Twitter bekritiseert de ouders van Millie Bobby Brown voor haar 'ongepaste' relatie

Twitter bekritiseert de ouders van Millie Bobby Brown voor haar 'ongepaste' relatie
Twitter bekritiseert de ouders van Millie Bobby Brown voor haar 'ongepaste' relatie
Anonim

Millie Bobby Browns ouders liggen onder vuur omdat ze hun 16-jarige dochter naar verluidt met een 20-jarige hebben laten daten. Fans op Twitter roepen hen uit voor het bestendigen van een ongepaste relatie en het onderwerpen van hun dochter aan roofzuchtig gedrag.

In het verleden werd de Stranger Things-acteur gelinkt aan de beroemde TikToker Hunter Echo. Er is echter niet veel informatie over hun relatie gepubliceerd. Er wordt verwacht dat ze uit elkaar gaan omdat Echo in de verleden tijd over hun relatie sprak en het gerucht gaat dat Brown een relatie heeft met de zoon van Jon Bon Jovi, Jake Bongiovi.

Fans bleven ziedend achter toen Echo, 21, live ging op Instagram en expliciete details over zijn intieme leven met Brown, 17 deelde. Velen geloven dat de twee aan het daten waren terwijl Brown minderjarig was en hij volwassen was.

Een supporter twitterde: "Dit is letterlijk verzorging? We hoeven niet de volledige situatie te weten. Millie's ouders en Hunter hebben ongelijk. Einde verhaal."

Een ander schreef: "Een 20-jarige die uitgaat met een 16-jarig kind. Waar waren haar ouders? Wie stond hun "relatie" toe? En het belangrijkste: waarom kwamen deze foto's niet uit eerder? Ik walg en niet verbaasd over hoe verkeerd deze wereld kan zijn. ZIJ. WAS. EEN KIND."

Andere fans hebben olie op het vuur gegooid door te vermelden dat Browns ouders "haar gebruiken voor haar geld", terwijl ze de hoge salarissen noemden die ze mee naar huis nam voor Stranger Things en Enola Holmes.

Zoals gemeld door Newsweek, haalde Echo uit tegen degenen die de ongepaste aard van zijn relatie met Brown noemden. Hij zei voor de camera: "Jullie weten van niets. Jullie volgen gewoon één persoon die één ding zegt, zoals, iedereen haat hem, zodat iedereen mij gaat haten."

Hij bleef zeggen dat hij zich niet zou verontschuldigen en dat Browns ouders de relatie goedkeurden. Echo vertelde: "Ik woonde acht maanden bij Millie's huis. Hoe is dat in godsnaam een rechtszaak? Ik dacht dat haar vader en moeder van alles wisten."

Als reactie daarop gaan fans naar hun sociale-mediaplatforms om te eisen dat de ouders van Echo en Brown verantwoordelijkheid nemen voor hun acties. Velen beweren dat de ouders van Brown onverantwoordelijk zijn en de voogdij over hun kinderen niet verdienen, aangezien Brown ook een jongere broer of zus heeft.

Een fan twitterde: "Millie Bobby Brown's ouders zouden niet eens de voogdij moeten hebben, ze laten een 20-jarige uitgaan met hun 16-JAAR-OUDE KID. Ze geven alleen maar om geld, ze hebben haar gedwongen om werk sinds ze 9 was omdat ze blut waren."

Vanaf nu heeft Millie Bobby Brown nog geen verklaring over het drama vrijgegeven.

Aanbevolen: