Waarom Maren Morris en Cassadee Pope ruzie hebben met de vrouw van Jason Aldean, Bretagne

Inhoudsopgave:

Waarom Maren Morris en Cassadee Pope ruzie hebben met de vrouw van Jason Aldean, Bretagne
Waarom Maren Morris en Cassadee Pope ruzie hebben met de vrouw van Jason Aldean, Bretagne
Anonim

Brittany Aldean staat erom bekend getrouwd te zijn met countryzanger Jason Aldean. Brittany Aldean is zelf ook zangeres, maar ze staat meer bekend om haar werk als televisiepersoonlijkheid en haar ondernemerswerk. Ze heeft een grote aanwezigheid op sociale media, wat ervoor zorgde dat haar naam deze week in de krantenkoppen verscheen. Aldean kwam onder vuur te liggen, met name van countryzangers, nadat ze transfobe uitspraken op haar sociale media had geplaatst.

Aldean is betrokken geweest bij een Twitter-oorlog met zangers Maren Morris en Cassadee Pope. Morris en Pope hebben Aldean opgeroepen om haar verantwoordelijk te houden voor haar taalgebruik. Terwijl Aldean beweert dat haar woorden uit hun verband zijn gehaald, vonden Morris en Pope haar uitspraken erg ongepast en hebben ze dat ook gezegd op Twitter. Laten we ingaan op wat er tussen Brittany Aldean en de zangers is gebeurd.

8 Wie is Brittany Aldean?

Brittany Aldean is de vrouw van countryzanger Jason Aldean. Haar meisjesnaam is Kerr en ze is ook zangeres. Aldean deed in 2012 daadwerkelijk auditie voor de iconische show American Idol. Nu runt ze een modeblog en is ze erg aanwezig op Instagram en YouTube. Ze is het meest bekend om haar aanwezigheid op sociale media en om haar ondernemersinspanningen.

Aldean is de moeder van twee prachtige kinderen. Ze beviel in 2017 van haar zoon Memphis en in 2019 van haar dochter Navy. Ze is ook de stiefmoeder van de kinderen van haar man uit zijn vorige huwelijk.

7 Hoe ontmoette Brittany Kerr Jason Aldean?

Fans van Jason Aldean zullen zich herinneren hoe teleurgesteld ze waren in de countryzanger vanwege de rommelige overgang van zijn voormalige vrouw Jessica Ussery. Jason Aldean kuste Bretagne terwijl hij nog steeds getrouwd was met Ussery. Het schandaal zorgde ervoor dat Jason Aldean scheidde van Ussery, en hij begon officieel Brittany Kerr te zien.

Ondanks het rommelige begin zijn Brittany en Jason Aldean sinds 2015 gelukkig getrouwd. Ze hebben samen twee kinderen.

6 Brittany Aldean heeft 'transfobische' reactie gedeeld

Brittany Aldean's gevecht met Maren Morris en Cassadee Pope begon allemaal vanwege de vermeende transfobe opmerkingen die ze op sociale media deelde. Aldean deelde een reel op Instagram, met de bedoeling haar make-uplook te delen. In plaats van haar onschuldige bedoelingen te handhaven, voegde Aldean een bijschrift toe dat uiteindelijk ernstig aanstootgevend was voor de transgendergemeenschap.

Aldeans onderschrift liet zangers Maren Morris en Cassadee Pope terugklappen. Aldean zei in haar bijschrift: Ik wil mijn ouders heel graag bedanken voor het niet veranderen van mijn geslacht toen ik door mijn tomboy-fase ging. Ik hou van dit meisjesachtige leven.”

5 Wie is Maren Morris?

Maren Morris is een zeer populaire countryzangeres. Ze groeide in populariteit dankzij haar hits als '80s Mercedes' en 'My Church'. Ze werkte ook samen met Zedd aan het nummer "The Middle" in 2018 en was dit jaar headliner op het Stagecoach-festival.

Morris is getrouwd met collega-zanger Ryan Hurd. Samen brachten ze de hit "Chasing After You" uit. Ze zijn nog steeds gelukkig getrouwd, maar ze hebben een aantal moeilijke momenten doorgemaakt vanwege het tourschema van Morris. Ze verwelkomden een prachtig kind op de wereld in maart 2020.

4 Wie is Cassadee Pope?

Net als Maren Morris is Cassadee Pope ook een ster in de countrymuziek. Pope werd beroemd na het winnen van de zangwedstrijd The Voice in 2012. Na de wedstrijd werd ze getekend door een groot label en verhuisde ze naar Nashville. Haar carrière is sindsdien in een stijgende lijn en ze heeft een toegewijde fanbase opgebouwd in countrymuziek.

Haar grootste hit is het duet dat ze opnam met Chris Young, 'Think Of You'. Pope is sindsdien een onafhankelijke artiest geworden en blijft stijgen in populariteit. Ze is momenteel aan het daten met Sam Palladio.

3 Maren Morris en Cassadee Pope riepen Bretagne Aldean uit

Maren Morris en Cassadee Pope waren niet blij met de opmerkingen van Brittany Aldean op Instagram. Ze dachten dat ze het leven kleineerde van kinderen die worstelen met transgender zijn, vooral de vergelijking die Aldean maakte tussen transgender zijn en een tomboy-fase.

Paus twitterde: "Je zou denken dat celebs met beautymerken de positieve kanten zouden zien van het opnemen van LGTBQ+-mensen in hun berichten." Morris antwoordde en zei: "Het is zo gemakkelijk om, zoals, geen klootzak te zijn?"

2 Jason Aldean gedropt door PR-bedrijf

Brittany Aldean is niet de enige die last heeft van haar slechte woordkeuze. De transfobe opmerkingen van Aldean op Instagram hebben ook gevolgen voor haar familie, met name haar man Jason Aldean. Hij wordt net zo goed verantwoordelijk gehouden voor de daden van zijn vrouw als zij, en de gevolgen kunnen zijn carrière in de toekomst ernstig beïnvloeden.

Jason Aldean werd deze week gedropt door zijn PR-bureau in de nasleep van de controverse van zijn vrouw. Het PR-bureau wilde niets te maken hebben met het transfobe verhaal dat Brittany Aldean suggereerde. Hoewel het nog steeds onduidelijk is wat de volgende zet van Jason Aldean zal zijn met betrekking tot PR, is dit zeker een smet op zijn naam.

1 Brittany Aldean heeft merch uitgebracht tijdens controverse

Brittany Aldean's reactie op de Twitter-aanvallen van Maren Morris en Cassadee Pope was om te beweren dat "mijn woorden zoals gewoonlijk uit hun verband zijn gehaald". Ze reageerde via Instagram, inclusief de eye-roll-emoji. Fans denken niet dat Aldean spijt heeft van haar woorden, en ze denken ook niet dat ze de implicaties van haar acties volledig begrijpt.

Haar reactie stond onder een bericht waarin haar nieuwe kledinglijn werd gepromoot. De “Barbie”-lijn is bedoeld om de strijd tegen kinderhandel te ondersteunen. Hoewel het een waardig doel is, zijn fans niet blij met haar reactie en gebrek aan erkenning van haar fout.

Aanbevolen: