Hier is waarom Andrew Garfield werd afgewezen voor de rol van 'The Chronicles Of Narnia

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Andrew Garfield werd afgewezen voor de rol van 'The Chronicles Of Narnia
Hier is waarom Andrew Garfield werd afgewezen voor de rol van 'The Chronicles Of Narnia
Anonim

Sinds zijn comeback op het grote scherm met tick, tick…BOOM! en Spider-Man: No Way Home, heeft Andrew Garfield het internet op zijn knieën gehad.

Het is bijna onmogelijk om te veronderstellen dat iemand het kan weerstaan om beïnvloed te worden door de charmes van de acteur als de huidige verliefdheid van internet. Hij wordt geroemd om zowel zijn geweldige acteertalenten als zijn slimme maar pure humor. Het ging echter niet altijd zoals Andrew.

In een gesprek met Entertainment Tonight onthulde de Marvel Cinematic Universe-acteur dat hij auditie deed voor de rol van prins Caspian in de film The Chronicles of Narnia: Prince Caspian uit 2008, maar uiteindelijk verloor van Ben Barnes om een zeer trieste reden.

Dit is waarom hij werd afgewezen voor de rol!

Andrew Garfield onthult reden waarom hij werd afgewezen

Tijdens het interview gaf de 38-jarige ster toe dat hij ooit de rol van prins Caspian in de Narnia-franchise had uitgeprobeerd. De film, die het tweede deel van de fantasieserie was, kwam uit in 2008 en speelde acteur Ben Barnes in de titelrol.

Voordat Ben de rol kreeg, had hij echter een waardige tegenstander in Andrew Garfield.

“Ik herinner me dat ik zo wanhopig was. Ik deed auditie voor Prins Caspian in The Chronicles of Narnia en ik dacht: 'Dit zou het kunnen zijn, dit zou het kunnen zijn', herinnerde Andrew zich het verhaal achter zijn afwijzing.

Volgens hem was de rol op dat moment in het auditieproces al teruggebracht tot slechts twee van hen. Ben landde uiteindelijk het optreden, waardoor Andrew zijn bureau moest "zeuren" voor een verklaring.

"Waarom ik niet?" vroeg Andrew herhaaldelijk. Verrassend genoeg gaf zijn agent hem het antwoord: "Het is omdat ze je niet knap genoeg vinden, Andrew."

Hij zei verder: Ben Barnes is een erg knappe, getalenteerde man. Dus achteraf ben ik niet ongelukkig met de beslissing en ik vind dat hij het prachtig heeft gedaan.”

Andrew, die slechts $ 500.000 kreeg voor The Amazing Spider-Man, was duidelijk geschikt voor andere rollen. Uiteindelijk heeft de acteur zijn eigen plek in de entertainmentindustrie veroverd met veelgeprezen films en kaskrakers.

Andrew Garfields beste filmrollen

Hoewel het niet goed ging tijdens zijn auditie in Narnia, heeft Andrew Garfield zijn naam nog steeds gecementeerd in Hollywood. Hij begon zijn acteercarrière op het podium en in een aantal tv-films voordat hij opgroeide tot een van de meest betrouwbare karakteracteurs die tegenwoordig werkt.

De acteur, geboren in Los Angeles en opgegroeid in Surrey, heeft laten zien een kameleon te zijn, die zich aanpast aan elk accent of genre dat op zijn pad komt.

Zijn ondersteunende rol in het met een Oscar bekroonde The Social Network leverde hem internationale bekendheid op, en zijn vertolking van Peter Parker/Spider-Man in The Amazing Spider-Man en het vervolg ervan zorgde voor zijn status als megaster, wat leidde tot samenwerkingen met Martin Scorsese, Andy Serkis en Lin-Manuel Miranda.

Naast zijn geweldige act als Eduardo Saverin in The Social Network, is zijn rol als Desmond Doss in Hacksaw Ridge in 2016 een van de verbazingwekkende werken die hij had. Het was de film waar Andrew bijzonder gepassioneerd over was, hij vertelde dat hij ernaar verlangde om "zijn essentie te uiten en zijn verhaal met zoveel mogelijk mensen te delen."

Zijn optreden was een van de hoogtepunten van de film, wat hem zijn eerste Oscar-nominatie voor hoofdrolspeler opleverde, evenals lof van zowel fans als critici.

Ondanks dat hij over het hoofd werd gezien als het op de Oscars aankwam, geeft Andrew mogelijk zijn beste optreden in Martin Scorsese's Silence. Een andere tranentrekkende rol was Robin Cavendish in Breathe.

Hij nam de uitdagende rol op zich van Robin Cavendish, een polio-slachtoffer die op 28-jarige leeftijd verlamd is.

In een gesprek met een interviewer zei Andrew: Ik hou van de mogelijkheid om het onderwerp te leren kennen; dat is een deel van de reden waarom ik van acteren hou.” Zijn inzet loont altijd in het eindproduct, en zijn acteerwerk in deze films is daar een bewijs van.

Hoewel Andrew een aantal echte mensen in zijn films heeft gespeeld, is het iets dat hij enorm waardevol vindt.

Hij zei: Een van de grote hoogtepunten van deze baan was het ontmoeten van opmerkelijke mensen die een vergelijkbare situatie hebben gehad als die van Robin en wat het betekende in termen van hun leven en waar ze kracht en hoop vinden en hoe ze verzoenen dat als hun realiteit.”

Andrew Garfield's nieuwste filmrollen

Andrew Garfields nieuwste rol als muziektheatercomponist en legende Jonathan Larson in tick, tick…BOOM! Bewijst dat hij niet alleen kan acteren, maar ook kan zingen en zelfs piano kan spelen.

In deze film verdiepte hij zich in de voorbereiding, inclusief het leren zingen en dansen zoals in het muziektheater. Het resultaat is zijn beste en meest complete optreden tot nu toe. Het is geen wonder dat hij zijn beste recensies voor de rol ontving, waardoor hij in het middelpunt staat van het gesprek over de beste acteur van de Oscars 2022.

Ondertussen, na twee kritisch beschimpte swings bij Spider-Man, bracht de acteur het grootste deel van 2021 verduisterd door toen hem werd gevraagd of hij zijn rol in Spider-Man: No Way Home zou hernemen.

Zijn kijk op Peter Parker in de film is die van een man die wordt achtervolgd door verlies, maar opgewonden is om een tweede kans te krijgen. Hij heeft het emotionele hoogtepunt en de nagels van de film gegeven en heeft het aantoonbaar als de beste Spider-Man in ieders gedachten achtergelaten!

Als er één ding is waarop je kunt rekenen op een optreden van Andrew Garfield, dan is het dat hij, ongeacht de rol die hij speelt - groot of klein - er zijn hart en ziel in zal stoppen, vaak tot op het punt dat hij onherkenbaar is.

Er zijn er nog veel meer, maar dit zijn slechts enkele van zijn meest memorabele filmrollen.

Aanbevolen: