8 Interessante feiten over de ex-vrouw van Nicolas Cage, Erika Koike

Inhoudsopgave:

8 Interessante feiten over de ex-vrouw van Nicolas Cage, Erika Koike
8 Interessante feiten over de ex-vrouw van Nicolas Cage, Erika Koike
Anonim

Er was het grootste deel van haar leven niet veel bekend over de mysterieuze vrouw genaamd Erika Koike. Dat veranderde allemaal toen ze met Nicolas Cage begon te daten. Zodra het paar in 2018 samen werd gespot, stemde de wereld erop af en wilde iedereen zoveel mogelijk weten over de vrouw die zijn aandacht had getrokken.

Rapporten gaven aan dat ze een visagiste was, maar ze had maar één echte cosmetische verdienste op haar naam. Binnen ongeveer een jaar haalde hun plotselinge huwelijk de krantenkoppen, niet omdat het weelderig was, maar eerder omdat het schokkend was. Dit ongelooflijk kortstondige huwelijk eindigde in een scheiding (kort voordat Cage zijn volgende vrouw Riko Shibata ontmoette) en waarheden over Erika's duistere levensstijl kwamen naar boven.

Bijgewerkt op 18 februari 2022: Nicolas Cage trouwde in februari 2021 met zijn vijfde vrouw, Riko Shibata, en de twee verwachten nu een kind. Het wordt het derde kind van Cage, na zijn 31-jarige zoon Weston, die hij deelt met actrice Christina Fulton, en zijn 16-jarige zoon Kal-El, die hij deelt met derde vrouw Alice Kim. Hoewel Nicolas Cage misschien spijt heeft van hoe hij de dingen met Erika Koike zo snel heeft aangepakt, lijkt hij erg blij te zijn met hoe het uiteindelijk is gelopen. Hij vertelde de Los Angeles Times: "Ik ben echt gelukkig getrouwd. Ik weet dat vijf veel is, maar ik denk dat ik het deze keer goed heb gedaan."

8 Erika Koike was maar 4 dagen getrouwd met Nicolas Cage

The Blast meldde dat dit bizarre en onwaarschijnlijke huwelijk slechts vier korte dagen duurde. Toen mensen voor het eerst ontdekten dat Nicolas Cage net getrouwd was in Las Vegas, werd aangenomen dat het een hoax was. Wat er daarna gebeurde was nog schokkender. Slechts vier korte dagen nadat hij door het gangpad was gelopen en had gezegd: 'Ja,' vroeg Nicolas Cage een nietigverklaring aan en drong hij erop aan om voorgoed van Erika af te komen.

7 Erika Koike zocht partneralimentatie na haar 4-daagse huwelijk

Het is niet ongebruikelijk dat een ex-echtgenoot partneralimentatie vraagt tijdens een echtscheidingsconvenant, maar het is een vreemd verzoek voor een huwelijk dat alle vier dagen heeft geduurd. Nicolas Cage was woedend toen hij hoorde dat Erika partneralimentatie zocht, en net zo snel als het onderwerp ter sprake kwam, stopte het. De pers speculeerde dat ze tevreden was gesteld met een soort uitbetaling omdat deze situatie zo snel was stilgevallen.

6 Erika Koike was de agressor in een zaak van huiselijk geweld

Erika was eerder getrouwd en bronnen onthullen dat er een diepe geschiedenis was van huiselijk geweld binnen haar huwelijk. Het blijkt dat Erika zelf de agressor was in haar huwelijk. In 2006 was de politie er zelfs bij betrokken en werd ze gearresteerd voor huiselijk geweld.

Er waren een aantal eerdere telefoontjes naar hun woning voorafgaand aan deze arrestatie, en in alle opzichten lijkt het erop dat Erika's humeur in het geding was.

5 Erika Koike werd aangeklaagd voor het aanvallen van een buur

De gevallen van agressief gedrag zijn er in overvloed in Erika's wereld, en het lijkt erop dat ze niet alleen beperkt waren tot het huiselijke rijk. In 2016 beweerde een buurvrouw van Erika dat ze op een avond terugkeerde naar haar appartementencomplex toen Erika naar haar toe sprong en haar begon aan te vallen. Dit was naar verluidt een zeer agressieve aanval, waarbij Erika haar buurvrouw herhaaldelijk in het gezicht sloeg en haar begon te stikken. Een andere buurman moest tussenbeide komen om de gewelddadige aanval te stoppen.

4 Erika Koike had een jaar lang een relatie met Nicolas Cage

Een groot deel van de bekendheid rond Erika Koike's naam is het resultaat van de status die ze verkreeg door vier dagen getrouwd te zijn met Nicolas Cage. De waarheid is dat ze al een jaar verkering had met Nicolas voordat de dronken geloften werden uitgewisseld. De twee werden een heel jaar samen gespot en werden gefotografeerd terwijl ze samen op vakantie gingen in Puerto Rico en een aantal restaurants in Californië verlieten.

3 Erika Koike is gearresteerd voor DUI… Drie keer

Gearresteerd worden voor een DUI is nooit een goede zaak, en de meeste mensen proberen verantwoordelijke acties te ondernemen om te voorkomen dat deze situatie zich in de eerste plaats voordoet. Erika, aan de andere kant, werd in 2008 gearresteerd op beschuldiging van rijden onder invloed en ging toen verder zonder dat er lessen werden geleerd, om in 2011 opnieuw te worden gearresteerd.

Tijdens haar tweede DUI-arrestatie bleek ze meer dan drie keer de wettelijke limiet te hebben overschreden. Om nog erger te maken, werd ze gearresteerd voor nog een andere aanklacht voor rijden onder invloed in 2018.

2 Erika Koike was dronken toen ze met Nicholas Cage trouwde

Gezien alle aanklachten voor rijden onder invloed, leek het niet vreemd toen Nicolas Cage onthulde dat Erika dronken was op het moment dat ze geloften met elkaar uitwisselden. Sterker nog, hij beweert dat hij in een strompelende, slurpende dronken toestand verkeerde toen hij met Erika in Las Vegas trouwde, een claim waarvan hij geloofde dat hij hem zou helpen bij het verkrijgen van een nietigverklaring in plaats van een echtscheidingshoorzitting te moeten ondergaan.

Erika weigerde mee te werken aan de nietigverklaring van het huwelijk, en de twee kwamen uiteindelijk tot een echtscheidingsconvenant.

1 Erika Koike was gekoppeld aan een criminele dealer

Na het chaotische vierdaagse huwelijk en alle discussies over dronkenschap en geschillen over geld te hebben weggenomen, is er één ding dat Nicolas Cage zei dat hem echt van streek maakte over Erika Koike. Meer dan enige andere schokkende ontdekking die hij tegenkwam, was het feit dat ze banden had met een bekende drugsdealer te veel voor hem om te accepteren. Cage verklaarde dat Erika en deze vermeende crimineel een item waren en dat Erika haar griezelig intieme relatie met deze crimineel niet vermeldde.

Onmiddellijk toen ze hoorde dat ze een heel schetsmatige side-man had, raakte Cage ongeïnteresseerd in het voortzetten van een relatie met haar.

Aanbevolen: