De waarheid over de waanzinnige trainingsroutine van Millie Bobby Brown

Inhoudsopgave:

De waarheid over de waanzinnige trainingsroutine van Millie Bobby Brown
De waarheid over de waanzinnige trainingsroutine van Millie Bobby Brown
Anonim

Millie Bobby Brown heeft de entertainmentindustrie stormenderhand veroverd sinds ze de rol van Elf op Stranger Things kreeg. Millie heeft misschien haar grote doorbraak als actrice gekregen, maar de laatste tijd is ze bekend geworden om iets anders.

Millie heeft vaak trainingsvideo's op haar YouTube-kanaal gepost en staat meer open om over haar waanzinnige trainingsroutine te praten. Dit omvat een verscheidenheid aan oefeningen met hoge intensiteit en specifieke dieettechnieken. Dit is wat we weten over hoe ze haar lichaam strak en fit houdt.

Bijgewerkt op 4 september 2022

7 Millie Bobby Brown is niet bang om haar trainings- en dieetroutines te doorbreken

Net als vele anderen houdt Millie van eten in fastfoodrestaurants en eten dat misschien niet de gezondste optie is. Ze lijkt zich te houden aan de regel dat ongezond voedsel oké is als het met mate wordt geconsumeerd.

Millie's favoriete cheat-dagma altijd is een hamburger, friet en een frisdrank van McDonald's.

6 De actrice doet intense circuittrainingen

Iedereen houdt van een goede circuittraining. Ze zijn machtig zwaar, maar het nodige zweet en beweging krijg je er zonder twijfel in. Millie's circuittrainingen zijn niet anders.

Millie heeft een intense circuitroutine van maandag tot en met vrijdag.

Oefeningen in Millie's circuittraining omvatten gewogen squats, borstpers, Russische wendingen, hellende gewogen crunches, front raises en hip thrusters om er maar een paar te noemen.

5 Millie Bobby Brown geeft de voorkeur aan een training met lichaamsgewicht

Vijf tot zes dagen per week ondergaat Millie Bobby Brown een zeer intensieve lichaamsgewichttraining. De training bestaat uit het doen van een plank, jumping jacks en crunches gedurende één minuut.

Ze doet ook 30 seconden squat-sprongen, squat-wandelingen, squat-pulsen en plankhop. Millie neemt slechts 10 seconden rust tussen elke set. Klinkt slopend!

4 Millie doet ook yoga en meditatie

Millie Bobby Brown is zeer geïnteresseerd in yoga en heeft haar yogabeoefening opgenomen in haar intensieve trainingsroutine. Yoga heeft veel voordelen voor iedereen op elke leeftijd. Yoga moedigt Millie aan om contact te maken met haar ademhaling en helpt haar in een kalme gemoedstoestand te komen.

Van yoga is ook bewezen dat het iemands zelfbewustzijn en zelfrespect vergroot en mensen die zich angstig voelen helpt. Voor iemand in de entertainmentwereld zoals Millie, kan de druk om te slagen en je fans te plezieren een tol van je eisen. Een beoefening zoals yoga en meditatie hebben om op te leunen wanneer de tijden moeilijk worden, is een belangrijk aspect van het handhaven van een gezonde levensstijl.

3 Millie Bobby Brown heeft interesse gekregen in Muay Thai

Millie Bobby Brown doet al heel lang Muay Thai (ook bekend als Martial Arts) en is echt dol op de training geworden. Natuurlijk hoort het tegenwoordig bij haar werk.

Momenteel bestaat Millie's routine uit sparren met bokszakken of bij haar trainer en veel kickboksoefeningen doen. Millie heeft ook jiu-jitsu beoefend in haar Muay Thai-training. De training kwam goed van pas voor Millie's rol bij Enola Holmes, omdat ze al haar jiujitsu-bewegingen perfect onder de knie had.

Muay Thai is een geweldige manier voor Millie om wat cardio te krijgen terwijl ze ook veel aan haar boven- en onderlichaam werkt.

2 Wat is het dieetplan van Millie Bobby Brown?

Hoewel ze zich concentreert op fitness en bijna elke dag van de week traint, geeft Millie Bobby Brown af en toe duidelijk toe aan "junkfood". Toch is er evenwicht in haar gewoonten, en ze geeft duidelijk om het behoud van haar gezondheid, niet alleen om slank te zijn.

Millie zorgt er ook voor dat ze veel eiwitrijk voedsel eet om haar spieren te laten groeien naarmate ze ouder wordt. Ze zorgt er ook voor dat ze veel water drinkt om zichzelf gehydrateerd te houden.

1 Krachttraining van Millie Bobby Brown

Het is geen geheim dat Millie Bobby Brown een behoorlijk bereik heeft als het gaat om haar intensieve trainingsroutine. Om de intensiteit van Millie's trainingen te vergroten, werkt ze aan haar kracht. Dit is zodat ze de spierkracht die ze al heeft kan opbouwen en behouden.

Haar oefeningen omvatten veel krachttraining en weerstandstraining. Ze omvatten ook het gebruik van kettlebells, h alters en dumbbells, allemaal zodat Millie haar trainingsroutine sterker kan maken.

Aangezien Millie's Muay Thai-training voornamelijk zorgt voor het versterken van haar bovenlichaam en een deel van haar lichaam, zorgt haar krachttraining voor de rest.

Veel van Millie's kracht omvat ook enkele full-body workouts, dus Millie krijgt een extra duwtje om van tijd tot tijd harder te werken. Verwacht Millie minstens vijf dagen per week in de sportschool te zien werken aan haar krachttraining of haar circuittrainingen.

Aanbevolen: