Met wie was Brad Pitts eerste kus?

Inhoudsopgave:

Met wie was Brad Pitts eerste kus?
Met wie was Brad Pitts eerste kus?
Anonim

Brad Pitt is een vaste kus op het scherm. Enkele van zijn meest memorabele films zijn met Mireille Enos in World War Z, Julia Roberts in The Mexican, en natuurlijk die wonderbaarlijk rare met Claire Forlani in Joe Black.

In het echte leven wordt Pitt beschouwd als een van de heetste hunks in Hollywood, en werd hij zelfs twee keer uitgeroepen tot People Magazine's meest sexy man ter wereld. Hij heeft een groot aantal beroemde vrouwen gedateerd, waaronder Juliette Lewis, Gwyneth P altrow en Jennifer Aniston. Hij vormde natuurlijk de helft van het beroemde 'Brangelina' power couple, toen hij tussen 2006 en 2019 betrokken was bij Angelina Jolie.

Het is dus redelijk om te zeggen dat Pitt erg ervaren is als het gaat om de kussenafdeling. Maar zelfs de meest ervaren persoon in wat dan ook moet een eerste keer hebben gehad. De eerste kus van de 57-jarige kwam meer dan een halve eeuw geleden, met een meisje genaamd Lisa, die aan de overkant van zijn ouderlijk huis woonde.

Overweldigend gevoel

Pitt onthulde de details van de allereerste keer dat hij lippen op elkaar sloot met een andere persoon in een interview met Lynn Hirschberg van W Magazine. In een segment met de titel 'Five Firsts' stelde de journalist hem de vraag: "Waar was je eerste kus?" Pitt grinnikte en antwoordde toen: "Het was in een garage. Haar naam was Lisa."

Brad Pitt in zijn interview met Lynn Hirschberg voor W Magazine
Brad Pitt in zijn interview met Lynn Hirschberg voor W Magazine

Hij ging verder met het uitleggen van de opbouw van de kus, en het overweldigende gevoel dat erop volgde. "Het was de vierde klas. Ze was een straat verder. Ik ben daarna naar huis gerend", vertelde hij. "Nou, ik was best opgewonden. Geprikkeld als vierdeklassers krijgen. Het was een beetje gepland. Het was een beetje opgezet: 'Oké, we gaan elkaar hier ontmoeten, en we gaan dit doen.' De verwachting was een beetje zenuwslopend. [Maar ik] kwam er, deed de deal. En op de een of andere manier herinner ik me dat ik naar huis rende, het was gewoon te veel."

Hoewel de ontmoeting met Lisa een afspraak was, wilde Hirschberg weten wie Pitts eerste verliefdheid was. "Ik was altijd verliefd", zei hij. "Kleuterschool, eerste klas, tweede klas, ik was verliefd. Ik was altijd verliefd. Toen ze vroeg of dit kwam omdat hij gepassioneerd is, antwoordde de acteur: "Omdat ik verslaafd ben!"

Geen verbindingen

De ster van Troy en Mr. & Mrs. Smith heeft niet meer informatie vrijgegeven over wie Lisa was of wat er daarna met haar is gebeurd. Er kan echter worden afgeleid dat ze afkomstig was uit Springfield, Missouri, waar de familie Pitt in de loop van zijn jeugd woonde. Hij werd in feite geboren in Shawnee, Oklahoma in december 1963, maar zijn familie verhuisde naar de Show-Me-staat toen hij nog jong was.

In tegenstelling tot sommige van zijn collega's uit de branche, werd Pitt niet geboren in een familie die enige connecties had met acteren, of een van de kunsten in het algemeen. Zijn vader, William Alvin Pitt, had een transportbedrijf. Zijn moeder, Jane Etta, werkte als schoolbegeleider. De acteur heeft geluk dat zijn beide ouders nog in leven zijn; William is 84, terwijl Jane drie jaar jonger is.

Acteur Brad Pitt in zijn jeugdjaren
Acteur Brad Pitt in zijn jeugdjaren

Brad is de oudste van drie broers en zussen, die beiden in Missouri zijn geboren. Zijn broer Douglas is 55 jaar oud en is een ondernemer, met ondernemingen voornamelijk in de techsector. De 52-jarige Julie Pitt Neal is hun jongste broer of zus. Op een oud Instagram-profiel noemde ze zichzelf een 'minnaar van Jezus, vrouw en moeder'.

Met terughoudendheid behandeld

Het W Magazine-interview maakte deel uit van Pitts mediatournee voor het promoten van Once Upon A Time In Hollywood, de Quentin Tarantino-film waarin hij speelde samen met Leonardo DiCaprio en Margot Robbie. Een van de andere 'primeurs' waarover Hirschberg hem ondervroeg, was de eerste keer dat hij zijn ogen op het script van de film legde.

Een Brad Pitt-poster voor 'Once Upon A Time in Hollywood&39
Een Brad Pitt-poster voor 'Once Upon A Time in Hollywood&39

Een eerder Tarantino-script - voor The Hateful Eight - was berucht gelekt, sinds de regisseur berucht werd vanwege de terughoudendheid waarmee hij met zijn scenario's omging. Pitt zei dat hij daarom helemaal naar het huis van Tarantino moest gaan om het te lezen.

"[Ik werd] opgeroepen door de wilde en prachtige QT. We gaan zijn huis binnen, omdat het laatste script is uitgelekt. Dus hij had daar niets van", legde de acteur uit. "[Het script] was behoorlijk helder, behoorlijk schoon. [Ik] las het en was er behoorlijk van onder de indruk." Een paar weken later werd hij terug uitgenodigd en vond hetzelfde script helemaal ruig, wat suggereerde dat het alleen het script was dat werd gelezen door alle belanghebbenden die werden verzameld voor de productie.

Pitt bewees over het algemeen dat hij een goede sport was tijdens het interview, maar het was het verhaal over zijn eerste kus dat echt boven de rest uitstak.

Aanbevolen: