Hugh Heffner's zoon en een Harry Potter-actrice verwachten een tweeling

Inhoudsopgave:

Hugh Heffner's zoon en een Harry Potter-actrice verwachten een tweeling
Hugh Heffner's zoon en een Harry Potter-actrice verwachten een tweeling
Anonim

Scarlett Byrne, vooral bekend van haar acteerprestaties in Harry Potter, The Vampire Diaries en Skybound, is sinds 2019 getrouwd met de jongste zoon van Hugh Hefner, Cooper. Ze hebben ook een prachtig klein meisje ter wereld verwelkomd, genaamd Betsy, die nu een jaar oud is. Zowel Scarlett als Cooper zijn naar sociale media gegaan om te onthullen dat ze opwindend nieuws hebben om met fans te delen, en het komt als een dubbele klap… ze verwachten een tweeling!

Het was al opwindend nieuws om te horen dat dit paar nog een kind op de wereld verwelkomt, maar het idee dat ze zich klaarmaken om samen een tweeling op te voeden, is genoeg om sociale media te laten bruisen van energie en opwinding voor hun gezin.

Hun liefdesverhaal

Als zoon van de zeer controversiële en eeuwig beroemde Hugh Hefner, weet Cooper Hefner het een en ander over het leven in de schijnwerpers. Hij zal voor altijd verbonden zijn met de levensstijl van zijn vader en de wilde manieren waarop zijn vader zijn eigen persoonlijke zaken deed. Cooper doet de dingen echter op zijn eigen manier en zijn leven neemt een heel andere wending.

Cooper Hefner ontmoette Scarlett voor het eerst in 2014, en hun romance ontvouwde zich als een waar 'liefde op het eerste gezicht'-verhaal. Ze waren een jaar later verloofd om te trouwen en wachtten tot 2019 om officieel in het huwelijksbootje te stappen. In 2020 kwam Betsy de wereld binnen en het was duidelijk dat haar beide ouders absoluut verliefd op haar waren.

Fans hadden niet verwacht dat meer zwangerschapsnieuws zo snel zou volgen, en niemand had kunnen vermoeden dat een tweeling deel zou uitmaken van deze magische aankondiging.

De tweeling komt eraan

In een absoluut schattige, perfecte foto op Instagram stond Scarlett naast Cooper, terwijl ze Betsy in één arm hield en haar babybuil in een andere wiegde. Ze onthulde opgewonden dat ze niet alleen een tweeling verwachtten, maar toevallig ook een tweeling verwachtten, en liet toen een nog grotere hint vallen over wanneer deze kleine bundels van vreugde zouden worden geboren.

In een Thanksgiving-bericht gewijd aan een moment van waardering, schreef Scarlett; "Dankbaar voor ons groeiende gezin. Cooper en ik zijn erg verheugd om te kunnen vertellen dat we begin 2022 een tweeling zullen verwelkomen. Ik wens jullie allemaal een fijne Thanksgiving ?."

Degenen die de wiskunde doen, hebben al ontdekt dat als de tweeling begin 2022 wordt geboren, er niet veel tijd zat tussen de bevalling van Betsy en het opnieuw zwanger worden.

Natuurlijk opgewonden om hun gezin uit te breiden Scarlett en Cooper hebben de aandacht getrokken van hun fans, die nu vastgelijmd zijn aan sociale media voor meer babybuik-teasers en de onvermijdelijke eerste foto's van hun tweelingbaby's!

Aanbevolen: