Moest Nicolas Cage Erika Koike partneralimentatie betalen?

Inhoudsopgave:

Moest Nicolas Cage Erika Koike partneralimentatie betalen?
Moest Nicolas Cage Erika Koike partneralimentatie betalen?
Anonim

Het is geen geheim dat de meeste relaties van Nicolas Cage problematisch zijn geweest, maar een van de meest besproken relaties was een huwelijk dat maar vier dagen duurde.

Om eerlijk te zijn waren Erika Koike en Nic Cage ongeveer een jaar samen voordat ze op een dronken nacht in Vegas in het huwelijksbootje stapten. Toch, na slechts vier dagen (was het zelfs vier volle dagen?) van het huwelijk, diende Nicolas een nietigverklaring in.

Wat er daarna gebeurde was misschien een verrassing voor Cage, maar de meeste fans rolden alleen maar met hun ogen: Erika Koike vroeg om een daadwerkelijke echtscheiding, in plaats van een nietigverklaring, en vroeg om ondersteuning van het huwelijk.

Fans (en zelfs critici van Cage's niet-zo-glanzende acteercarrière) waren namens hem boos omdat de verhuizing absoluut op geldklopperij leek. Maar daarna was er radiostilte waardoor fans zich afvroegen wat er was gebeurd.

Het paar was officieel gescheiden en Nic ging later verder en trouwde begin 2021 met Riko Shibata. Maar kreeg Erika geld van hem en hoe zag hun scheiding eruit?

Waarom is Nicolas Cage gescheiden van Erika Koike?

De meeste fans weten al dat Nic Cage in het verleden wat juridische problemen had, maar het blijkt dat Erika er zelf ook een had waarvan Nic beweerde dat ze hem niet had geopenbaard. In wezen ging zijn verzoek tot nietigverklaring vergezeld van beweringen dat Erika fraude had gepleegd.

Om te beginnen heeft ze Cage niet op de hoogte gebracht van haar criminele verleden, meldt het rapport, maar Cage beschuldigde Koike ook van het hebben van een twijfelachtige relatie met een andere persoon (het gerucht ging dat het een soort dealer van illegale stoffen was).

Cage verklaarde ook dat hij te dronken was om in te stemmen met een huwelijk in Las Vegas, hoewel de meeste fans het er zelfs mee eens zijn dat dit niet helemaal een geldige reden is om een nietigverklaring aan te vragen (vooral als het voormalige paar nuchter was bij het invullen van hun huwelijksvergunning …).

Het punt is dat Cage's beweringen over fraude hem hadden kunnen behoeden voor het betalen van partneralimentatie, omdat Koike dingen over haar verleden verbergde, een slechte indruk op haar zou maken. Maar juridische experts suggereerden dat Nicolas helaas geen poot had om op te staan.

Een advocaat beweerde dat Nicolas misschien moest betalen

Ten tijde van Cage's juridische problemen met Koike, vertelde een familierechtadvocaat die niet bij de zaak betrokken was, aan Fox News dat het er niet goed uitzag voor de acteur. De advocaat merkte op dat omdat Erika Koike het niet eens was met het verzoek tot nietigverklaring, dat zou betekenen dat er enige arbitrage in de rechtbank zou moeten plaatsvinden.

Als beide helften van het paar het erover eens waren dat het huwelijk een schijnvertoning was, zou een nietigverklaring in wezen een eenvoudige manier zijn om het huwelijk helemaal teniet te doen. Maar omdat Erika partneralimentatie wilde vragen - die niet beschikbaar is bij een nietigverklaring - drong ze aan op een daadwerkelijke echtscheiding.

Dat betekende dat Nic waarschijnlijk Koike "iets wat ze ervoor terug wil" zou moeten geven voor het ondertekenen van de scheidingspapieren: koud hard geld.

De advocaat spotte ook met de beweringen van Nicolas dat Erika Koike hem op de een of andere manier heeft bedrogen, door te zeggen dat de rechtbank in wezen de positie inneemt van "koper, pas op" als het gaat om het instemmen met een huwelijk. Mensen zouden eigenlijk niet met andere mensen moeten trouwen waar ze niet veel van weten. En omdat Nic en Erika meer dan een jaar met elkaar uitgingen voordat ze trouwden, was de advocaat er niet zeker van of de claim van Cage stand zou houden in de rechtbank.

Heeft Nic Cage Erika Koike partneralimentatie betaald?

Na alle publiciteit na het huwelijk van Erika Koike en Nicolas Cage en de daaropvolgende breuk, stonden fans te popelen om erachter te komen hoe het allemaal was opgelost. Maar er kwam nooit een officiële verklaring, er werden geen details uitgelekt en Erika Koike reed blijkbaar de zonsondergang in -- en niemand weet of ze geld van Cage heeft meegenomen.

Hoewel critici vaak grappen maken over Nic die aan vreselijke films werkt omdat hij het salaris nodig heeft, is de man minstens $ 25 miljoen waard, dus er is duidelijk genoeg financiële prikkel voor Koike om naar de rechtbank te stappen tegen hem.

Plus, merkte Fox News op, de "make-upartiest" (haar werkelijke beroep is blijkbaar niet bevestigd) beweerde dat Nic's beschuldigingen tegen haar ertoe zouden leiden dat ze potentiële optredens zou verliezen. Ze beweerde ook dat ze kansen had gemist, simpelweg omdat ze met hem uitgingen en vervolgens met hem trouwde.

Het is duidelijk dat Erika Koike niet van plan was om zonder ruzie naar de echtscheidingsrechter te stappen, en advocaten die commentaar gaven op de zaak suggereerden dat Nic uiteindelijk zou eindigen met speleologie en haar iets zou betalen.

Dus hoewel haar beweringen over 'echtelijke ondersteuning' waarschijnlijk ongegrond waren, kunnen fans ervan uitgaan dat Nic Cage zijn ex-vrouw van vier dagen een bedrag aan 'schadevergoeding' heeft betaald. De enige echte vraag is, hoeveel moest hij betalen?

Aanbevolen: