Bella Hadid mocht naar verluidt niet op de landingsbaan lopen omdat ze gedeeltelijk was ingeënt

Inhoudsopgave:

Bella Hadid mocht naar verluidt niet op de landingsbaan lopen omdat ze gedeeltelijk was ingeënt
Bella Hadid mocht naar verluidt niet op de landingsbaan lopen omdat ze gedeeltelijk was ingeënt
Anonim

Meerdere beroemdheden hebben de afgelopen week hun mening gegeven over het Covid-19-vaccin, van Nicki Minaj's tirade en ongeloof in hen tot Kylie Jenner die zich terugtrok uit het Met Gala omdat ze naar verluidt niet was gevaccineerd.

De nieuwste gerapporteerde beroemdheid in de buurt om zich bij de niet-gevaccineerde clan aan te sluiten, is Bella Hadid. Het supermodel was dit jaar niet aanwezig op het Met Gala (in tegenstelling tot haar zus Gigi Hadid), en volgens een blind item dat op DeuxMoi werd geplaatst, had het gedeeltelijk gevaccineerde Hadid er iets mee te maken.

Bella Hadid mocht niet lopen voor Tom Ford

Een insider deelde met Instagram-roddelaccount DeuxMoi dat de vaccinatiestatus van Hadid haar eerder deze week wat problemen bezorgde. Toen Bella's fans begonnen te discussiëren of haar afwezigheid bij de Met aangaf dat ze niet was ingeënt, plaatste Bella een foto waarop ze de foto maakte op haar Instagram-verhaal.

Op de foto droeg Bella een zwarte panty en een grijze trui, en droeg ze een zwart masker toen ze het vaccin kreeg. Het model ondertitelde de foto "voor alle betrokkenen", waarmee geruchten de wereld uit werden gestuurd nadat fans haar vaccinatiestatus begonnen in twijfel te trekken.

Kort daarna schreef een bron aan DeuxMoi, waarin stond: Ze mocht vorige week niet meelopen in de modeshow van Tom Ford omdat ze maar half vaxxd was!!! Een vriend van een vriend werkte backstage', luidde het blinde item.

Het Met Gala was niet het enige grote evenement dat Bella Hadid dit jaar miste. De afwezigheid van het supermodel werd ook gevoeld tijdens de New York Fashion Week, waar haar zus Gigi Hadid een statement maakte met haar belachelijke outfit met 'baby'-thema.

Als onderdeel van het veiligheidsprotocol van de Met moesten gasten te allen tijde een bewijs van vaccinatie overleggen en maskers dragen, behalve bij het drinken en eten. De CFDA heeft ook het bewijs van vaccinatie verplicht gesteld voor alle gasten, of het nu personeelsleden of individuen zijn bij alle NYFW-evenementen.

Als Hadid echt gedeeltelijk is ingeënt, verklaart dat waarom het model afstand moest nemen van de gebeurtenissen. Maar Bella had dit jaar wel een belangrijk modemoment, op het filmfestival van Cannes.

Bella's show-stoppende jurk op het Franse filmfestival verdiende haar lof van fans en mode-enthousiastelingen, bewerend dat ze de rode loper-look had genageld.

Aanbevolen: