Wat doet Mia Talerico uit 'Good Luck Charlie' nu?

Inhoudsopgave:

Wat doet Mia Talerico uit 'Good Luck Charlie' nu?
Wat doet Mia Talerico uit 'Good Luck Charlie' nu?
Anonim

Disney heeft de gewoonte om tonnen kindersterren te produceren en ze door wat lijkt op een machine van sitcom naar zingende superster naar titelloze film te duwen. Maar het zijn niet alleen dansster JoJo Siwa of megaceleb Selena Gomez die uit Disney zijn gekomen.

Er komt nog een jongere generatie Disney-jongens aan, en ze volgen niet allemaal hetzelfde pad. Geval in punt? Mia Talerico, Charlie uit 'Good Luck Charlie.'

Terwijl haar grote zus Teddy (ook bekend als Bridgit Mendler) de soort verteller was in 'Good Luck Charlie', ontwikkelde Mia Talerico zeker een aanhang.

Toen ze aan de show begon, was Mia nog maar een baby, en ze ging door met de serie tot ze vier was. Helaas ontving Mia's moeder, die het Instagram-account van de minderjarige beheerde, net voordat de serie eindigde, enge berichten van een volger.

Daarna leek het erop dat Mia's ouders van plan waren haar openbare optredens te vertragen en de manier waarop haar carrière werd beheerd te veranderen. Gelukkig kunnen fans de nu-tiener Mia inhalen terwijl ze aan andere projecten begint, en hopelijk zonder een kant van griezelig stalkerisme.

Acteert Mia Talerico nog steeds?

Het goede nieuws is dat Mia Talerico nog steeds acteert -- en het is goed voor haar omdat ze duidelijk getalenteerd is, terwijl het goed is voor fans omdat ze haar niet als Charlie hebben gezien.

Na 'Good Luck Charlie' had Mia een paar korte filmrollen en verscheen ze in een sitcom. Daarna voegde ze zich bij de cast van de show 'Mani' in 2018, per IMDb.

Mia verschijnt in de serie met Piper Rockelle en andere jongere opkomende sterren.

In welke films heeft Mia Talerico gezeten?

Tot nu toe is Mia Talerico alleen in de film 'Good Luck Charlie' verschenen, maar het is mogelijk dat Mia na haar seriedebuut in 'Mani' andere projecten zal vinden om aan te werken.

Voorlopig lijkt ze erg gefocust op de serie 'Mani', die net werd verlengd voor een zesde seizoen in de herfst van 2021.

Heeft Mia Talerico TikTok?

Ondanks die jaren geleden angst op sociale media, lijkt het erop dat Mia Talerico tegenwoordig redelijk comfortabel is met Instagram, TikTok en andere sociale platforms.

Het enige TikTok-account dat momenteel aan Mia wordt toegeschreven, stelt echter dat haar eerdere account was verbannen. Voorlopig is de enige video een van haar met haar cavia als huisdier.

Wat doet Mia Talerico nu?

Naast het delen van foto's van achter de schermen van haar werk aan 'Mani', deelt Mia Talerico ook inzichten met haar fans over wat ze nu doet.

Terwijl ze op de set haakt tussen de opnames door, lijkt Mia ook van andere activiteiten te genieten, zoals wandelen, surfen en verschillende buitenactiviteiten.

In welke klas zit Mia Talerico?

In 2020 werd een momentopname van Mia's eerste dag van de zesde klas gedeeld op haar Instagram-pagina. Dus fans kunnen ervan uitgaan dat ze dit jaar op 13-jarige leeftijd een 7e-klasser is.

Veel van haar inhoud toont tegenwoordig ook haar volwassenheid; één video laat zien hoe ze make-up aanbrengt, terwijl andere video's haar laten zien hoe ze poseert zoals de meeste tieners tegenwoordig doen.

Voor iedereen die vroeger naar 'Good Luck Charlie' keek en zich Talerico herinnert als peuter, is het een schok om haar als tiener haar eigen ding te zien doen.

Ze lijkt echter nog steeds veel op baby Charlie, dus ze is duidelijk herkenbaar, en fans lijken haar in het openbaar tegen te komen en om handtekeningen en foto's te vragen. Er is ook een gezonde hoeveelheid opmerkingen op elk van haar Instagram-berichten die uitroepen hoe volwassen Mia eruitziet.

Maar in tegenstelling tot sommige beroemdheden die van succesvolle kindersterren naar onsuccesvolle wezens gingen, lijkt Mia een goed ondersteuningssysteem te hebben en toezicht van haar ouders.

Haar moeder beheert alle sociale accounts van Mia, en het is duidelijk dat het teruggooien naar 'Good Luck Charlie' een van hun strategieën is om relevantie te behouden.

Tot nu toe lijkt het te werken. En gezien Mia's achtergrond bij Disney, heeft ze misschien nog andere kansen. Natuurlijk werkt ze op dit moment aan de webserie 'Mani', geproduceerd door Brat. Dat wil niet zeggen dat Disney Mia niet terug zou uitnodigen, vooral omdat ze op sociale media verantwoordelijk is voor Disney+.

Maar Mia gaat ook de weg in van enkele andere Disney-sterren die online influencers werden.

Sommige online bio's beschrijven Mia zelfs als een influencer, en ze lijkt ellebogen te wrijven met een paar grotere namen in het circuit tussen tiener en tiener.

Ze is ook een danseres en heeft een paar dansvideo's van TikTok en Instagram online rondzweven. Wie weet gaat ze misschien dezelfde kant op als sterren als Addison Rae en Charli D'Amelio wat betreft het vergroten van haar aanhang en het vinden van nieuwe en lucratieve mogelijkheden om te 'beïnvloeden'.

Aanbevolen: