Kim Kardashian wordt geconfronteerd met meer terugslag voor 'het negeren van Kanye' en hangen met Paris Hilton

Kim Kardashian wordt geconfronteerd met meer terugslag voor 'het negeren van Kanye' en hangen met Paris Hilton
Kim Kardashian wordt geconfronteerd met meer terugslag voor 'het negeren van Kanye' en hangen met Paris Hilton
Anonim

Haar man maakt furore op internet met zijn buitengewone tweets.

Kim Kardashian heeft er echter voor gekozen om zich te concentreren op zichzelf gelukkig en gezond houden terwijl ze zich vrijdag herenigde met Paris Hilton.

The Keeping Up With the Kardashians-persoonlijkheid documenteerde hun nacht op haar Instagram Stories.

De realitysterren zorgden ervoor dat hun fans vermaakt werden door glamoureuze selfies en video's te delen.

Kim en Paris zagen er allebei prachtig uit omdat zowel hun donkerbruine als blonde lokken in het midden waren gescheiden.

De moeder van vier kinderen, Kim droeg grote zilveren oorringen en een mauve top met hoge hals. Ze combineerde het met mauve-getinte oogschaduw en gewaagde wimpers.

Intussen zag Paris eruit en koos ze voor een veel perzikkleurigere en lichtere look. Haar lippen en wangen leken in dezelfde perzikkleurige tinten te zijn gedaan.

De Simple Life-ster paste ook bij haar bestie Kim in oversized, dunne oorringen, maar koos ervoor om een zijden kameelkleurige top te dragen.

Sommige fans waren echter minder dan onder de indruk van Kim's uitje - uren nadat echtgenoot Kanye West had getweet over vermoord te zijn.

"Je man heeft letterlijk een inzinking en je neemt hier selfies met je bestie. Prioriteiten", twitterde een fan.

"Stop met proberen ons af te leiden. Ga Kanye helpen", las een andere tweet.

"Geef je helemaal om Kanye? Of is hij op dit moment gewoon een zakenpartner", schreef een louche fan online.

De 43-jarige rapper plaatste en verwijderde een verontrustend bericht dat was gericht aan dochter North, zeven, vroeg op vrijdagochtend.

"NOORDELIJK IK GAAT OORLOG EN STEL MIJN LEVEN OP HET GEBIED EN ALS IK VERMOORD WORD LAAT DE WITTE MEDIA JE NOOIT VERTELLEN DAT IK GEEN GOEDE MAN WAS… WANNEER MENSEN dreigden JE UIT MIJN LEVEN TE HALEN WEET dat ik van je hou." de Yeezy-ontwerper schreef.

In een andere tweet schreef hij: "EEN CREED VOOR ALLE STRIJDERS DIE VECHTEN IN DE NAAM VAN JEZUS OM ONZE KINDEREN TEGEN ALLE KOSTEN TE BESCHERMEN WIJ ZIJN NIET BANG VOOR DE DOOD WIJ ZIJN NIET BANG VOOR VERnedering WIJ ZIJN NIET BANG FAILLISSEN WIJ ALLEEN VREES GOD."

Insiders zeggen echter dat Kim het gevoel heeft dat ze niets meer kan doen. Een bron vertelde People: "Het is steeds weer hetzelfde. Ze probeert echt te beslissen wat ze moet doen om de kinderen te beschermen, maar ook haar eigen gezond verstand. Het is allemaal ontmoedigend en moeilijk voor haar."

Aanbevolen: