Kan Erika Jayne 'The Real Housewives Of Beverly Hills' verlaten?

Inhoudsopgave:

Kan Erika Jayne 'The Real Housewives Of Beverly Hills' verlaten?
Kan Erika Jayne 'The Real Housewives Of Beverly Hills' verlaten?
Anonim

Erika Jayne heeft niet het beste jaar tot 2020 en 2021. Fans van The Real Housewives van Beverly Hills hebben alles gelezen over de juridische problemen die Erika en Tom Girardi hebben hebben, inclusief de vraag of Erika te veel van Toms geld heeft uitgegeven.

Er is veel informatie geweest over de scheiding van Erika en Tom op RHOBH, en nu seizoen 11 binnenkort afloopt en het nieuws over Erika en Tom maar blijft komen, is er één grote vraag in ieders gedachten: zal Blijft Erika op The Real Housewives of Beverly Hills? Laten we eens kijken.

Verlaat Erika 'RHOBH'?

Er zijn steeds meer vragen over wat Tom en Erika doormaken, met fans die zich afvragen over het leeftijdsverschil van Erika en Tom, en mensen die zich afvragen of Erika in de realityserie blijft.

Sommige fans zeiden dat Erika RHOBH moest verlaten, en volgens Us Weekly leek Erika het niet leuk te vinden om dat te horen.

Erika twitterde in september 2021 dat ze blij was dat ze wat steun had, maar dat ze de serie niet wilde verlaten. Ze zei: 'God verhoede dat ik voor mezelf vecht. Stop met denken dat ik stop, alleen maar omdat jij denkt dat ik dat zou moeten doen. F–k dat. Bedankt aan iedereen die me steunt en begrijpt. Ik laat me niet stoppen.”

The Sun meldde dat Erika denkt dat Bravo wil dat ze op RHOBH komt omdat ze het drama zal brengen. Volgens de publicatie zei een bron: "Bravo gaat haar niet ontslaan omdat de rechtszaak gemakkelijk twee seizoenen kan duren en blockbuster-beoordelingen kan garanderen. Ze heeft echt het gevoel dat ze zich in een onmogelijke situatie bevindt, maar is geadviseerd door haar kamp om de producenten niet in het openbaar te roepen omdat ze voorlopig met hen moet werken."

Toen een fan Erika vertelde dat ze had kunnen stoppen met de realityserie en zei: Het gekke is dat je het gemakkelijk had kunnen opgeven en zei dat ik dit niet meer wil doen, en je laat het volledig toe het speelt zich allemaal af. Het is waar je je voor hebt aangemeld en je stapt niet terug. Daarom geloof ik je en sta ik achter je!” Erika antwoordde en legde uit dat ze in de show wilde blijven.

Erika zei: "Ik wilde niet stoppen omdat het zwaar werd. Het leven is voor iedereen wel eens zwaar. Ik zou mezelf teleurstellen door weg te rennen ", aldus Reality Blurb.

Erika Op 'RHOBH'

Volgens Heavy.com zei Andy Cohen dat sommige mensen hem vertellen Erika te laten gaan en hij vertelt hen dat seizoen 11 al klaar is. Andy zei: "Ik krijg veel tweets van mensen die zeggen: 'Je moet Erika uit de show ontslaan'. Ik heb zoiets van: 'Je realiseert je dat de show is ingepakt, we hebben hem opgenomen. Je kunt haar niet uit de show verwijderen."

De website vermeldt ook dat Erika zal verschijnen op de reünie van seizoen 11, waar er zeker nog meer zal worden gepraat over wat er in haar leven aan de hand is.

In een recente aflevering van RHOBH vroeg Sutton Stracke haar medesterren of ze samen konden komen om over Erika te praten, en ze gingen naar het huis van Dorit Kemsley. De cast zat in het prachtig versierde huis van Dorit, dat absoluut feestelijk was sinds de scène werd gefilmd tijdens de kerstvakantie van 2020, en sprak over hun verwarring over wat er met Erika aan de hand was. Sutton zei dat ze nerveus was om met Erika om te gaan en toen Kyle Richards iedereen uitnodigde voor een kerstdiner, had de cast het hier allemaal over.

Of Erika Jayne nu wel of niet op RHOBH blijft, het is zeker waar dat ze heeft gedeeld dat ze het in veel afleveringen moeilijk heeft.

In een recente aflevering die eind augustus 2021 werd uitgezonden, vertelde Erika over op zichzelf wonen en veel schoonmaken. Ze zei: "Ik woon al bijna 30 jaar niet alleen. Het is er heel stil. Er is niets te doen. Ik denk dat schoonmaken ook op een bepaalde manier bijna meditatie is. Sommige mensen houden ervan om de vloeren te dweilen en sommige mensen houden ervan om meubels op te poetsen. Ik hou echt van mijn stofzuiger."

Erika heeft ook in nogal wat afleveringen gehuild, omdat ze zo overstuur is over de scheiding en alle juridische problemen, waardoor fans zich afvragen waarom ze nog steeds in de show is.

Als Erika Jayne ervoor kiest om RHOBH vóór seizoen 12 te verlaten, zouden fans het begrijpen omdat ze zoveel doormaakt. Maar als ze in de realityserie blijft, lijkt het mogelijk dat haar aanhoudende juridische problemen een verhaallijn zullen zijn in seizoen 12 en er is zoveel dat de hele tijd naar buiten komt.

Aanbevolen: