Hoe Ariana Grande haar waanzinnige vermogen beschermde tegen haar man, D alton Gomez

Inhoudsopgave:

Hoe Ariana Grande haar waanzinnige vermogen beschermde tegen haar man, D alton Gomez
Hoe Ariana Grande haar waanzinnige vermogen beschermde tegen haar man, D alton Gomez
Anonim

Zodra iemand een beroemdheid wordt, hebben ze de neiging om het soort kansen te krijgen waar de rest van ons alleen maar van kan dromen. Het is niet verwonderlijk dat veel van de kansen die de meeste beroemdheden krijgen, gepaard gaan met iets anders, enorme looncheques. Er is tenslotte een reden waarom de meeste mensen de woorden roem en fortuin met elkaar associëren.

In tegenstelling tot bedrijfsleiders die indrukwekkende fortuinen vergaren, hebben de meeste beroemdheden die rijk worden een artistieke achtergrond. Omdat hun achtergrond hen niet voorbereidt om hun financiën goed te beschermen, zijn er in de loop der jaren veel te veel ooit rijke sterren failliet gegaan.

Natuurlijk zijn er veel verschillende manieren waarop sterren veel van hun geld kunnen verliezen. Hoewel ze bijvoorbeeld financieel konden herstellen, werden Kevin Bacon en Kyra Sedgwick ooit opgelicht uit een enorm deel van het geld dat ze tijdens hun carrière verdienden. Gelukkig voor Ariana Grande hoeft ze zich geen zorgen te maken over het verlies van veel geld aan haar man als het ooit misgaat, aangezien ze beschermd is tegen dat potentiële probleem.

Haar romantische leven

Sinds ze het grootste deel van haar leven in de schijnwerpers heeft gestaan, zijn de roddelbladen er geweest om verslag uit te brengen over de romantische relaties van Ariana Grande, vaak in minder dan vriendelijke bewoordingen. In werkelijkheid, hoezeer sommige van Grande's relaties ook door de pers zijn beoordeeld, niemand behalve de betrokkenen kan echt weten wat er tussen Ariana en haar exen is gebeurd. Op basis van de tekst van Grande's hit "Thank U, Next" lijkt het echter duidelijk dat ze iets uit al haar eerdere relaties heeft gehaald, wat fantastisch is als het waar is.

Voor zover de pers weet, was Ariana Grande's eerste opmerkelijke relatie met The Good Wife-ster Graham Phillips. Nadat Grande en Phillips elkaar ontmoetten toen ze allebei in Broadway's "13: The Musical" speelden, ging het paar door van 2008 tot 2011. Aan de positieve kant, Grande en Graham hadden duidelijk geen al te vervelende breuk sinds ze kwamen weer samen in 2016 voor een “13: The Musical” reünie.

Nadat Ariana Grande's eerste publiekelijk erkende relatie tot een einde kwam, zou ze betrokken raken bij verschillende andere opmerkelijke mensen. Zo is bekend dat Grande ooit gelinkt was aan Jai Brooks, Nathan Sykes, Big Sean, Ricky Alvarez en Mikey Foster. Hoewel al die relaties vrijwel zeker betekenisvol waren voor Grande, kregen twee van haar andere romances veel meer aandacht in de pers.

Toen ze elkaar ontmoetten toen ze samenwerkten aan een nummer met de titel "The Way", dateerden Ariana Grande en Mac Miller van 2016 tot 2018. Na hun breuk maakten Grande en Miller allebei overduidelijk dat hun relatie buitengewoon betekenisvol was voor hen. Helaas zou Miller zijn vroegtijdige dood tegemoet gaan, slechts enkele maanden nadat hij en Grande uit elkaar gingen. Als reactie op het overlijden van haar ex plaatste Grande een ontroerend eerbetoon aan hem op Instagram.

Nadat Ariana Grande en Mac Miller uit elkaar gingen, was de wereld geschokt toen ze hoorde dat ze betrokken was geraakt bij Pete Davidson. Hoewel hun relatie niet lang duurde en veel mensen vonden dat Davidson niet "goed genoeg" was voor Grande, lijkt het alsof ze erg gelukkig waren zolang de dingen duurden. Tenslotte sprak Davidson ooit over het gevoel alsof hij "een wedstrijd won", hij was zo opgetogen om met Grande te daten en ze waren kort verloofd voordat hun breuk werd aangekondigd.

Zelf beschermen

Aangezien het volkomen normaal is dat mensen betrokken raken bij relaties die misgaan, is het een schande dat bepaalde leden van de media de behoefte hebben gevoeld om de romantische geschiedenis van Grande te beoordelen. Het kan tenslotte heel moeilijk zijn om te weten wat je wilt in een partner als je niet de ervaring hebt om te identificeren wat je niet wilt. Bovendien is het feit dat Grande betrokken is geweest bij een aantal mislukte relaties waarschijnlijk de reden waarom ze wijs genoeg is geweest om haar fortuin te beschermen.

In de loop der jaren zijn er bij sommige echtscheidingen van beroemdheden zoveel geld gemoeid dat het onthutsend is om zelfs maar te overwegen om zoveel geld te verdelen. Gezien het feit dat Ariana Grande op het moment van schrijven $ 180 miljoen waard is, zou ze volgens celebritynetworth.com heel veel te verliezen hebben gehad als ze onbeschermd het verkeerde huwelijk aanging.

Toen de legioenen fans van Ariana Grande hoorden dat ze in mei 2021 in het huwelijksbootje stapte met haar makelaar in onroerend goed, waren sommigen bang dat hij misschien op haar geld uit was. Gelukkig lijkt het erop dat zijn bedoelingen puur zijn, want volgens rapporten heeft Grande's echtgenoot D alton Gomez een huwelijkscontract getekend. Als de rapporten waar zijn, hebben de advocaten van Grande zelfs maanden besteed aan het opstellen van een 'ijzeren huwelijkse voorwaarden die Gomez en Ariana ondertekenden voordat ze door het gangpad liepen.

Aanbevolen: