Fans reageren op explosieve trailer van 'Real Housewives Of Beverly Hills' vierdelige reünie

Inhoudsopgave:

Fans reageren op explosieve trailer van 'Real Housewives Of Beverly Hills' vierdelige reünie
Fans reageren op explosieve trailer van 'Real Housewives Of Beverly Hills' vierdelige reünie
Anonim

Als je het hele seizoen naar Real Housewives Of Beverly Hills hebt gekeken, voel je je waarschijnlijk een gediplomeerde advocaat in de verduisteringszaak van Tom Girardi. Erika Jayne neemt eindelijk het standpunt in… op de reünie.

De zaak is het hele gesprek van het seizoen geweest, dus het is geen verrassing dat de reünie zal volgen. De trailer voor de reünie zakte en mag ik zeggen dat de dames het zoals altijd brachten, maar Andy Cohen overtrof hen met een aardverschuiving.

Er was geen onderwerp dat niet ter discussie stond. Andy Cohen's ondervraging van Erika Jayne was zo intens en is gemakkelijk het meest verwachte onderdeel van de reünie.

Erika is het hele seizoen in staat geweest om de huisvrouwen te manipuleren en te slepen, maar nu wordt ze geconfronteerd met het echte werk… Andy freakin Cohen.

"We gaan je aan een spies steken, en ik ga de barbecue aansteken", waarschuwt Cohen. Andy zette de grill op 500 °F.

De reünie-trailer is hier

Doe je gordel vast, het wordt een hobbelige rit!

Andy vraagt: "Waarom ben je niet eerder bij Tom weggegaan?" Erika antwoordt: "Waar ging ik heen?" Andy vuurt terug met: "Ik weet wat je maakt in deze show."

Deze uitspraak laat elke huisvrouw op die bank achter met hun kaken op de grond.

De presentator van de Bravo-show herhaalde hoe Girardi meerdere affaires had en hoe hij $ 20 miljoen in EJ Global stopte. Beide bewijzen dat ze het geld had om te vertrekken en de reden om het te doen.

Andy Cohen vroeg vervolgens de cast of ze Erika Jayne's kant van het verhaal geloofden en ze voegde er boos aan toe: "Kan iemand me alsjeblieft bevestigen wat ik zeg?"

Andy probeert Erika de ernst van de situatie te laten begrijpen door te zeggen: "landt anders als er slachtoffers van een vliegtuigongeluk zijn."

Fans konden niet meer klaar zijn

Andy confronteert het beest.

Hier is een Luann de Lesseps-g.webp

Fans verdedigen Garcelle over het ongepaste gedrag van Dorit!

Denise Richards kan ontspannen en genieten van de reünie ver weg van de hete stoel.

De vierdelige reünie van The Real Housewives of Beverly Hills begint op 13 oktober om 20.00 uur. ET op Bravo.

Aanbevolen: