Wie is de vader van Darcey en Stacey en wat doet hij voor de kost?

Inhoudsopgave:

Wie is de vader van Darcey en Stacey en wat doet hij voor de kost?
Wie is de vader van Darcey en Stacey en wat doet hij voor de kost?
Anonim

De vader van Darcey en Stacey Silva is een belangrijk onderdeel van hun leven en is er altijd voor hen geweest, lang voordat ze in de schijnwerpers kwamen met 90 Day Fiancé. De zussen, die beroemd werden nadat ze in de show van TLC waren verschenen, en uiteindelijk hun eigen spin-offshow kregen waarmee fans op de hoogte kunnen blijven van het hectische leven van de tweeling en hun familie, zijn al meer dan vier decennia verwend.

Dankzij hun vader, Mike Silva, de drijvende kracht achter de Silva-familie. Hoewel de zussen al succesvolle carrières hebben als reality-tv-sterren en influencers op sociale media met een geschat gecombineerd vermogen van $ 6 miljoen, profiteerden ze nog steeds van de steun van hun vader. Nu zijn fans nieuwsgierig naar de details van de vader van de tweeling en wat hij doet voor de kost.

Wie is de vader van Darcey en Stacey Silva?

Nu fans de vader van de tweeling in Darcey & Stacey te zien hebben gekregen, vragen ze zich af wie hij is buiten de realityshow. Het is duidelijk dat hoewel de twee in de veertig zijn, ze nog steeds op hun vader vertrouwen voor wat begeleiding. Bij elke stap lijkt het alsof hun vader in de buurt is geweest om hen te ondersteunen en te helpen op elke manier die ze nodig hadden.

De familie Silva is hecht, of er nu camera's ronddraaien of niet. Tijdens de show legden Darcey en Stacey uit dat het huis waarin ze wonen met de dochters van Darcey voor hen is gekocht door hun vader, Mike Silva. Zo steunend is hij voor de familie. Maar wie is Mike eigenlijk?

Mike Silva, die getrouwd was met Nancy, verwelkomde zijn tweelingdochters op 23 september 1974. Hij had ook een zoon genaamd Michael Silva II die naar verluidt in 1998 aan kanker stierf. Hij en zijn vrouw Nancy scheidden uiteindelijk toen de tweeling 12 was. Ondanks dat kunnen ze nog steeds goed met elkaar overweg als goede vrienden en verschenen ze zelfs samen in een paar afleveringen van de TLC-show, 90 Day Fiancé.

Wat doen de vader van Darcey en Stacey voor de kost?

In een van de afleveringen van de show onthulde Stacey dat haar vader in China werkte en woonde met zijn verloofde, een inwoner van China. Ze zei: “Mijn vader is het grootste deel van het jaar in China, hij is daar al 24 jaar. Hij kwam voor de vakantie en had zijn verblijf verlengd omdat er dit coronavirus in China is en het is echt onzeker.”

Mike, die ook Michael Silva wordt genoemd, is de voorzitter van Maison Worley Parsons, een in Peking gevestigd technisch servicebedrijf. Volgens rapporten is het bedrijf China's grootste internationale dienstverlener op het gebied van engineering, inkoop en constructiebeheer (EPCM). Bovendien heeft het bedrijf klanten in de sectoren chemicaliën, mineralen en metalen, koolwaterstoffen, energie, infrastructuur en milieu. Het rapport merkte op. "WorleyParsons is een toonaangevende wereldwijde leverancier van professionele diensten aan de hulpbronnen- en energiesectoren en diverse complexe procesindustrieën."

Mike is niet alleen voorzitter van Maison Worley Parsons, maar ook mede-oprichter van een productiebedrijf Eleventh Entertainment met zijn dochters Darcey en Stacey. Het bedrijf produceerde de komediefilm uit 2013, White T, die was gebaseerd op tweelingbroers die ervan droomden de grootste rappers in de industrie te worden. Hij produceerde ook Soul Ties, een drama gebaseerd op de gelijknamige roman van Tee Ashira, in 2015.

Wat vinden fans van de vader van Darcey en Stacey?

Kijkers van de show van de tweelingzus, Darcey & Stacey, hebben genoten van het kijken naar Mike Silva op het scherm. Velen hebben sociale media gebruikt om hun liefde te delen. Een Twitter-fan schreef: “ik vind de vader van Darcey en Stacey leuk. Hij brengt zijn dochters en kleindochters waarden bij.”

Een andere gebruiker zei over de TLC-show: "Het beste personage in de show is de vader." Hoewel Mike in de reality-tv-show wordt gezien als een supporter van Darcey en Stacey, weet hij ook wanneer ze op hun plaats moeten worden gezet.

Tijdens een teaserclip van een van de afleveringen lijkt hij erg boos te zijn op zijn dochters en zegt: “Elke keer dat jullie meiden iets willen doen, verstoor je ieders leven. Je plaatst je leven in een situatie. Jij bent. Treinwrak komt over het spoor.”

Velen prezen Mike voor zijn goede advies, met één schrijven: "Darcey en Stacey hebben geluk dat ze een slimme, geïnformeerde vader als Mike hebben om hen te begeleiden en te beschermen, omdat ze het nieuws niet eens bijhouden." Ze hebben de redenering van Mike prijzenswaardig gezien omdat hij standvastig was tegenover de tweeling. Darcey, die onlangs hun succesverhaal over plastische chirurgie deelde, prees zelfs haar vader in de show en zei: "Mijn vader, hij is er voor iedereen. Hij heeft ons het hele leven begeleid en ons beschermd.”

Aanbevolen: