MCU': Shang-Chi Star wordt geconfronteerd met jaloezie van haar man over chemie op het scherm

Inhoudsopgave:

MCU': Shang-Chi Star wordt geconfronteerd met jaloezie van haar man over chemie op het scherm
MCU': Shang-Chi Star wordt geconfronteerd met jaloezie van haar man over chemie op het scherm
Anonim

Marvel's Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings bevat enkele van de beste actiescènes die we ooit hebben gezien in de MCU In de strips is Shang-Chi aangeduid als de "Master of Kung Fu", dus fans verwachtten ongelooflijke martial arts-choreografie waar de film op zou moeten leunen.

Terwijl Simu Liu zijn werk vanaf het begin voor hem had, werd van de Chinees-Amerikaanse actrice Fala Chen en de Hong Kong-legende Tony Leung verwacht dat ze hetzelfde zouden doen voor hun rollen. Een gedenkwaardige vechtscène tussen Leung's gemene personage Wenwu en Shang-Chi's moeder Ying Li, gespeeld door Fala Chen, heeft de aandacht van fans getrokken vanwege zijn meet-cute vermomd in de vorm van een vechtsportgevecht.

De man van deze acteur is jaloers

In een moment tijdens de vechtscène kijken de co-sterren elkaar verlangend aan en fans zijn onder de indruk. Maar het zijn niet alleen fans die geobsedeerd zijn door de scene!

De echtgenoot van Fala Chen, Emmanuel Straschnov, tweette de scène en maakte grapjes over de jaloezie die hij voelde tijdens het kijken.

"Als mijn vrouw maar zo naar me kon kijken …" schreef Straschnov, terwijl hij zijn vrouw tagde naast een foto van de scène met Chen en Tony Leung.

Fala deelde zijn tweet en schreef: "Je weet dat je het goed doet als je man jaloers is."

Marvel-fans reageerden en stelden Straschnov gerust. "Hij zou zich niet al te veel zorgen moeten maken. Zo willen we allemaal naar Tony Leung kijken", schreef een gebruiker.

"Jullie hadden het soepelste gevecht, het was alsof het dansen was, het toonde zoveel chemie!! Ik glimlachte voor elke seconde!" gutste een ander.

De vechtscènes in Shang-Chi zijn minutieus gechoreografeerd door de overleden Australische krijgskunstenaar Brad Allan, die bekend staat om zijn prachtige werk in films van de wereldster Jackie Chan, en door stuntartiest Peng Zhang, die hem assisteerde.

Terwijl ze haar training voor de scene besprak, legde Fala Chen uit dat ze meer dan een maand in tai-chi had getraind, terwijl Leung de reeks in twee dagen leerde, vanwege zijn vaardigheid en ervaring.

Chen deelde ook dat hun scène een van de langste vechtsportscènes in de MCU was, maar Simu Liu nam het record over met zijn ingewikkelde busgevechtscène.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings draait nu in de bioscoop.

Aanbevolen: