De waarheid over Drake's relatie met Millie Bobby Brown

Inhoudsopgave:

De waarheid over Drake's relatie met Millie Bobby Brown
De waarheid over Drake's relatie met Millie Bobby Brown
Anonim

Drake is tegenwoordig een van de grootste rappers ter wereld. De Canadese superster heeft meer dan 260 miljoen platen verkocht, waardoor hij stinkend rijk is geworden. Met een enorme entourage en een inner circle met mensen als Beyoncé en The Weeknd, leeft de rapper het goede leven, maar hij heeft ook uitgebreide uitnodigingen in zijn vriendengroep ontvangen van degenen die je zou willen verwacht het minst.

In 2017 hebben Drake en Millie Bobby Brown, uit de populaire Netflix-serie Stranger Things, een hechte vriendschap gesloten, wat veel vragen oproept over hoe dit allemaal is kunnen gebeuren. Hoewel hun leeftijdsverschil een paar rode vlaggen heeft veroorzaakt, is het duidelijk dat het duo in feite vrienden zijn, zozeer dat Millie een einde moest maken aan de onophoudelijke vragen.

The Stranger Things-ster is tenslotte een tiener, terwijl haar celeb-vriend een volwassen man is, dus dit raadsel vereist een diepe duik. Dit is de waarheid over Drake's relatie met Millie Bobby Brown.

Bijgewerkt op 15 september 2021, door Michael Chaar: In 2017 ontmoetten Drake en Millie Bobby Brown elkaar voor het eerst in Australië en zijn sindsdien goede vrienden. Terwijl hun vriendschap een paar vragen opriep, begonnen fans zich zorgen te maken na de tekstthreads die de twee met elkaar hadden gedeeld. Na heel veel vragen maakte Millie duidelijk dat Drake gewoon een mentor is, die haar goed advies geeft. De Canadese rapper bevond zich ook in de hot seat toen bekend werd dat hij ook met Billie Eilish aan het sms'en was. Ondanks de controverse is Millie ook bevriend geraakt met een aantal andere oudere beroemdheden, waaronder de Queen of Christmas, Mariah Carey, en fans hebben daar geen oog voor gehad. Nou, het lijkt alsof het verzet sindsdien is overgewaaid, vooral nu Drake zich koestert in de glorie van het succes van zijn nieuwste album, Certified Lover Boy.

11 Laten we eens kijken naar dat leeftijdsverschil

Ten eerste moeten we het hebben over de olifant in de kamer: Drake is een 34-jarige man, terwijl Brown pas 17 is geworden. Hoewel dat misschien vreemd lijkt, is het eigenlijk niet ongewoon dat volwassen celebs bevriend raken met kindsterren; kijk maar naar de vriendschap van Michael Jackson met Macauley Culkin.

10 Hoe Drake en Millie elkaar voor het eerst ontmoetten

Het paar ontmoette elkaar voor het eerst in Australië op de Brisbane Supernova Convention in 2017. Destijds was Drake 30, terwijl Brown nog maar 13 jaar oud was. Drake is een enorme Stranger Things-fan, dus hij fanboyed over Brown, die Eleven speelt. Het lijkt erop dat het meteen klikte en sindsdien vrienden zijn.

9 Hij sms't haar regelmatig

Sinds hun eerste ontmoeting sms't Drake de hele tijd naar Brown. Bij de Emmy Awards 2018 sprak Brown openlijk over haar relatie met de rapper. "Je weet dat we sms'en. We hebben elkaar onlangs ge-sms't en hij zei 'ik mis je zo erg', en ik had zoiets van 'ik mis je meer', hij is geweldig", zei de actrice.

Flexx Mag beweert de bonnetjes van de sms-gesprekken van Drake en Brown te hebben. In de screenshots stuurt Drake Brown een selfie en vraagt haar om er een terug te sturen; als ze niet antwoordt, schrijft hij: "Ben je boos op me?" Opgemerkt moet worden dat de juistheid van de schermafbeeldingen onduidelijk is.

8 En ze is niet de enige tienerster die hij sms't

Het blijkt dat Millie Bobby Brown niet de enige tienervriend van Drake is. Toen hij in 2019 werd geïnterviewd door Vanity Fair, onthulde Billie Eilish, die toen 17 was, dat Drake haar sms'te.

"Ik heb hem alleen maar ge-sms't, maar hij is zo aardig", zei de tienerzangeres. "Zoals, hij hoeft niet aardig te zijn, weet je wat ik bedoel? Hij is op een niveau in zijn leven waar hij niet aardig hoeft te zijn, maar hij is, weet je?"

7 Fans vinden het een beetje eng

Toen werd onthuld dat Drake Brown sms'te, zeiden sommige fans dat ze het nogal eng vonden. Zoals een fan op Twitter schreef: "Het spijt me, maar nadat een tijdje geleden het nieuws naar buiten kwam dat de 33-jarige Drake de 14-jarige Millie Bobby Brown sms'te, is dit griezelig als de hel."

Met betrekking tot Billie Eilish hebben fans gezegd dat het vrij normaal is dat de zangeres Drake alleen maar als 'aardig' tegen haar beschouwt, maar naarmate Eilish ouder wordt, zal ze de relatie waarschijnlijk als problematisch zien. "Ik vond het geweldig toen ik 17 was en volwassen mannen me wilden leren kennen", schreef een Twitter-gebruiker. "Achteraf vond ik het raar, en het is echt aan volwassenen om te vragen wat 'aardig zijn' hier eigenlijk betekent."

6 Maar sommigen zeggen dat het lief en onschuldig is

Niet iedereen vindt Drake's relatie met Brown ongepast. Zoals Reddit-gebruiker arealhumannotabot schreef: "Ik weet niet waar de twijfelachtige opmerkingen vandaan komen, wat ik heb gelezen lijkt onschuldig. Zoals bijvoorbeeld een celeb die jong is begonnen, een andere ziet en vriendelijk is om een positieve mentor te zijn?"

Het is logisch dat kindersterren onvermijdelijk bevriend raken met volwassen acteurs, aangezien kinderen in de minderheid in de industrie zijn. Bijvoorbeeld, bij het maken van Taxi Driver was Jodie Foster 12, terwijl co-ster Robert De Niro 33 was. De oudere acteur nam een mentorrol aan en, volgens een W Magazine-interview met Foster, "was het De Niro die haar de alchemie van acteren"

5 Drake geeft advies aan bruine jongen

Wat heeft een man van in de dertig precies gemeen met een tiener? Nou, het lijkt erop dat Drake de rol van mentor/grote broer heeft aangenomen. In een gesprek met Access Hollywood legde Brown uit dat Drake haar advies geeft "over jongens, hij helpt me". Toen hem werd gevraagd naar de details van dit jongensadvies, zei Brown dat het "in de sms-berichten blijft", wat sommigen een beetje verontrustend vonden.

4 Brown zegt dat ze van hem houdt

Toen ze in 2018 op de rode loper werd geïnterviewd, zei de toen 14-jarige Brown over haar relatie met Drake: "Ik hou van hem."Bovendien, bij het plaatsen van een foto van zichzelf en Drake op Instagram, las Brown's bijschrift gewoon: "deze kerel …" gevolgd door een emoji met een rood hart. Fans waren hier niet zo vriendelijk mee, met een opmerking: "zeer sus-activiteit".

Anderen wezen er echter op dat mensen moesten stoppen met te diep in de relatie te kijken: "Hij gaat niet eens met haar uit of verzorgt haar niet, ze zei letterlijk dat ze gewoon TEKST", merkte een andere fan op.

3 De terugslag aanpakken

Brown is zich niet bewust van het verzet dat haar vriendschap met Drake heeft vergaard. In 2018 ging ze in op de onsmakelijke geruchten. "Waarom moet je een mooie vriendschap op je kop zetten? Jullie zijn raar… Echt waar." Ze legde uit dat ze zich gezegend voelde dat iemand als Drake haar carrière mogelijk maakte en wijsheid en advies bood.

2 Een zorgwekkend gedragspatroon of onschuldig plezier?

Veel fans hebben snel wat skeletten uit Drake's kast gehaald. In het bijzonder hebben fans zijn voorliefde opgemerkt voor het daten van tieners. Volgens Vice ontmoette Drake zijn ex Bella Harris toen ze net 16 jaar oud was. Hij is ook in verband gebracht met Hailey Bieber, die in 2016 19 zou zijn geweest ten tijde van hun relatie, hoewel hij haar al sinds haar 14e kent. Bovendien dook onlangs een video op van Drake die een minderjarig meisje kust en aanraakt tijdens een concert in 2010.

1 Millie's vriendschap met Mariah Carey

Met betrekking tot Millie Bobby Brown lijkt het waarschijnlijk dat de relatie onschuldig is. Brown is zich bijvoorbeeld duidelijk bewust van de gevaren waarmee meisjes worden geconfronteerd, aangezien ze zich uitgesproken heeft voor de gelijkheid van vrouwen. Bovendien is ze bevriend met Mariah Carey, een andere volwassen celeb, maar die relatie heeft op geen enkele manier gereageerd, vooral omdat Mariah's kinderen, Monroe en Moroccan, fans van de show zijn.

Aanbevolen: