De waarheid over de relatie van Lily-Rose Depp met Kiera Knightley

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Lily-Rose Depp met Kiera Knightley
De waarheid over de relatie van Lily-Rose Depp met Kiera Knightley
Anonim

Kiera Knightley heeft in de loop der jaren veel tijd met Johnny Depp doorgebracht. Ze hebben samen drie Pirates of the Caribbean-films opgenomen. Die blockbusters nemen veel tijd in beslag om te filmen, om nog maar te zwijgen van alle pers die van de acteurs wordt verlangd bij de release van elke film. Tot op heden lijkt er geen spijt te zijn van Kiera's kant over de hoofdrol in Pirates of het werken met Johnny. Het lijkt zelfs alsof ze een zeer positieve ervaring had met het werken met de nu controversiële acteur. Bovendien lijkt ze geïnteresseerd te zijn in het opbouwen van een relatie met Johnny's dochter, Lily-Rose.

Lily-Rose Depp wordt zonder twijfel langzaam een begrip. Terwijl de dochter van Johnny en model Vanessa Paradis niet omhooggeschoten is naar succes door op de jas van haar ouders te rijden, probeert ze stukje bij beetje een naam voor zichzelf uit te werken. En dit omvat ook de hoofdrol in een film tegenover de Pirates-co-ster van haar vader. Maar hun connectie lijkt verder te gaan dan dat…

De drie manieren waarop Kiera Lily-Rose kent

Kiera Knightley heeft het geluk gehad Lily-Rose Depp op drie verschillende manieren te kennen. Eerst en vooral kent ze Lily-Rose via haar waanzinnig beroemde vader. En hoewel Johnny en Kiera nooit de beste vrienden zijn gebleken, lijkt er toch enige genegenheid te zijn. Kiera is ook publiekelijk aan de kant van Johnny gekomen in zijn veelbesproken rechtszaak met zijn ex, Amber Heard.

Johnny heeft in de loop der jaren publiekelijk respect gehad voor Kiera Knightley, zij het enigszins afstandelijk. Hij heeft echter verklaard dat hij haar kussen in Pirates of the Caribbean enigszins 'onhandig' vond vanwege haar veel jongere leeftijd. Kiera heeft echter het tegenovergestelde beweerd over het kussen van Johnny, en beweerde dat de tiener in haar 'giechelde' en dat ze Johnny liever kuste dan haar romantische interesse op het scherm, Orlando Bloom.

In theorie zou dit alles Johnny's dochter een beetje ongemakkelijk moeten maken in de buurt van Kiera. Maar dat lijkt niet het geval te zijn. Hoewel de twee elkaar duidelijk nog steeds leren kennen na het filmen van de aankomende film, Silent Night, lijkt er een natuurlijke genegenheid tussen hen te bestaan. Misschien voelt Kiera zich enigszins beschermend over Lily-Rose, omdat ze haar waarschijnlijk als kind kende toen zij en Johnny de Pirates-films aan het filmen waren? We weten het niet zeker. Maar we weten wel dat ze in die tijd waarschijnlijk het pad kruisten.

Keira kent Lily-Rose ook uit de modellen- en modewereld. Beide vrouwen hebben zich tegelijkertijd met acteren in die industrie verankerd. Maar zo veel van Lily-Rose Depp's vroege jaren werden omringd door modellenwerk en daarom is haar naam een beetje synoniem geworden met de mode-industrie. Beide acteurs hebben dezelfde merkaanbevelingen gehad, maakten deel uit van dezelfde shoot met Karl Lagerfeld en zijn gespot naast elkaar op evenementen.

En dan is er hun andere, meer voor de hand liggende gemeenschappelijkheid, acteren. Vlak voor de pandemie leerden Kiera en Lily-Rose elkaar opnieuw kennen toen ze Silent Night filmden (uit in de herfst van 2021). Hier leerde Kiera de verschillende kanten van Lily-Rose kennen.

Kiera en Lily-Rose zijn gelijken geworden dankzij stille nacht

In augustus 2021 interviewde Kiera Lily-Rose voor Interview.com ter voorbereiding op de release van Silent Night. In het interview leidde Keira Shed op het respect dat ze is gaan krijgen voor Lily-Rose. Natuurlijk werd Kiera gevraagd om wat onderzoek te doen naar Lily-Rose ter voorbereiding op het interview, maar binnen dat onderzoek, evenals de vraag die ze stelde, kwam een echt respect voor de jonge ster.

"Ik heb het gevoel dat ik de hele ochtend je stalker ben geweest, want ik heb heel veel foto's van je bekeken", zei Kiera tegen Lily-Rose in het interview.

"Ik ben zo gevleid, " antwoordde Lily-Rose.

"Het was eigenlijk een beetje eng. Mijn man werd vanmorgen wakker en ik keek al naar foto's van jou. En hij zei: 'Wat ben je verdomme aan het doen?' Ik keek naar al het werk dat je hebt gedaan, en ik denk dat je keuzes super interessant zijn. Ze zijn raar en geweldig."

Dit is ongeveer net zo'n groot compliment dat de ene acteur de andere kan geven. De veilige keuze maken wordt immers zelden gerespecteerd in de branche. En net als het begin van de carrière van haar vader, heeft Lily-Rose een aantal gewaagde beslissingen genomen als acteur. Sommige hebben hun vruchten afgeworpen, andere niet.

In het interview legde Kiera uit dat ze diep respect had voor het type acteur dat Lily-Rose aan het worden is. Dit is iets dat ze uit de eerste hand heeft gezien op de set van hun aankomende film. Het is ook de plek waar Lily-Rose haar bewondering voor Kiera kon delen, iemand naar wie ze zegt te hebben opgekeken sinds ze klein was.

Gezien hun geschiedenis en hun heden, is het zeer waarschijnlijk dat Kiera en Lily-Rose opnieuw zullen samenwerken en hun relatie verder zullen opbouwen.

Aanbevolen: