Julia Stiles heeft een actrice-zus: wie is Jane Stiles?

Inhoudsopgave:

Julia Stiles heeft een actrice-zus: wie is Jane Stiles?
Julia Stiles heeft een actrice-zus: wie is Jane Stiles?
Anonim

Julia Stiles is al zo lang als iemand zich kan herinneren een vaste waarde in Hollywood, hoewel er de laatste jaren niet veel meer van haar is vernomen. Maar iemand waar haar fans nog minder over hebben gehoord, is Julia's zus, Jane Stiles.

Het blijkt dat de beroemde actrice een actrice-zus heeft waar bijna niemand ooit van heeft gehoord. Dus wie is Jane Stiles, en wat voor werk heeft ze gedaan?

Julia Stiles heeft twee broers en zussen

Hoewel Julia niet veel wordt genoemd op de Instagram van Jane Stiles, is het de moeite waard om op te merken dat een van haar berichten erop wijst dat zij het middelste kind is, tussen Julia en hun jongere broer, John Junior.

Maar het is duidelijk dat de broers en zussen een goede relatie hebben; ze hebben samen deelgenomen aan evenementen, ook al lopen ze over het algemeen niet samen op de rode loper.

Net als haar zus lijkt Jane er niet zo happig op om een mainstream beroemdheid te zijn. Hoewel ze veel projecten in de maak heeft -- en ze is er niet tegen om een verklaring af te leggen wanneer een situatie daarom vraagt.

Waarin heeft Jane Stiles gehandeld?

Terwijl Julia Stiles een paar opmerkelijke films op haar naam heeft staan, heeft Jane haar eigen IMDb-cv om over op te scheppen. Haar eerste project was een korte verschijning op 'Law &Order' in 2007, maar al snel kreeg ze meer belangrijke optredens.

In 2014 was ze een paar keer te zien in een serie genaamd 'Blue' en daarna volgde een reeks korte films. En in 2019 werkte Stiles aan een handvol andere, meer indieprojecten. Haar volgende project is 'The Love Spell', een korte film die wordt beschreven als voltooid op IMDb, maar die blijkbaar pas in 2022 zal worden uitgebracht.

Maar Jane is meer dan alleen een actrice. Ze heeft een handvol schrijfcredits, waaronder voor dat 2022-project, 'The Love Spell', en ze regisseerde ook dat en de andere projecten die ze schreef.

Wat is het netto vermogen van Jane Stiles?

Fans van Julia Stiles - of gewoon fans van haar zus - vragen zich misschien af hoe de broers en zussen het doen qua vermogen. Terwijl de oudste broer van Stiles naar verluidt tegenwoordig ongeveer $ 12 miljoen waard is, is haar zus nog niet zo lang in de industrie en heeft ze niet het soort nostalgie-opwekkende films gehad die generaties overstijgen (nog!).

Jane, die ook bekend staat onder de naam Jane Stiles O'Hara, is volgens verschillende bronnen blijkbaar iets minder dan $ 2 miljoen waard. Dat is niet slecht voor een creatieveling die lijkt te houden van wat ze doet en alleen projecten kiest (of haar eigen schrijft) die haar aanspreken.

Aanbevolen: