Dit is hoe Parveen Kaur is veranderd sinds hij Saanvi speelde in 'Manifest

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Parveen Kaur is veranderd sinds hij Saanvi speelde in 'Manifest
Dit is hoe Parveen Kaur is veranderd sinds hij Saanvi speelde in 'Manifest
Anonim

Vandaag is Parveen Kaur waarschijnlijk het best bekend voor haar rol als Saanvi Bahl in het bovennatuurlijke drama Manifest. Zoals zoveel van de belangrijkste castleden, kwam Kaur voor het eerst op de show tijdens het eerste seizoen.

En toen de show de eerste keer abrupt werd geannuleerd, was de actrice een van degenen die opriepen om de show te redden (gelukkig voor hen kwam Netflix uiteindelijk tussen).

Aangezien de show zijn verhaal op Netflix mocht voortzetten, was het aanvankelijk onduidelijk of Kaur zou terugkeren om haar rol opnieuw op te nemen. Gelukkig voor fans had de actrice, samen met verschillende andere castleden, vorig jaar hun deals voor de show gesloten.

En terwijl iedereen wacht op het nieuwe seizoen van Manifest, kan je niet anders dan verbaasd zijn over hoe ver Kaur is gegaan sinds hij werd gecast. Het is veilig om te zeggen dat de serie haar leven voor altijd heeft veranderd.

Parveen Kaur was een weinig bekende tv-actrice voordat hij de rol van 'manifest' kreeg

Kaur begon in 2013 te werken als professionele acteur. Destijds slaagde ze erin om kleine rollen te boeken in shows zoals Played, Working the Engels en Defiance. Kort daarna slaagde Kaur er ook in om een kleine rol te spelen in Guillermo del Toro's fantasy-horrorserie The Strain.

Voor de actrice was een optreden in een show als deze perfect. "Het sci-fi-genre is interessant omdat het altijd divers is geweest in de casting en waarschijnlijk een van de betere genres is met een nauwkeurig beeld van mensen in de samenleving, en dus natuurlijk ben ik daar begonnen", vertelde Kaur aan Fear Forever.

“Het mooie van sci-fi en horror is dat de werelden zo groot zijn en dat je als acteur je fantasie zo ver en zo breed kunt uitstrekken als je wilt. The Strain was mijn eerste kans om dat te doen.”

Kaur was uiteindelijk maar één seizoen in de show gebleven. Kort daarna kreeg ze de rol van Dr. Asha Mirani in het medische drama Saving Hope. Om zich erop voor te bereiden, bracht Kaur enige tijd door met artsen, vooral degene die ze persoonlijk ziet.

"Mijn huisarts nodigde me uit om te komen kijken hoe hij een keizersnede uitvoert in de eerste hulp!" onthulde de actrice. "Het was geweldig. Het was surrealistisch om te zien hoe [sic] leven in de wereld werd gebracht.”

Afgezien hiervan verscheen Kaur ook kort in het fantasiedrama American Gods. "Het was geweldig!" zei de actrice over de serie. "De cast is geweldig, de sets waren krankzinnig - waarschijnlijk de meest samenwerkende show die ik heb gezien."

Voor Parveen Kaur was het een groot probleem om haar ‘manifeste’ rol te bemachtigen

Kaur was eerder in tv-shows geweest, maar vanaf het begin wist ze dat Manifest anders was. "Ik bedoel, dit is mijn eerste grote show, ik heb niets gedaan dat in de buurt komt van Manifest", vertelde de actrice ooit aan BriefTake. "Ik had niet al te veel ervaringen met close zijn met een cast."

Tegelijk vond Kaur het geweldig dat de show enkele van zijn scènes in New York mocht filmen.

“O, we zijn zo bevoorrecht om in New York te kunnen fotograferen, het is niet gebruikelijk dat zoiets gebeurt”, erkende ze.“New York is een ander personage in de show. Voor mij, als Canadees die uit het kleine stadje Canada komt om nu in New York te wonen, bedoel ik mijn eerste scène die ik buiten Manhattan heb opgenomen. Het was als een droom, en we waren erg dankbaar.”

Naarmate de show vorderde, werd Kaur's Saanvi zeker een van de meest populaire personages in de show. Op een gegeven moment begonnen sommigen zelfs Saanvi te verzenden met Ben van Josh Dallas.

"Er zijn veel fans die romantische chemie tussen Saanvi en Ben zien", vertelde maker Jeff Rake aan Buzzy Mag.

“En als je dan een Saanvi-fan bent, ben je geen Grace [Athena Karkanis]-fan; als je een Grace-fan bent, ben je geen Saanvi-fan. Ik vind het interessant dat er in dat opzicht veel facties zijn.”

Sinds hij op 'Manifest' is, heeft Parveen Kaur zoveel andere rollen gekregen

Na te zijn uitgebracht op Manifest, boekte Kaur ook verschillende andere serie-onderdelen. Zo maakte ze korte optredens in series als Workin' Moms en 9-1-1.

Kaur kreeg ook verschillende filmrollen. Deze omvatten films zoals Edging, Through Black Spruce, Acquainted en American Hangman.

Intussen kunnen fans meer van Kaur verwachten wanneer ze haar rol als Saanvi herneemt in het vierde en laatste seizoen van Manifest.

Volgens rapporten kunnen de nieuwe afleveringen van de show ergens in 2022 worden uitgebracht. Wat Kaur's toekomstplannen betreft, is de actrice vastbesloten om in te gaan tegen rollen die haar of andere acteurs zoals zijzelf zouden kunnen stereotyperen.

“Ik hoop dat na het doen van een show als Manifest, als Zuid-Aziatische, toekomstige rollen uit dat stereotype zouden breken”, vertelde Kaur aan Her Campus.

“Ik hoop dat deze rollen slechts een opstapje zullen zijn waarin Zuid-Aziatische vrouwen en mannen buiten de dokter, wetenschapper en nerdy personage spelen. Ik ga daar in de toekomst voor aandringen.”

Aanbevolen: