10 dingen die fans waarschijnlijk niet wisten over de Kardashians

Inhoudsopgave:

10 dingen die fans waarschijnlijk niet wisten over de Kardashians
10 dingen die fans waarschijnlijk niet wisten over de Kardashians
Anonim

In 2007 vond Keeping Up With the Kardashians, gecreëerd door Ryan Seacrest, zijn weg naar E! en veranderde reality-tv voor altijd. Al achttien seizoenen vermaken de Kardashians en Jenners de massa met hun bedrijf, hun rijke levensstijl en hun soms chaotische familiedynamiek. In september 2020 komen ze terug om hun wereld in quarantaine te onthullen.

Er zijn een paar waanzinnig goed geïnformeerde fans die elk aspect van het leven van de beroemde familie hebben onderzocht. Mensen die hun show bekijken, hun producten kopen en ze volgen op sociale media, zijn duidelijk geïnvesteerd in de Kardashians/Jenners. Zoals bij iedereen die in de schijnwerpers staat, komen sommige feiten minder vaak voor dan andere. Hier zijn tien dingen die fans waarschijnlijk niet wisten over hun favoriete beroemdheden.

10 Kylie's financiën

Voor degenen die de neiging hebben om aan de zakelijke kant van het Kardashian-Jenner-imperium te slapen, kan het als een verrassing komen dat Forbes een gigantische functie over Kylie heeft gedaan, waarin staat dat ze niet echt een miljardair is.

Na grondig onderzoek blijkt dat ze in voorgaande jaren heeft gelogen over het succes van haar merk. Kylie was niet al te blij met dit artikel.

9 Kourtney's stap terug

Hoewel sommige fans Kourtney's bezorgdheid over privacy op KUWTK misschien hebben opgemerkt, zijn sommigen misschien niet op de hoogte van de details onder de meest recente koppen. Niet alle fans wisten precies waarom Kourtney ervoor koos om afstand te doen van de populaire realityserie.

In het juli/augustus-nummer van Vogue Arabia zei de oudste zus: Privacy is iets dat ik ben gaan waarderen, en het vinden van die balans tussen privémomenten en deelname aan een realityshow is moeilijk … Mensen hebben dit misvatting dat ik niet wil werken, wat niet waar is. Ik volg mijn geluk en steek mijn energie in datgene wat me gelukkig maakt.”

8 Filantropie

Het is niet zo gepubliceerd als sommige van hun andere activiteiten, maar de Kardashians/Jenners hebben bijgedragen aan de verlichting van de pandemie van het Coronavirus.

Dit is niet het begin van hun filantropie; ze hebben in feite aan veel organisaties gegeven, soms privé en soms meer publiekelijk. Khloe deelde onlangs dat haar bedrijf, Good American, Black Lives Matter en Color of Change tot liefdadigheidspartners heeft gemaakt.

7 Ouderschap

Het is niet allemaal glitter, make-up en geld. De Kardashians en Jenners zijn vrij open over wat familie voor hen betekent, vooral naarmate de familie-eenheid door de jaren heen groeit.

Kourtney heeft bijvoorbeeld verteld hoe belangrijk het is om aanwezig te zijn en de schermtijd met haar kinderen te beperken, en Kylie heeft haar wens gedeeld om een positief voorbeeld te zijn voor Stormi.

6 First Lady Kim?

Volgens bronnen als het tijdschrift People en Wonderland is Kim Kardashian niet altijd enthousiast geweest over haar man, Kanye West, die zich kandidaat stelt voor het presidentschap.

Hoewel ze zijn recente aankondiging retweette, deelde Kim haar bedenkingen in 2016. Ze maakte zich zorgen over de publiciteit die ze zou krijgen, vooral in het licht van de gelekte naaktfoto's van Melania Trump.

5 Kim's Podcast-deal

Kim heeft een vrij nieuwe podcastdeal met Spotify. Ze gaat een podcast maken in het genre van strafrecht.

Het zal specifiek betrekking hebben op Kim's werk met onwettige veroordelingen. Ze heeft met het Innocence Project samengewerkt om degenen die onterecht zijn veroordeeld vrij te pleiten.

4 Rob's Instagram

Veel beroemdheden laten namens hen berichten op sociale media plaatsen. Het is echter gemakkelijk om een cruciaal aspect van het Instagram-profiel van Rob Kardashian over het hoofd te zien: hij is het enige lid van de familie wiens bio eigenlijk zegt: "Account beheerd door Jenner Communications. Rob Kardashian plaatst geen berichten op dit account."

Hoewel hij in het nieuws is geweest omdat hij op 4 juli met vrienden rondhing, plaatst Rob blijkbaar geen van zijn foto's.

3 Blackfishing beschuldigingen

Sommige fans zijn zich er misschien niet van bewust dat de zussen Kardashian en Jenner zijn beschuldigd van zwartvissen. De term "zwartvissen" is de gewoonte om make-up te gebruiken om de huid aanzienlijk donkerder te maken en om iemands gelaatstrekken te veranderen om er Afro-Amerikaans uit te zien.

Naast elkaar zijn foto's opgedoken van de Kardashians, die half Armeens zijn, voor en na hun donkere huidskleur. Kim heeft haar volgers zelfs laten zien hoe ze een donkerdere tint make-up op haar handen aanbrengt. Hardcore-fans kunnen zich in deze kwestie voor de familie verdedigen, maar het is belangrijk om te weten.

2 Kim: niet de assistent van Paris Hilton

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, was Kim Kardashian West nooit de assistent van Paris Hilton. Ze was ook niet de styliste van Lindsay Lohan.

Kim legde op Watch What Happens Live with Andy Cohen uit dat ze met de Hiltons samenwerkte om hun kasten te organiseren en voor hen te winkelen. Ze zei dat mensen het altijd verkeerd hebben als ze denken dat ze de assistente van Parijs was.

1 Verborgen familieleden

Hoe opwindend het ook mag klinken, Kendall Jenner heeft geen geheime tweelingbroer. Kirby Jenner (wiens echte naam niet bekend is gemaakt) maakte een parodie op zichzelf als een lang verloren gewaande Jenner en werd zelfs opgemerkt door de familie.

Kirby's doorzettingsvermogen werkte sinds hij nu een show op Quibi heeft. Het is uitvoerend geproduceerd door Kris en Kendall Jenner.

Aanbevolen: