Drake wordt bedrogen voor het laten vallen van $ 2,2 miljoen op een Mille Watch

Inhoudsopgave:

Drake wordt bedrogen voor het laten vallen van $ 2,2 miljoen op een Mille Watch
Drake wordt bedrogen voor het laten vallen van $ 2,2 miljoen op een Mille Watch
Anonim

Het is geen geheim dat Drake graag geniet van de fijnere dingen in het leven.

Hij pochte onlangs op de aankoop van een Richard Mille-horloge van $ 2,2 miljoen, maar in plaats van indruk te maken op zijn fans, is precies het tegenovergestelde gebeurd. Fans zijn woedend dat Drake zoveel geld naar een horloge zou gooien, en bespotten zelfs zijn gevoel voor mode na het zien van het ontwerp van dit specifieke uurwerk.

Fans trollen hem online omdat hij zo'n verbazingwekkende, genotzuchtige aankoop heeft gedaan, en herinneren Drake eraan dat alleen omdat het veel geld kost, niet betekent dat het ook echt een mooi horloge is.

De $2,2 miljoen Mille

Zo ziet $2,2 miljoen eruit om iemands pols.

Als je niet onder de indruk bent, ben je niet de enige.

Drake's fans zijn totaal niet onder de indruk van alles rondom deze aankoop.

Om te beginnen zijn de kosten van het horloge zo buitensporig dat het echt moeilijk te rechtvaardigen is om de aankoop te rechtvaardigen, zelfs als het wordt gekocht door Drake, die een gerapporteerde nettowaarde van $200 miljoen heeft.

$ 2,2 miljoen laten wegzakken in iets dat zich om zijn pols wikkelt, is volgens Drake's fans te veel. Ze roepen hem op om betere keuzes te maken en verwijten hem dat hij zijn rijkdom verspreidt, terwijl hij in plaats daarvan zoveel mensen in nood had kunnen helpen met meerdere donaties.

Wat het horloge zelf betreft, fans zijn niet dol op het ontwerp. Ze waren er snel bij om de manier waarop het horloge eruitzag, te verslaan, en kunnen geen seconde begrijpen hoe Drake voor dit Richard Mille-ontwerp had kunnen kiezen, terwijl er zoveel andere beschikbaar waren.

Drake wordt gesleept

Drake is geen onbekende in het uitgeven van grote sommen geld aan overdadige cadeaus en dure persoonlijke aankopen. Hij verwachtte waarschijnlijk gratis commentaar na het plaatsen van de afbeelding van zijn nieuwe Richard Mille-horloge. Dit is tenslotte een van de meest gewaardeerde, diep gerespecteerde merken. Fans gebruikten dit echter als een kans om de artiest te slepen.

Opmerkingen op sociale media inbegrepen; "Drakes is het type kerel dat een horloge van 2,2 miljoen dollar krijgt en niet weet hoe hij de tijd moet lezen", en "met geld kun je geen smaak kopen."

Andere opmerkingen inbegrepen; "slaaf van materialistische onzin," en "En het is echt een lelijk horloge. Ik weet dat Mille's een van de beste is die je kunt krijgen, maar dit ziet er helemaal niet goed uit ?‍♂️"

Sommige fans schreven: "Het lijkt erop dat een heleboel lego's een puzzelstukje zijn", "bruh, kijk maar op je telefoon", "slechte investering" en "meer dan mijn huis."

Aanvallen op dit pure voorbeeld van verwennerij waren ook inbegrepen; "Open biznesses voordat je 2,2 M op een fkn-horloge laat vallen."

Aanbevolen: