Twitter zweepslagen naar Aaliyah's moeder omdat ze haar dochter niet beschermde tegen R. Kelly's 'misbruik

Twitter zweepslagen naar Aaliyah's moeder omdat ze haar dochter niet beschermde tegen R. Kelly's 'misbruik
Twitter zweepslagen naar Aaliyah's moeder omdat ze haar dochter niet beschermde tegen R. Kelly's 'misbruik
Anonim

Nu Aaliyah's albums eindelijk beschikbaar zijn voor streaming, lijkt haar oom Barry Hankerson op een promotietour te zijn geweest om zijn overleden nicht, haar succes en haar spookachtige verleden te bespreken met de voormalige vermeende echtgenoot R. Kelly.

Hankerson tekende Aaliyah bij zijn platenlabel Blackgroud Records toen ze nog maar 12 jaar oud was. Datzelfde jaar maakte ze kennis met de zangeres "Step In The Name Of Love", die haar mentor zou worden en nog veel meer.

In een recent interview met Dr. Oz beweert de muziekdirecteur nu dat zijn zus Diane zich volledig bewust was van de beproeving die haar dochter had doorstaan onder de handen van Kelly, eraan toevoegend dat ze veel meer weet dan ze wil deel met het publiek.

Hankerson blijft onvermurwbaar dat hij "geen idee" had van de relatie tussen Kelly en Aaliyah en dat hij "volledig onwetend" was over het misbruik.

Toen hem werd gevraagd naar de kans dat andere mensen in de familie op de hoogte waren van de romance van de zangeres "Try Again" met Kelly terwijl ze in haar tienerjaren was, beweerde hij dat zijn broer of zus zou hebben geweten over de ins en outs ervan alles.

“Ja. Ik denk dat mijn zus veel meer wist dan we dachten dat ze wist.'

Fans zijn in rep en roer over de opmerking, ervan overtuigd dat er niemand in het leven van Aaliyah was die haar probeerde te beschermen tegen Kelly, die momenteel wordt berecht voor vermeend seksueel misbruik van minderjarigen.

Een fan benadrukte dat de familie van Aaliyah haar uiteindelijk in de steek had gelaten.

Ondertussen beweerde officier van justitie Maria Cruz Melendez tijdens een recente rechtszitting dat Kelly met Aaliyah was getrouwd nadat hij in paniek was geraakt toen hij ontdekte dat ze zwanger was van zijn kind - en nog steeds minderjarig.

Per Revolt: “Op een avond in 1994, terwijl de beklaagde op tournee was, kreeg hij nieuws over Aaliyah. dacht ze.

“Dit was natuurlijk een enorm probleem voor hem. Waarom? Omdat Aaliyah toen nog maar 15 jaar oud was en als ze zwanger was, betekende dat dat er vragen zouden zijn, heel veel vragen… Dus de beklaagde en zijn omgeving bedachten een plan… dat hem uit de gevangenis zou houden als iemand erachter gekomen.”

Aanbevolen: