Hoe het leven van Ryan Reynolds is veranderd sinds het portretteren van Deadpool

Inhoudsopgave:

Hoe het leven van Ryan Reynolds is veranderd sinds het portretteren van Deadpool
Hoe het leven van Ryan Reynolds is veranderd sinds het portretteren van Deadpool
Anonim

Gedurende de loop van zijn carrière was Ryan Reynolds het gezicht van veel personages. Wat echter het meest in het achterhoofd van de fans blijft hangen, is zijn hilarische menselijke mutant Wade 'Deadpool' Winston. Twee films, die respectievelijk in 2016 en 2018 werden uitgebracht, waren een enorm commercieel succes ondanks het lastige gebruik van volwassen humor. Een derde film wordt momenteel ontwikkeld, mogelijk in het Marvel Cinematic Universe

Dat gezegd hebbende, het is een tijdje geleden sinds de eerste Deadpool-film werd uitgezonden, en de acteur heeft zich in een overvloed aan andere zakelijke ondernemingen bevonden. Van het bezitten van een Welsh voetb alteam en het spreken over zijn geestelijke gezondheid tot het voorbereiden van een aankomende film, hier is hoe het leven van Ryan Reynolds is veranderd sinds Deadpool.

8 brak verschillende records voor zijn R-rated komische optreden

Over Deadpool gesproken, de acteur heeft dankzij de rol een overvloed aan nominaties en onderscheidingen gekregen. Reynolds was niet alleen te zien in de eindejaarsfilms van verschillende publicaties, maar won ook Beste Komische Prestaties en Beste Gevecht bij de MTV Movie & TV Awards en Beste Acteur in een Komedie bij Critics' Choice Movie Awards. Het is een tijdje geleden dat het publiek zag dat een stripfilm met R-rating het kritisch en commercieel goed deed in de markt.

7 Ryan Reynolds kreeg zijn Hollywood Walk of Fame-ster

In 2017 eerde de Hollywood Chamber of Commerce de acteur met zijn eigen ster op de beruchte Hollywood Walk of Fame. Sterker nog, hij en zijn vrouw, Blake Lively, maakten hun allereerste publieke optreden als gezin samen met hun twee kinderen.

"Je bent het beste wat me ooit is overkomen - de tweede alleen voor deze ster", bedankte de acteur zijn vrouw tijdens de acceptatieceremonie."Je maakt alles beter, absoluut alles in mijn leven. Je hebt me de vader van mijn dromen gemaakt toen ik dacht dat ik alleen maar een leuk oompotentieel had."

6 Geïnvesteerd in een drankenbedrijf

In februari 2018 nam Reynolds een actieve rol op zich in het in Portland gemaakte premium sterke drankmerk Aviation American Gin door een belang te verwerven in een niet bekendgemaakte deal. Twee jaar later verwierf Diageo het bedrijf echter in een miljoenendeal ter waarde van maximaal $ 610 miljoen. Hoewel de deal openbaar is gemaakt, blijft Reynolds het commerciële gezicht van het gin-merk.

"Luchtvaart is de best smakende gin ter wereld. Toen ik het eenmaal probeerde, wist ik dat ik op een grote manier bij het bedrijf wilde betrokken raken", zei de acteur.

5 Een Welshe voetbalclub gekocht

Dat gezegd hebbende, het is niet de enige langetermijninvestering waar de acteur bij betrokken is geweest. Vorig jaar, na het ontvangen van 98,6 procent stemmen van de supportersclub, werkte de Just Friends-ster samen met collega-acteur Rob McElhenney via hun RR McReynolds Company LLC koopt Wrexham AFC. Het Welshe team speelt in het vijfde niveau van het Engelse voetbal en zal hun eerste in-game optreden in FIFA 21 maken dankzij het eigendom van de acteurs.

4 sloot een deal met drie tranen met Fox voor zijn productiebedrijf

Het is gebruikelijk om een succesvolle acteur zijn eigen productiebedrijf te zien bouwen. Dankzij het succes van Deadpool rekruteerde Reynolds George Dewey om Maximum Effort te lanceren, een filmproductiebedrijf dat ook optreedt als digitaal marketingbureau. De acteur fungeert als creatief directeur van het bedrijf, terwijl de laatste president werd. Het bedrijf maakt advertentiecampagnes voor het zakenimperium van de acteur. Dit jaar, zoals gerapporteerd door Variety, heeft het bedrijf een driejarige first-look filmovereenkomst getekend met Paramount. Dat verenigt Reynolds ook met verschillende oude zakenpartners, waaronder Emma Watts en studio-CEO Jim Gianopulos.

We zijn zo blij dat het volgende hoofdstuk van Maximum Effort zal worden geschreven bij Paramount. De Deadpool-films zouden nooit zijn gebeurd zonder Jim Gianopulos en Emma Watts en persoonlijk ben ik gaan vertrouwen op Emma's ongelooflijke inzichten en instincten’, zegt de acteur in een persbericht.

3 Ryan Reynolds openhartig over zijn angst

Echter, ondanks alle glitter en glamour van Hollywood, zijn acteurs ook mensen die voortdurend worden gecontroleerd en angstig worden. Tijdens een interview met Sean Hayes, Will Arnett en Jason Bateman over de nieuwste SmartLess-podcastaflevering, werd de acteur super realistisch over zijn ervaring met het bestrijden van angst en zijn geestelijke gezondheidsproblemen.

"Dat is het gevaarlijke koorddansen waarvan ik denk dat veel mensen bezig zijn. Ik zie angst als een motor voor creativiteit, maar het heeft ook zijn eigen wolk en sluier van duisternis", zei de acteur.

"Er is veel slapeloosheid, er zijn veel slapeloze nachten waarin je wakker ligt om alles te analyseren," herinnerde hij zich, onthullend dat hij soms zijn Deadpool-persona uitvoert om zijn angsten weg te nemen.

2 Hij werd een Amerikaans staatsburger

In 2018 werd Reynolds eindelijk Amerikaans staatsburger na het behalen van de burgerschapstest. De acteur, die nu trots een dubbele nationaliteit en twee paspoorten heeft, vierde zijn eerste stem als Amerikaan in 2020.

"Dit is de eerste keer dat ik in Amerika stem. Ik wil mijn vrouw Blake bedanken voor het feit dat ze mijn eerste keer zo zacht en liefdevol heeft gemaakt. Het was eerst super eng, toen spannend en nu ben ik een beetje moe. Maar trots. VoteEarly, " ging de acteur naar Instagram.

1 Klaar voor een aankomende thrillerfilm met The Rock & Gal Gadot

Dus, wat is de toekomst voor Ryan Reynolds? De acteur tikte Dwayne 'The Rock' Johnson en Gal Gadot aan voor de aankomende actiekomedie van Netflix, Red Notice. De film, geregisseerd door Rawson Marshall Thurber, voormalig directeur van Johnson in Central Intelligence (2016) en Skyscraper (2018), wordt op 12 november van dit jaar uitgezonden op het platform.

Aanbevolen: