Amy Adams bracht zichzelf ooit in verlegenheid voor Brad Pitt

Amy Adams bracht zichzelf ooit in verlegenheid voor Brad Pitt
Amy Adams bracht zichzelf ooit in verlegenheid voor Brad Pitt
Anonim

De meeste fans kunnen zich niet eens voorstellen dat ze in dezelfde kamer zijn als Brad Pitt, laat staan dat hij ze opmerkt. Maar voor andere beroemdheden is het een veelvoorkomend verschijnsel. Dankzij Brads vruchtbare filmcarrière heeft hij tenslotte met zo ongeveer iedereen samengewerkt die ooit iemand in Hollywood is geweest.

En dat geldt ook voor Amy Adams. Nu heeft Amy zelf een interessant carrièrepad gehad, maar het is veilig om te zeggen dat Brad van de twee veel meer sterrenkracht heeft (niet dat dat noodzakelijkerwijs gerechtvaardigd is).

Toch heeft Amy al veel interessante dingen meegemaakt in haar carrière. Om te beginnen werkte ze samen met wijlen Philip Seymour Hoffman, wiens invloed een behoorlijk effect op haar had. En gedurende haar hele carrière heeft ze meer aanhang en een hogere status gekregen in Hollywood. Adams is zelfs al meer dan tien jaar BFF's met Christian Bale, en dat alleen al is een opmerkelijke prestatie voor de meeste gemiddelde mensen.

Toch is Amy niet immuun voor gênante momenten, net als iedereen. Alleen het hare gebeurde op de set met Brad Pitt, en het was nog niet eens zo lang geleden.

Zoals ze Jimmy Kimmel vertelde toen ze in zijn show verscheen, was het op de set van 'Vice' uit 2018 dat haar epische mislukking plaatsvond. Zoals fans weten, was Brad een van de producenten van de film. Hoewel hij niet elke dag op de set was, waren de dagen dat hij wel verscheen altijd spannende dagen.

Amy vertelde dat "meisjes lipgloss hadden" en "oversprongen om in te stellen". De actrice zelf was echter net bij de dokter geweest en voelde zich niet zo goed. Het bleek dat ze roze ogen had, wat betekende dat ze wat ruimte tussen haar en haar medesterren moest houden.

Het nieuws dat Brad op de set was, druppelde naar beneden en Amy was een beetje teleurgesteld. Ze had hem zeker al eerder gezien, maar ze vertelde op hilarische wijze dat elke vrouw zich voorstelt Brad Pitt tegen te komen terwijl ze er mooi uitziet en dat alles in slow motion gebeurt.

Voor Adams zou dat helaas niet het geval zijn. Ze had karakter, legde ze uit, gekleed als een 70-jarige, en dat vervelende roze oog hielp niets.

Het ergste, en haar meest gênante moment, gebeurde toen Brad haar begroette. Adams legde uit dat Brad iets zei als 'het is zo goed je te zien' en leunde naar voren voor een knuffel. Alleen betekende het roze oog dat ze niemand kon aanraken, dus ze schrok.

Amy vatte haar verhaal samen met "En op dat moment werd ik de eerste vrouw in de geschiedenis die een knuffel van Brad Pitt afwees." Nou, vrouwen en mannen overal zijn waarschijnlijk verontwaardigd namens Brad, want wauw, wat een flauwekul. Tegelijkertijd zijn fans blij omdat de man roze ogen had kunnen krijgen, en laten we eerlijk zijn, niemand wil dat Brad lijdt.

Het is duidelijk dat haar persoonlijke schaamte het waard was dat Amy Brad redde van roze ogen. toch?

Aanbevolen: