Alles wat Olivia Rodrigo heeft gezegd over haar etniciteit en haar Filippijnse roots

Inhoudsopgave:

Alles wat Olivia Rodrigo heeft gezegd over haar etniciteit en haar Filippijnse roots
Alles wat Olivia Rodrigo heeft gezegd over haar etniciteit en haar Filippijnse roots
Anonim

Onlangs opende Olivia Rodrigo over de realiteit van het zijn van een Filipijnse popster. De zangeres van Good 4 U deed een Q&A met V magazine met Bowen Yang van SNL, waar ze onthulde hoe het is om een Asian American Star te zijn. Op de vraag of haar etniciteit van invloed is op hoe ze haar carrière benadert, zei ze: "Het is iets ongelooflijks om over na te denken." Olivia vertelde vervolgens hoe ze DM's heeft gekregen van jonge fans die haar bedanken voor het doorbreken van de barrière van popsterren.

Zoals Olivia de outlet vertelde: "Ik krijg soms DM's van kleine meisjes die zeggen: 'Ik heb nog nooit iemand gezien die op mij leek in jouw positie.' En ik ga letterlijk huilen."Toen voegde ze eraan toe, "alsof je er gewoon over nadenkt. Ik heb het gevoel dat ik ben opgegroeid en dat nooit heb gezien. Ook was het altijd zo van, 'Popstar,' dat is een blanke meid."

Toen hem werd gevraagd naar haar Filippijnse roots, antwoordde de songwriter: "Ik denk dat Filippijnse mensen enkele van de meest geweldige, liefhebbende mensen op aarde zijn, en ze zijn zo gastvrij en aardig voor me geweest." Hier is alles wat Olivia Rodrigo heeft gezegd over haar etniciteit.

Bijgewerkt op 4 september 2022

Is Olivia Rodrigo Filipijns, en wat vindt ze ervan?

Olivia Rodrigo heeft veel om trots op te zijn. Een ding dat ze vooral graag vertegenwoordigt, is haar familie-erfgoed. Rodrigo is Filipijns-Amerikaans via haar vaders kant van de familie. Ze heeft vol bewondering gesproken over de immigratie van haar overgrootvader naar de Verenigde Staten. Naast het doorgeven van haar familieverhaal, blijft Rodrigo haar erfgoed in haar eigen leven vieren.

Ze ontleent duidelijk veel kracht aan haar familie en aan de achtergrond die ze haar hebben gegeven. Dit is de reden waarom de Deja Vu-zangeres, toen hem werd gevraagd naar het belang van Filipina-Amerikaanse vertegenwoordiging, erg emotioneel werd en de lieve berichten deelde die jonge meisjes van dezelfde etniciteit haar hadden gestuurd.

Het lijdt geen twijfel dat Olivia een ongelooflijk model is van een moderne Amerikaanse droom met een cool verleden en een onmiskenbaar mooie toekomst.

Olivia Rodrigo is een Lumpia-fan

Olivia Rodrigo begon haar carrière als Disney-ster. Desalniettemin brak haar grootste doorbraak toen ze eindelijk haar eigen muziek durfde te schrijven, waarmee ze het publiek de hit Drivers License in 2021 opleverde, die internetrecords brak en bovenaan de hitlijsten stond.

Sindsdien heeft Sour van Olivia Rodrigo een superster gemaakt. De zanger groeide op met een Filippijnse vader en een Amerikaans-Ierse moeder.

Gevraagd naar haar favoriete Filipijnse gerecht, onthulde Olivia dat haar grootmoeder altijd Lumpia maakt voor Thanksgiving. Omdat Olivia en haar moeder geen grote vleeseters zijn, voegt de grootmoeder van de ster tofu toe aan het gerecht.

Olivia Rodrigo's vader is Filipijns-Amerikaans

Olivia's vader, Ronald, is Filipijns en is arts van beroep. De overgrootvader van de ster verhuisde als tiener van de Filippijnen naar Amerika.

Daarom zijn Olivia en de rest van het gezin opgegroeid met Filippijnse tradities en eten. Beide ouders delen een hechte band met een geweldige dochter en zijn ongelooflijk trots op haar succes.

Aan de andere kant heeft Olivia's moeder, Sophia, Ierse en Duitse roots. Sophia werkt in een privéziekenhuis als receptioniste.

Olivia Rodrigo is een trotse Filipijnse popster

Olivia Rodrigo werd in 2003 in Murrieta geboren. Het lijdt geen twijfel dat haar ouders al sinds haar kindertijd in haar artistieke carrière hebben geïnvesteerd. Op de kleuterschool begon de toekomstige ster zanglessen te nemen. Kort daarna leerde ze piano spelen.

Op zesjarige leeftijd begon Olivia met zang- en acteerlessen. Daarnaast deed ze mee aan theaterproducties op Lisa J. Mails Elementary School en Dorothy McElhinney Middle School.

Olivia is een zeer creatief persoon en luistert graag naar muziek, vooral countrymuziek. Dat is uiteindelijk hoe ze gepassioneerd raakte over songwriting. Olivia verscheen voor het eerst op televisie in een commercial voor Old Navy op 12-jarige leeftijd. Vervolgens debuteerde ze in 2015 op het grote scherm en speelde ze in een film genaamd An American Girl: Grace Stirs Up Success.

Daarna verhuisde ze naar Los Angeles en kreeg ze een rol in de populaire Disney-tv-serie Bizaardvark. Haar andere bekende televisieprojecten zijn onder meer New Girl, Saturday Night Live, High School Musical: The Musical: The Series en meer.

Naast haar zich snel ontwikkelende carrière in de filmindustrie, maakt Rodrigo ook grote stappen in de muziekindustrie.

Wanneer brengt Olivia Rodrigo nieuwe muziek uit?

Olivia heeft onlangs een enorme update gegeven aan fans over de status van haar nieuwe muziek en een aantal trieste waarheden gemorst over de vraag of mensen ooit een uitgebreide versie van Sour te horen zullen krijgen.

Helaas zijn fans misschien een beetje overstuur als ze ontdekken dat Olivia geen plannen heeft om een luxe versie van haar album uit te brengen en legden ze uit dat ze de plaat gewoon "tijd om te ademen" wilde geven.

Aan de andere kant vragen fans zich af of Olivia Rodrigo al aan een tweede album werkt. In een interview met Billboard liet Olivia weten dat ze al een titel heeft voor haar volgende album en zelfs een paar nieuwe nummers heeft geschreven.

Aanbevolen: