Dit is hoeveel Madonna ex-man Guy Ritchie moest betalen

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel Madonna ex-man Guy Ritchie moest betalen
Dit is hoeveel Madonna ex-man Guy Ritchie moest betalen
Anonim

Ze heeft misschien een hekel aan hortensia's, maar ze heeft nog meer een hekel aan scheiden! Madonna heeft tijdens haar carrière niet één, maar twee openbare echtscheidingen meegemaakt, waarvan de eerste van acteur Sean Penn.

Terwijl hun splitsing meer in der minne verliep, lijkt het alsof haar tweede poging om van Guy Ritchie te scheiden, niet zo goed overliep! De Britse filmregisseur trouwde in 2000 met de Queen of Pop en deelt hun twee zonen samen.

Ondanks dat het duo een match made in heaven leek, gingen Madonna en Guy Ritchie in 2008 officieel uit elkaar. Hoewel het nieuws van hun scheiding een grote verrassing was, was de echtscheidingsregeling een nog grotere schok! Aangezien de 'Vogue'-zanger $ 850 miljoen waard is, weet je dat het bedrag dat aan Ritchie verschuldigd was groot was, en we bedoelen groot!

Madonna betaalde Guy Ritchie Hoeveel?

Madonna en Guy Ritchie vonden de liefde in elkaar eind jaren 90! Het duo stapte officieel in het huwelijksbootje in 2000, waarmee Madonna's officiële "Britse tijdperk" begon, waarin ze een Engels accent aannam en naar Londen verhuisde.

Hoewel de zangeres van '4 Minutes' nog steeds een licht accent heeft, is er zeker iets minder Brits aan haar, en dat is niet langer getrouwd zijn met filmregisseur Guy Ritchie. Hoewel hun scheiding enigszins in der minne verliep, aangezien Madonna en Guy hun twee zonen, Rocco en David, delen.

Ondanks hun inspanningen om de zaken beschaafd te houden, was het duo tot 2018 in een voogdijstrijd met betrekking tot Rocco, dus als we 'vriendschappelijke' zeggen, neem dat dan met een korreltje zout! Een ding dat hun relatie voorgoed kan hebben veranderd, was hun echtscheidingsconvenant, en met Madonna als de geldmaker tussen de twee, was het duidelijk dat ze veel zou moeten opgeven.

Hoewel Guy en Rocco een hechte en liefdevolle band hebben onderhouden, blijven Madonna en Guy afwezig, althans dat denken fans! Dit komt allemaal doordat Madge op het moment van hun splitsing een behoorlijk forse schikking moet betalen aan Guy.

Toen het cijfer werd vrijgegeven, werd het duidelijk dat het een van de grootste uitbetalingen ooit was in een echtscheidingsconvenant, zei Madonna's vertegenwoordiger, Lis Rosenberg. Dus, hoeveel moest de Queen of Pop uitbetalen? Hoe klinkt $ 92 miljoen?

Ja, je leest het goed! Madonna kreeg de opdracht om Guy Ritchie maar liefst $ 92 miljoen te geven, inclusief de waarde van het voormalige Ashcombe-huis van het paar in Engeland. Hoewel Guy zelf vóór de deal een aardige $ 45 miljoen waard was, maakte hij duidelijk dat hij geen deel van Madonna's vermogen van toen $ 500 miljoen wilde hebben, maar dat was een leugen!

Terwijl Madonna een grote hit naar de bank bracht toen ze meer dan $ 100 miljoen schonk aan ex-man, Guy, doet de zangeres het prima vandaag, want ze is nu bijna het dubbele waard. Madonna staat als een van de rijkste entertainers ooit, met een nettowaarde van $ 850 miljoen.

Met wie is Guy Ritchie nu getrouwd?

Guy Ritchie, die nu $ 150 miljoen op zijn naam heeft staan, is zeker aan het rollen door Madge's grote bijdrage aan zijn waarde.

In 2015 vond Guy Ritchie opnieuw liefde bij model en actrice Jacqui Ainsley. Het duo is sindsdien gelukkig getrouwd en heeft samen drie kinderen verwelkomd, terwijl ze tegelijkertijd de twee kinderen van Ritchie co-ouderden uit zijn tijd die getrouwd was met de 'Hung Up'-zanger.

Guy Ritchie zet zijn werk binnen de filmindustrie voort en werkt aan recente projecten zoals The Gentlemen, Wrath Of Man en Aladdin, om er maar een paar te noemen.

Aanbevolen: