Was Brittany Murphy ooit echt de vriendin van Eminem?

Inhoudsopgave:

Was Brittany Murphy ooit echt de vriendin van Eminem?
Was Brittany Murphy ooit echt de vriendin van Eminem?
Anonim

Eminem heeft altijd zijn lippen stijf op elkaar gehouden over zijn persoonlijke leven, ondanks dat hij een hele film over zijn jonge jaren heeft gemaakt. Het is dus een uitdaging om de waarheid van geruchten te scheiden bij het zoeken naar informatie over de eerdere relaties van de rapper.

Het is nog moeilijker om informatie te vinden over Eminem en Brittany Murphy, omdat de twee maar één keer samenwerkten voor Bretagne's tragische overlijden in 2009.

Dus hebben de twee ooit echt een date gehad, en was Brittany Murphy Eminem's vriendin vroeger?

Heeft Eminem contact gehad met Brittany Murphy?

Verhalen uit de tijd van de cast op de set van '8 Mile' zijn vrij algemeen bekend, en de crew heeft uitgelegd dat ze allemaal een hechte band hebben gehad tijdens het ontwikkelen van de film. De cast kwam bij elkaar om tijd van de set door te brengen en de vriendschappen te ontwikkelen die ze nodig hadden om de film authentiek te laten voelen.

Maar Eminem zou natuurlijk nooit toegeven dat hij als artiesten een persoonlijke relatie met Murphy had gehad die verder ging dan vriendschap en wederzijds respect. Hoewel de actrice zijn liefdesbelang speelde, was er ook een volledige cast die bij het project betrokken was, en sommige fans zijn misschien zelfs vergeten dat Bretagne zelfs in '8 Mile' was, omdat de relatie niet het belangrijkste plotpunt was.

En Brittany gaf ook talloze interviews over haar creatieve inspanningen, waaronder de film met Marshall Mathers, en had alleen maar goede dingen te zeggen.

Dus de vraag wordt: heeft Bretagne ooit gesuggereerd dat ze een niet-zo-platonische relatie met Eminem heeft? Het hangt ervan af aan wie fans het vragen.

Heeft Brittany Murphy toegegeven dat ze met Eminem uitging?

Sommige bronnen suggereren dat Brittany Murphy ooit heeft toegegeven een korte affaire met Eminem te hebben gehad.

Hoewel ze veel schijnbaar goedaardige ribbels opnam na het spelen van Eminem's liefdesinteresse op het scherm, lijkt Bretagne niet te hebben beweerd met haar co-ster te zijn uitgegaan. Tenminste, niet in een opgenomen interview dat vandaag de dag nog steeds bestaat.

Zo vaak als haar ernaar werd gevraagd, als Brittany echt contact had met de rapper, was ze duidelijk niet van plan om de bonen te morsen. Toch was ze er niet vies van om er grappen over te maken als ze in interviews werd lastiggevallen.

In feite gebruikte ze in een interview een zin uit een andere van haar films ("I'll never tell") toen haar werd gevraagd of zij en Marshall Mathers een "off-screen item" werden.

Toch vertelde Murphy wat een harde werker Mathers was, en hoe grappig en eerlijk hij was. Het interessante is dat ze die opmerkingen maakte in een interview met Ashton Kutcher, voor de film waaraan ze begonnen te werken direct nadat '8 Mile' was ingepakt.

In 'Just Married' speelden Murphy en Kutcher echtgenoten, en veel krantenkoppen adverteerden daarna met hun romance -- wat betekent dat Bretagne misschien al met Ashton aan het daten was toen mensen begonnen rond te neuzen voor informatie over Eminem.

Hoe voelde Eminem zich toen Brittany Murphy stierf?

Na het overlijden van Brittany Murphy, vroegen interviewers Eminem vaak naar zijn gevoelens hierover. En in een interview liet Eminem doorschemeren dat hij en Bretagne op zijn minst goede vrienden waren, zo niet meer.

Mathers vertelde hoe "gek" het was om te horen dat Bretagne was overleden, en legde uit dat "we op een gegeven moment heel close waren en ze een heel goed persoon was."

Maar Eminem maakte ook van de gelegenheid gebruik om te benadrukken dat het grootste probleem waarmee artiesten te maken hadden, een overdosis en verslaving was. Hij wees er zelfs op dat als beroemde mensen, hij en Bretagne, en talloze anderen, niet alleen iemand op straat konden hebben die hen illegale middelen verstrekt, maar ook een dokter in hun achterzak als ze dat wilden.

Het is duidelijk dat Eminem om Bretagne gaf als mens, voormalige vriend en artiest, dus haar heengaan was niet per se gemakkelijk voor hem.

Het klinkt echter niet alsof de twee een langdurige relatie hadden, dus het is logisch dat als ze ooit meer dan een vriendschap tussen hen hadden, het waarschijnlijk niet erg serieus was.

Maar toen was Eminems kijk op daten misschien anders, en misschien was hij niet bang om dicht bij iemand in de schijnwerpers te komen. Zijn relatie met zijn ex Kim zorgde tenslotte voor veel voer voor de albums van de rapper, maar het was absoluut geen feelgood-materiaal.

Wie is Eminem nu aan het daten?

Het is duidelijk dat Eminem niet zijn hele tijd celibatair is geweest in Hollywood. Maar tegenwoordig kiest Eminem er om een specifieke reden voor om niet te daten, en dat heeft te maken met zijn privacy.

Hij heeft een hoge prioriteit gegeven aan het leven min of meer onder de radar, behalve wanneer hij gezien (of gehoord) wil worden bij het uitbrengen van nieuwe muziek of andere projecten. Dus niemand weet zeker of hij met iemand uitgaat, of dat hij ervoor kiest vrijgezel te blijven en zich op zijn vak te concentreren.

Hij heeft tenslotte letterlijk tientallen jaren in de schijnwerpers gestaan, en hij lijkt er niet op gebrand dat zijn schijnwerpers op korte termijn verdwijnen.

Aanbevolen: