Angelina Jolie wilde dat Brad Pitt de banden met deze beroemdheid verbrak

Inhoudsopgave:

Angelina Jolie wilde dat Brad Pitt de banden met deze beroemdheid verbrak
Angelina Jolie wilde dat Brad Pitt de banden met deze beroemdheid verbrak
Anonim

Brad Pitt, 57, en Angelina Jolie, 46, hebben nog steeds te maken met wat voelt als een nooit eindigende scheiding. Ze zitten sinds 2016 opgesloten in de rechtbank. Nu hervatten ze de voogdijzaak voor hun vijf minderjarige kinderen. Privérechter John Ouderkirk werd gediskwalificeerd nadat bleek dat hij zakelijke banden had met de acteur Once Upon a Time in Hollywood. Ouderkirk verleende Pitt de gezamenlijke voogdij in mei 2020. Bronnen onthulden dat de Eternals-actrice geloofde dat zij en de kinderen "een eerlijk proces was ontzegd", waardoor haar kamp in beroep ging voor een nieuwe rechter.

Fans hebben sindsdien hun steun uitgesproken voor de Oscar-winnende acteur. Velen van hen denken dat Jolie "wraakzuchtig" is voor het aanvechten van de rechten die aan de vader van haar kinderen zijn gegeven. Sommigen hebben dit in verband gebracht met berichten uit 2019 dat de Maleficent-actrice "manipulatief" was omdat ze Pitt had verteld de banden met Kanye West, 44, te verbreken. De acteur was meerdere keren gezien tijdens de Sunday Service van de rapper. Hoewel ze al gescheiden was, wilde Jolie nog steeds dat haar ex-man uit de buurt van de DONDA-oprichter zou blijven. Ze stelde er zelfs een ultimatum tegen. Dit is waarom.

Brad Pitt's vriendschap met Kanye West

In 2019 begon Brad Pitt meer publieke optredens te maken na de release van Ad Astra en Once Upon a Time In Hollywood. De media vonden het een grote comeback. Zeker toen de Fight Club-ster Kanye West's Sunday Services begon bij te wonen. Bekend als vrienden met andere A-listers zoals George Clooney en Leonardo DiCaprio, dachten fans dat het weer een ontluikende bromance voor Pitt was.

Tijdens de première van Ad Astra zei de acteur dat zijn ervaring bij het wekelijkse evenement "heel speciaal was. Hij vertelde ET: “Het is een pure viering van het leven en de mensen. Het is echt heerlijk. Het is echt zo.' Hij is altijd al een fan van de rapper geweest en vice versa. 'Kanye en Brad zijn al een tijdje bevriend. Er is absoluut een gemeenschappelijk respect tussen hen twee, "zei een insider. "Kanye is altijd een grote fan van Brad geweest."

Ze zeiden dat de Stronger-rapper "zo blij was" Pitt kwam omdat "hij dat wilde delen" met de acteur. De bron onthulde ook dat "de situatie van Angelina op dat moment zo slecht was dat Brad Kanye om een antwoord vroeg." Snel vooruit naar 2021, West zou leunen op de Fury-ster te midden van zijn scheiding van Kim Kardashian, 40.

Angelina Jolie 'Kan de Kardashian Clan niet uitstaan'

Kort nadat foto's van Pitt tijdens de Sunday Service viraal gingen, meldde Radar Online dat de Tomb Raider-ster "probeerde een einde te maken" aan de bromance."Angelina kan de Kardashian-clan niet uitstaan en wil dat haar kinderen niet bij hen in de buurt zijn, en dat heeft ze Brad ook verteld", aldus een bron. “Ze kan hun standpunten, politiek en anderszins, niet verdragen.” Het was een behoorlijk sterke uitspraak waardoor fans zich tegen de actrice keerden.

Het was echter niet de eerste keer dat het gerucht ging dat Jolie problemen had met de Kardashians. In 2014 beweerde een Australische website genaamd TheFix dat ze de ex-vrouw van West "persoonlijk had uitgesloten" van het bijwonen van de première van haar derde geregisseerde film, Unbroken. De KUWTK-ster ontkende dat ze 'smeekte om kaartjes voor de première van Unbroken' en 'wanhopig probeerde een ontmoeting met Brad en Angie te regelen'.

Kardashian neemt het ook constant op tegen het powerkoppel Jay-Z en Beyonce. Er zijn speculaties dat de Formation-zanger de realityster altijd de koude schouder heeft gegeven. De laatste jaren waren er ook spanningen tussen West en Jay-Z. Dus toen fans hoorden van de botsing van de make-upmagnaat met de actrice die humanitair was geworden, twijfelden ze er geen moment aan. Natuurlijk hebben Beyonce noch Jolie de geruchten aangepakt.

Maar volgens bronnen stelde de Girl, Interrupted-actrice hem [Pitt] vrijwel een ultimatum: het is Kanye of de kinderen. Ze voegden er natuurlijk aan toe: "Brad kan natuurlijk bevriend zijn met wie hij wil, maar hij weet dat Angie de macht heeft om echt met hem te rotzooien als hij Kanye blijft zien." In die tijd stond de ster uit de Tweede Wereldoorlog net weer in de schijnwerpers nadat hij de verloren tijd met zijn kinderen had ingehaald.

Dit volgde op een woordenwisseling in het privévliegtuig van de familie met zijn oudste zoon Maddox, 20. Volgens media kwam Maddox tussenbeide in een ruzie tussen zijn ouders. Pitt was naar verluidt dronken dat het escaleerde dat hij zijn zoon sloeg. Rapporten hebben later dat deel van het verhaal ingetrokken. Het leidde echter tot een reeks gecompliceerde gebeurtenissen die van invloed waren op de echtscheiding en voogdijstrijd van het ex-echtpaar.

Aanbevolen: