Miley Cyrus noemt haar broer een 'Mullet God' en we kunnen zien waarom

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus noemt haar broer een 'Mullet God' en we kunnen zien waarom
Miley Cyrus noemt haar broer een 'Mullet God' en we kunnen zien waarom
Anonim

Er is een nieuwe Cyrus op de radio! Heb je de nieuwe muziek van Miley's broer Braison al gehoord? Terwijl ze haar eigen aankomende album plaagt en de rode loper van de virtuele VMA's regeert, is de countrymuziekcarrière van haar kleine broertje van de grond gekomen.

Braison is niet Miley's beroemdste muzikantbroer (Trace from Metro Station heeft nog steeds die titel), maar hij IS bekend vanwege de meest iconische kapselgeschiedenis van de fam.

Braison's nieuwe nummer is nu uit

Er is niet veel meer van Braison vernomen sinds de promotietour voor zijn album uit 2018, 'I'll Never Leave You.' Deze week dropte hij zijn eerste nieuwe nummer sinds een tijdje. Fans zeggen dat ze houden van hoe echt het land voelt, en het gaat niet eens om een pick-up truck.

Miley feliciteerde hem met een glorieuze Mullet Pic

Om de gelegenheid te vieren, deelde grote zus Miley een speciale felicitatie met haar IG-verhalen. Het bevatte een oude foto van haar met jonge Braison, en het bijschrift "Mullet GOD @braisoncyrus blijft slechte a$$ deuntjes droppen! Love u Brazzzzzz."

Jonge Miley Cyrus en broer Braison met mul
Jonge Miley Cyrus en broer Braison met mul

Hoewel het haar van Braison er tegenwoordig nog steeds mul-achtig uitziet, v alt niet te ontkennen dat hij de koning van de harders was in de jaren '90 toen deze foto werd genomen.

Het is niet de eerste keer dat een beroemd familielid Braison roept om zijn harder. Billy Ray Cyrus schreef ooit een throwback-foto van zijn kinderen met "tbt @mileycyrus en @braisoncyrus rockin the mul!!!!!"

Billy Ray noemt het een Tennessee Tophat

Het is niet verwonderlijk dat Billy Ray zijn kinderen zou steunen om dit specifieke kapsel te omarmen. Hij is de man die een officieel nummer en een officiële video heeft genaamd "I Want My Mullet Back."

Billy Ray Cyrus mul open hemd jaren 90
Billy Ray Cyrus mul open hemd jaren 90

In een interview met Today vertelde Miley een verslaggever precies wat ze dacht van de beroemde harder van haar vader.

"Ik hou van het haar," gutste ze. "Het is prachtig. Het inspireert me."

Billy Ray sprak over zijn eigen liefde voor zijn harder op 'The Kelly Clarkson Show' in maart 2020.

"Er zijn verschillende soorten, ik heb een tijdje de Kentucky-waterval gehad, maar ik zei weet je wat, ik moet updaten," vertelde hij Kelly. "Dus ik ging met deze genaamd Missouri Compromise. Tennessee heet een Tennesee Tophat … weet je wat, harders komen terug."

Hij erkende ook het duidelijke feit dat Miley ZELF momenteel de look rockt: "Mijn dochter heeft nu een harder." Hij is niet verkeerd!

Aanbevolen: