Wie is de vrouw van Mario Lopez en wat doet ze?

Inhoudsopgave:

Wie is de vrouw van Mario Lopez en wat doet ze?
Wie is de vrouw van Mario Lopez en wat doet ze?
Anonim

In het echte leven is er absoluut geen discussie dat kinderen een grote rol spelen in de samenleving. Als gevolg hiervan zou het helemaal geen zin hebben als de meeste tv-programma's en films geen jonge personages bevatten. Toch is het echt jammer dat zoveel films en tv-shows kindersterren gebruiken. Het is tenslotte algemeen bekend geworden dat veel voormalige kindsterretjes veel blijven worstelen.

Aan de positieve kant zijn er enkele voormalige kind- en tieneracteurs die levens gaan leiden die van buitenaf grotendeels positief lijken te zijn. Mario Lopez heeft bijvoorbeeld schijnbaar een heel goed leven voor zichzelf opgebouwd en zijn hele familie. Een van de belangrijkste redenen daarvoor is dat, net als Lopez' co-ster Mark-Paul Gosselaar, die de perfecte vrouw voor hem lijkt te hebben gevonden, het lijkt alsof Mario's oude partner hem erg gelukkig maakt. Dat roept natuurlijk een voor de hand liggende vraag op: wie is de vrouw van Mario Lopez en wat doet ze?

Fascinerend begin

In romantische komedies hebben de beste koppels vaak meet-cutes, wat betekent dat ze elkaar voor het eerst op een of andere schattige manier tegenkomen. Als het op dit koppel aankomt, klinkt het verhaal van hoe Mario Lopez en Courtney Mazza elkaar ontmoetten als iets uit een romantische komedie, ook al resulteerde het in een aantal negatieve bijwerkingen.

In 2008 werkte Mario Lopez in New York aan een Broadway-productie van "The Chorus Line" toen hij het pad kruiste met Courtney Mazza, die ook deel uitmaakte van de show. Aan de positieve kant is het duidelijk dat Lopez en Mazza veel chemie deelden nadat ze elkaar leerden kennen, omdat het niet lang zou duren voordat ze een koppel zouden worden. Het ongelukkige aspect van het verhaal is echter dat toen Lopez Mazza ontmoette, hij naar verluidt aan het daten was met de beroemde Dancing with the Star-artiest Karina Smirnoff.

Natuurlijk zijn er talloze romantische komedies geweest waarin de hoofdrol wordt gespeeld door de verkeerde persoon wanneer ze de liefde van hun leven ontmoeten. In werkelijkheid is die situatie echter erg pijnlijk voor de persoon met wie hun significante ander het uitmaakt voor een nieuw iemand. Nadat Mario Lopez het uit had gemaakt met Karina Smirnoff, vroeg hij Mazza uiteindelijk mee uit, maar hij kwam te laat voor hun eerste date, dus Courtney "blies hem af". Natuurlijk heeft het paar uiteindelijk hun eerste date opnieuw gepland en de rest is geschiedenis.

Het gelukkige paar

Nadat Mario Lopez en Courtney Mazza een koppel werden, dwongen hun drukke schema's hen aanvankelijk tot een langeafstandsrelatie. Toen ze allebei beseften hoe belastend het kan zijn om dingen op afstand te laten werken, vroeg Lopez Mazza om op proef bij hem in te trekken en volgens haar zorgde hij ervoor dat zijn huis vanaf het begin als hun thuis voelde.

Nadat Mario Lopez en Courtney Mazza in 2012 gingen trouwen, werden ze gefilmd voor een TLC-special getiteld Mario And Courtney's Wedding Fiesta. Na hun huwelijk nam Courtney de achternaam van Mario aan en tijdens hun relatie is de familie Lopez enorm gegroeid. Mario en Courtney hebben tenslotte een dochter die in 2010 is geboren en hun twee zonen kwamen in 2013 en 2019 op de wereld. Uit alle verhalen blijkt dat de familie Lopez hecht en buitengewoon gelukkig is.

Toen hij het had over zijn relatie met zijn vrouw, zei Mario Lopez dat hij geluk had dat hij betrokken raakte bij Courtney Mazza toen hij dat deed, omdat hij het eerder in zijn leven zou hebben verpest. Gezien het feit dat Lopez berucht zijn eerste vrouw bedroog, waardoor hun huwelijk na slechts twee weken werd ontbonden, lijkt het erop dat hij gelijk heeft over die verklaring. Met dat in gedachten is het geweldig dat Mario en Courtney elkaar op het juiste moment in hun leven hebben ontmoet.

Een indrukwekkende carrière

Gezien het feit dat Mario Lopez op dit moment al tientallen jaren beroemd is, is het logisch dat veel mensen Courtney Lopez in de eerste plaats als zijn vrouw kennen. Hoewel het overduidelijk lijkt dat Courtney dolgelukkig is Mario's vrouw te zijn, is het toch jammer dat veel mensen zich niet realiseren dat ze op zichzelf al een volleerd persoon is.

Tijdens het leven van Courtney Lopez heeft ze gewerkt als danseres, acteur, producer, radiopresentator en 'reality'-showster. In termen van Courtney's 'reality'-showreferenties speelde ze in de bovengenoemde show die haar bruiloft optekende en een andere serie met de titel Mario Lopez: Saved by the Baby. Courtney's radiocarrière is ook nauw verbonden met haar man, aangezien zij en Mario samen een show hebben gehost. Als acteur is Courtney Lopez in verschillende shows en films opgedoken. Courtney kreeg bijvoorbeeld rollen in shows als The Expanding Universe of Ashley Garcia en de reboot van Saved by the Bell.

Aanbevolen: