Gigi Hadid wordt bedrogen voor 'belachelijke' outfit en babyfles voor modeweek
Anonim

Supermodel en supermoeder Gigi Hadid lieten de hoofden draaien tijdens de New York Fashion Week toen ze over de catwalk liep voor Moschino's excentrieke modellijn met babythema. Het was het NYFW-debuut van het Italiaanse modehuis, maar internetgebruikers zijn nauwelijks onder de indruk nadat ze hebben opgemerkt dat de modellijn op "babybeddengoed" leek.

Gigi Hadid straalde zoals altijd en droeg haar haar in een elegante topknot terwijl ze een gekke jurk met één mouw met cartoonprint droeg en een enorme olifantenslurf op de schouder. Voor de grote finale droeg Hadid zelfs een babyflesje, deed alsof hij ervan dronk terwijl hij poseerde en zich een weg door het geheel baande.

Fans zijn niet onder de indruk

De kitscherige looks van het model zijn niet erg goed ontvangen door fans die geschokt zijn door de modellijn met babythema. Andere modellen die voor het merk liepen, zijn onder meer Irina Shayk, Winnie Harlow en Taylor Hill, die allemaal outfits droegen die bedekt waren met 3D-giraffen, eekhoorns en beren.

De modellen droegen ook portemonnees die waren ontworpen om eruit te zien als formulecontainers en Taylor Hill droeg eigenlijk een babymobiel als een tiara.

Gigi's fans denken dat ze haar blik een beetje ver heeft geduwd door uit de babyfles te drinken… en noemden de hele modellijn "belachelijk" en merkten op dat Gigi er "heel anders" uitzag.

"Dit moet wel de meest belachelijke regel zijn die ik ooit heb gezien!!" een fan schreef in de reacties.

“Noem je dit mode???” zei een fan.

"Hoe is het met de babyfles???Waarom ziet Gigi er hier zo anders uit?" vroeg een gebruiker.

“Ze dragen het beddengoed van hun kinderen”, staat er in een commentaar.

"Ben ik de enige die "provocerend" op een babyfles bijt, diep losgeslagen vindt?" zei een gebruiker.

Gigi Hadid is bijna een jaar geleden bevallen van haar dochter met Zayn Malik en vecht sindsdien voor haar privacy. Het model lijkt haar moederlijke kant te hebben gekanaliseerd voor de modeshow, hoewel de look voor haar vele fans enigszins onaangenaam was!

Het supermodel trapte de New York Fashion Week af op de catwalk van Proenza Schouler op 9 september voor hun Spring Summer 2022 Runway Show.

Aanbevolen: