Wie is de zoon van David Letterman, Harry Joseph, en wat doet hij?

Inhoudsopgave:

Wie is de zoon van David Letterman, Harry Joseph, en wat doet hij?
Wie is de zoon van David Letterman, Harry Joseph, en wat doet hij?
Anonim

De meeste presentatoren van talkshows praten jarenlang rechtstreeks met hun trouwe publiek over aspecten van hun leven. Natuurlijk, zoals het geval is met de meesten van ons, brengen tv-presentatoren een groot deel van hun leven door met hun gezin. Om die reden is het logisch dat presentatoren van talkshows soms verhalen vertellen over hun dierbaren, vooral als het gaat om hun partner en kinderen.

Zodra het publiek urenlang naar hun favoriete presentator kijkt die over hun kinderen praat, is het logisch dat ze om hen gaan geven. Gedurende de vele jaren van Regis Philbin als tv-presentator en zelfs nu hij helaas is overleden, geven veel van zijn fans om zijn kinderen en hopen ze dat ze een gezond en gelukkig leven hebben.

Gezien het feit dat David Letterman zo lang presentator van een talkshow was, leerden vaste kijkers van hem het een en ander over zijn zoon, Harry. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wat is er de afgelopen jaren in het leven van Harry Letterman gebeurd.

Bijgewerkt op 13 mei: Harry Joseph Letterman, 18, is geen grote beroemdheid zoals zijn vader, en hij blijft meestal buiten het nieuws en de schijnwerpers. Zijn naam kwam echter vrij recent naar voren in een verhaal dat zijn vader vertelde. David Letterman plaatste een video waarin hij de Spoedeisende Hulp van het Rhode Island Hospital bedankte voor de behandeling die ze hem afgelopen herfst hadden gegeven. In het verhaal dat ze vertelden, waren hij en zijn zoon Harry aan het wandelen in Providence toen David viel en zijn hoofd stootte. Harry reed met zijn vader in een ambulance naar het RI Hospital.

De legendarische carrière van David Letterman

David Letterman, een van de meest succesvolle talkshowhosts aller tijden, is een onbetwiste televisielegende. Immers, als je de twee enorm populaire late-night talkshows van Dave meerekent, vermaakte hij de meeste avonden van 1982 tot 2015.

Momenteel geniet David Letterman van de voordelen van grotendeels met pensioen gaan, en hij lijkt er enorm van te genieten als hij ermee instemt om geïnterviewd te worden door een aantal van zijn oude vrienden in het bedrijf. Ook niet helemaal bereid om zijn hostingtaken op te hangen, is hij de gastheer van Netflix's My Next Guest Needs No Introduction met David Letterman. Sinds die show in 2018 debuteerde, zijn er drie seizoenen en 18 afleveringen uitgebracht.

Harry Letterman's vroege dagen

De hele weg terug in 1968 trouwde David Letterman met zijn studieliefde, Michelle Cook. Helaas was het paar uiteindelijk niet in staat om dingen te laten werken waardoor Letterman in 1986 met een vrouw genaamd Regina Lasko kon daten. Tot op de dag van vandaag hebben Letterman en Lasko uiteindelijk de knoop doorgehakt tijdens een burgerlijke ceremonie in het gerechtsgebouw die plaatsvond in 2009. Enkele jaren voordat Letterman en Lasko trouwden, werd in 2003 hun zoon Harry geboren.

Voor de meeste beroemdheden is het ergste waar ze bang voor zijn van het grote publiek dat ze worden overspoeld met handtekeningenverzoeken wanneer ze in het openbaar zijn. In het geval van David Letterman leidden zijn roem en het fortuin dat hij als entertainer verdiende echter tot zeer ernstige situaties. Op een gegeven moment probeerde iemand Letterman bijvoorbeeld te chanteren nadat hij had gedreigd informatie over Dave's zaken openbaar te maken. Helaas draaide een andere enge situatie met Dave om zijn zoon.

Nadat David Letterman iemand had ingehuurd om delen van zijn huis te schilderen, was hij geschokt toen hij hoorde dat de man van plan was zijn zoon te ontvoeren om een losgeld van $ 5 miljoen te eisen. Erger nog, Harry was pas 16 maanden oud toen de man hem van zijn familie wilde stelen. Gelukkig werden zijn plannen verijdeld door de politie en bleef Harry in de veilige omhelzing van zijn familie.

Harry Letterman is veel volwassen geworden

Helaas hebben veel mensen in het echte leven echt negatieve relaties met hun familieleden. Hetzelfde geldt natuurlijk voor beroemdheden. Het is bijvoorbeeld bekend dat de vader van Mariah Carey nooit in beeld is geweest. In het geval van David Letterman heeft hij echter heel duidelijk gemaakt dat hij gewoon dol is op zijn zoon, Harry.

Sprekend over de aard van liefde tijdens een interview, sprak David Letterman over hoeveel hij van zijn vrouw houdt, terwijl hij ook zei dat de dingen anders zijn als het om zijn zoon gaat. "Je bent verliefd op je vrouw", zei de ster ooit over zijn huwelijk. "Maar het echte werk gebeurt pas als je een kind hebt."

Gebaseerd op een interview uit 2020 dat David Letterman aan Howard Stern gaf, staat Harry momenteel op 6 voet, 1 inch. Op basis van dat interview kunnen andere dingen over de jonge man worden aangenomen dat zijn belangrijkste focus zijn opleiding is en dat hij probeert zijn plek in de wereld te vinden. Op een gegeven moment tijdens datzelfde interview zei Dave dat het enige goede deel van quarantaine is dat het hem in staat heeft gesteld meer tijd met zijn zoon door te brengen. Dave ging door met gutsen en zei dat Harry een "goofball" is, die "erg vermakelijk" is. Als we dat horen, is het begrijpelijk dat veel van Dave's meest fervente fans hebben gehoopt dat Harry in de voetsporen van zijn vader zal treden.

Aanbevolen: