Wat doet de ex van Charlie Sheen, Brooke Mueller, nu?

Inhoudsopgave:

Wat doet de ex van Charlie Sheen, Brooke Mueller, nu?
Wat doet de ex van Charlie Sheen, Brooke Mueller, nu?
Anonim

Charlie Sheen is geen onbekende in drama in de media, maar zijn ex-vrouw Brooke Mueller verdiende aanzienlijk minder aandacht vanwege Charlie's heldendaden.

Het punt is dat het paar samen een tweelingzonen had, dus er was meer aan hun splitsing dan wat steun voor het huwelijk en krantenkoppen.

Niet alleen eindigde hun driejarig huwelijk in een schijnbaar bittere scheiding, maar elke helft van het voormalige paar vocht ook tegen hun eigen demonen. Charlie's andere ex-vrouw, Denise Richards, zorgde zelfs voor de toen nog kleuter-tweeling terwijl Mueller een behandeling onderging voor middelenproblemen.

Maar uiteindelijk werd de zorg voor de tweeling overgedragen aan Brooke's familie, en lange tijd hoorde niemand meer over haar of de jongens. Dus waar is Brooke nu, en hoe gaat het met haar leven?

Zijn Denise Richards en Brooke Mueller vrienden?

Het eerste wat fans vaak willen weten, is of Brooke Mueller en Denise Richards vrienden zijn in welke hoedanigheid dan ook. Natuurlijk delen ze een ex, maar dat betekent niet dat ze niet vriendelijk kunnen zijn.

En aangezien Brooke's tweeling voor een korte tijd onder de hoede van Denise was geplaatst, met hun halfbroers en -zussen, zou het logisch zijn als de dames maatjes waren.

Het lijkt erop dat Denise en Brooke ooit een goede verstandhouding hadden; Negen jaar geleden suggereerden rapporten dat de vrouwen en hun gedeelde ex allemaal vriendelijk genoeg waren om gezamenlijke verjaardagsfeestjes te geven, waaronder een voor Brooke's 35e verjaardag. Het feit dat de twee kinderen hebben die halfbroers en -zussen zijn, draagt waarschijnlijk bij aan hun band.

Wat is er met Brooke Mueller gebeurd?

Er zijn maar weinig krantenkoppen over Brooke Mueller verschenen, met de meeste updates rond 2019. Op dat moment had Brooke de voogdij over haar kinderen minstens twee keer weggenomen, de tweede keer met Brooke's ouders.

Maar wat gebeurde er toen Brooke in 2019 stopte met de behandeling? Het is moeilijk te zeggen! Om te beginnen lijkt Brooke geen actieve sociale media-accounts te hebben. Een Twitter-account dat blijkbaar van haar is, is sinds 2015 niet meer actief geweest.

Het enige Instagram-account voor Brooke lijkt legitiem te zijn, hoewel het mogelijk is dat de inmiddels ter ziele gegane pagina een fanaccount is. Dus waar is Brooke geweest, en hoe gaat het tegenwoordig met haar?

Wat doet Brooke Mueller nu?

Interessant is dat Brooke Mueller tegenwoordig niet veel op internet aanwezig is. Het is bijna een parallel verhaal met dat van Charlie's eerste vrouw, Donna Peele, die praktisch anoniem is.

Fans (en sommige roddelbladen) gaan ervan uit dat Brooke de behandeling heeft verlaten en het nu goed doet, maar de meest recente update van 2019 merkte op dat toen Brooke 'op reis' was, haar tweeling bij hun oma en de echtgenoot van hun oma bleef.

Interessant is dat noch Charlie noch Denise in jaren foto's van de tweeling hebben gepost, dus het is nog steeds een mysterie waar ze zijn of wat Brooke nu doet.

Aanbevolen: