Wie is de zoon van Steven Tyler, Taj Monroe Tallarico, en wat doet hij?

Inhoudsopgave:

Wie is de zoon van Steven Tyler, Taj Monroe Tallarico, en wat doet hij?
Wie is de zoon van Steven Tyler, Taj Monroe Tallarico, en wat doet hij?
Anonim

We kennen allemaal de dochter van Steven Tyler, Liv Tyler, 44. Maar de oudste dochter van de Aerosmith-frontman, 73, met Miss November 1974 Playboy Playmate, Bebe Buell, 68, is niet de enige beroemdheid onder zijn kinderen. Mia Tyler, 42 - het enige kind van de rocker met zijn eerste vrouw, model Cyrinda Foxe - is een model dat actrice werd en bekend staat om haar kleine rol in Rush Hour 3 en hoofdrol in de onafhankelijke film uit 2000, A Little Bit of Lipstick.

Dan is er Chelsea Tyler, 32 - de eerste dochter van de zanger met zijn tweede vrouw, Teresa Barrick. Net als Liv en Mia werkte ze ook als actrice. IMDb zegt dat ze wordt gecrediteerd als omstander1 in de sitcom van Lizzie McGuire. Ze is ook de helft van The Kaneholler, een elektronisch soulduo dat ze deelt met haar man, acteur Jon Foster, 37.

Haar broer Taj Monroe Tallarico, 30, deelt echter niet de liefde van de rest van de broers en zussen voor de schijnwerpers. De jongste Tyler-broer heeft zich er door de jaren heen buiten weten te houden. Maar hij verspilt zeker ook zijn muziekgenen niet. Hier is alles wat je over hem moet weten.

In zijn relatie met zijn familie

Hoewel Steven en Teresa in 2016 scheidden - toen Taj nog maar 15 was - heeft de zanger door de jaren heen een hechte band met zijn zoon behouden. The Dream op hitmaker hangt vaak rond met Taj en deelt throwback-foto's van hem met zijn 2,4 miljoen volgers. Taj houdt zijn Instagram privé, maar er zijn genoeg foto's van hem op internet waar hij zijn vader op het podium ziet optreden of nonchalant rondhangt met zijn coole rocksterrenvrienden.

Hij is ook altijd aanwezig bij familie-evenementen. Als je Taj googlet, vind je foto's van hem met zijn vader en broers en zussen, stijlvol samen op de rode loper. Een fan twitterde zelfs: "Steven Tyler en zijn kinderen zien eruit als een burlesque gezelschap, hij moet alleen wat steampunk-sieraden voor zijn zoon kopen." Wel, hij ziet er veel relaxter uit dan de rest van de familie. Bekijk de onderstaande foto's.

Interessant feitje: toen ze opgroeide, wist Liv niet dat Steven haar vader was. Haar moeder hield het vaderschap geheim vanwege de drugsverslaving van de rocker in die tijd. Ze zei dat ze "een pact had gesloten dat hij [Steven] de vader van Liv zou zijn en dat als het ooit een probleem zou worden, we het haar op 18-jarige leeftijd zouden vertellen." De Stealing Beauty-actrice kwam er uiteindelijk zelf achter.

Toen Liv haar vader voor het eerst ontmoette toen ze 8 was, werd ze "smoorverliefd op hem", ondanks dat ze "geen idee had wie hij was". Ze herinnerde zich ook het moment dat ze haar halfzus Mia voor het eerst zag tijdens het concert van hun vader."Ik zag haar aan de zijkant van het podium staan tijdens een concert en het was letterlijk alsof ik naar mijn tweelingbroer keek", herinnert ze zich. Ondanks dat ze er op die manier achter kwamen, werden ze één gelukkig samengesteld gezin.

Hij is een muziekproducent

Taj probeerde acteren toen hij 11 was. Zijn IMDb zegt dat hij ook werd gecast als Omstander 2 in Lizzie McGuire voor dezelfde aflevering waarin zijn zus Chelsea speelde. Hun vader speelde ook de Kerstman in die aflevering. Zowel Taj als Chelsea wilden niet acteren. Ze traden in de voetsporen van hun vader als muzikant. Taj is momenteel een muziekproducent.

Er wordt niet veel over zijn werk geschreven, aangezien hij zijn naam liever buiten de Hollywood-buzz houdt, maar hij heeft naar verluidt aan succesvolle projecten gewerkt met bekende artiesten. Bronnen schatten het vermogen van Taj in 2021 op minstens $ 1 miljoen. Dus je weet dat hij goed geld verdient met zijn rustige carrière. Uit zijn Facebook-profiel blijkt ook dat hij van reizen houdt.

Hij is een getrouwde man

Zoals iedereen die actief is op Facebook, deelt Taj ook gebeurtenissen in zijn leven met meer dan 1000+ vrienden. Wat een normale vent, toch? De laatste levensgebeurtenis in zijn profiel is die van zijn huwelijk met Brittany Reardon-Tallarico in oktober 2018. Voordat ze in het huwelijksbootje stapten, waren ze al een paar jaar aan het daten. Ze zijn al in 2016 samen op foto's gespot.

Ze deelden geen trouwfoto's met het publiek, maar hun dierbaren feliciteerden hen in het commentaargedeelte van de Life Event-post. Britanny is afgestudeerd in Business Management aan de Bentley University – McCallum Graduate School of Business. Vanaf 2021 zou ze voor Gilbane Building Company werken. Ze lijkt ook dicht bij Taj's vader, die ze op zijn verjaardag begroette via sociale media in 2018.

Aanbevolen: