Dit is wat Rachael Ray zegt over poseren voor FHM

Inhoudsopgave:

Dit is wat Rachael Ray zegt over poseren voor FHM
Dit is wat Rachael Ray zegt over poseren voor FHM
Anonim

Het is misschien moeilijk voor sommige fans van haar kookprogramma om te geloven, maar Rachael Ray is niet bepaald een saaie huisvrouw die de hele dag in de keuken blijft. Hoewel ze vaak beweert dat ze 'geen chef-kok' is, is het waar dat de roeping van Rachael in het leven eten is.

Maar in het begin van de jaren 2000 verdiende ze ook een plek op andere lijsten dan die van Times, Forbes en gidsen voor voedselkanalen. In feite heeft Rachael Ray de FHM-lijst van '100 meest sexy vrouwen' niet één maar twee keer gemaakt.

Interessant genoeg waren die nominaties in twee afzonderlijke jaren nadat ze voor het tijdschrift poseerde in wat critici een zeer riskante fotoshoot zouden noemen.

Rachael Ray poseerde ooit voor FHM

Ter verdediging van Rachael zegt ze dat ze dacht dat het tijdschrift een "huishoudelijke" publicatie was… Dus toen FHM (wat staat voor For Him Magazine) haar vroeg om te poseren voor een foto-uitzending, zei Ray ja.

Rachael lachte, "Ik wist niet dat het een sexy tijdschrift was", maar ze legde uit dat ze het deed om "het echt te houden". Rachael zat naast Jenny McCarthy en maakte grappen over het feit dat ze de gemiddelde vrouw was in een fotoshoot die haar afschilderde als allesbehalve.

Ze deed het, zegt ze, omdat haar lichaamstype meer dat van de gemiddelde vrouw is dan dat van de meeste modellen, dus het leek alsof ze het aan haar fans verplicht was.

Zelfs Jenny zei tegen de kijkers dat ze "go go go go", terwijl Rachael opmerkte dat Jenny's zus haar make-up van tevoren had gedaan.

Rachael zegt dat ze geen spijt heeft

In verschillende interviews in de jaren sinds de fotoshoot van 2003 heeft Rachael herhaaldelijk uitgelegd dat ze geen spijt heeft van het modelleren voor het mannenblad. Ten eerste vond haar man het niet erg, merkte ze op, en hij zei zelfs dat het "best cool" was.

Het paar, dat pas een paar jaar na de shoot getrouwd was, staat bekend als nuchter, dus dat deel was geen verrassing.

Maar zelfs nadat ze haar fout had ingezien, en dat het tijdschrift niets met eten te maken had (tenminste, niet noodzakelijkerwijs eten), vond Rachael het nog steeds slim om ter plaatse te gaan.

Zeker, ze was toen jonger, maar Ray wees erop dat ze van haar lichaam houdt en zich helemaal niet slecht voelde over de fotoshoot. Er is echter één persoon die niet onder de indruk was; Ray's moeder.

Wat Rachaels moeder van FHM vond

Rachael legde uit dat haar moeder niet blij was met de keuze van haar dochter om model te staan voor het tijdschrift. Toen ze uitlegde dat haar moeder vond dat Rachael niet 'haar lichaam hoefde te verkopen' om haar weg te vinden in het leven, zei de beroemde kokkin dat ze geen wrok koesterde tegen haar moeder.

Tenslotte, welke moeder zou willen dat hun dochter poseert voor zo'n tijdschrift, vooral op 35-jarige leeftijd? Dat was een twistpunt voor sommigen, omdat ze dachten dat Rachael op de een of andere manier te oud was om er goed uit te zien in een mannenblad.

Maar het is duidelijk dat de uitgevers van het tijdschrift wisten wat ze deden, Rachael poseren in schrale schorten en 'chef'-outfits, haar laten poseren met lepels chocolade en zelfs, in sommige gevallen, potten en pannen.

Misschien is het dankzij haar rekwisieten veranderd in meer van de huishoudelijke soort fotoshoot die Rachael oorspronkelijk had verwacht!

Maar Rachael had begrip voor de zorgen van haar moeder en realiseerde zich dat haar moeder van een andere generatie is, en liet het drama los. Elsa Scuderi naderde tenslotte de zeventig toen haar dochter poseerde voor de verspreiding van het tijdschrift. Het is duidelijk dat Scuderi in een andere tijd is opgegroeid!

Maar het was ook een andere tijd voor Rachael Ray. Hoewel veel fans haar vluchtige moment van roem in het mannenblad helemaal zijn vergeten (of helemaal hebben gemist), was het een gedurfde stap in het begin van haar carrière.

Hebben Rachaels modellendagen haar carrière geholpen?

Zoals fans zich misschien herinneren, begon Ray's bekendheid te groeien rond 2001, toen ze voor het eerst op 'Today' verscheen en direct daarna een Food Network-contract binnenhaalde. Misschien was mevrouw Scuderi bang dat Rachael haar roem zou verpesten. Gelukkig is dat niet gebeurd.

Rachael's fotoshoot was slechts een korte onderbreking van haar snelle opkomst, waarbij talloze kookboeken, tv-shows, lessen, haar eigen productlijnen en zelfs een hondenvoermerk betrokken waren. In de loop der jaren is Ray veel verder gegroeid dan haar modellentijd, hoewel ze met veel liefde over dat korte moment in de geschiedenis lijkt te reflecteren.

En wie weet; die vroege dagen in een zeer korte schortoutfit hadden Rachael misschien geholpen om wat zichtbaarheid te krijgen toen ze haar carrière begon. Ze verdiende er beslist geen geld mee; Naar verluidt heeft Food Network Rachael gevraagd om de shoot te doen, en ze werd er niet eens voor betaald.

Gelukkig hebben haar kookkarbonades en grote persoonlijkheid uiteindelijk hun vruchten afgeworpen, en Rachael is tegenwoordig een bundel waard - zelfs zonder halfnaakt te poseren in een gootsteen vol bubbels.

Aanbevolen: