Kanye West naar verluidt van zijn medicijnen af omdat ze zijn creativiteit beïnvloeden

Inhoudsopgave:

Kanye West naar verluidt van zijn medicijnen af omdat ze zijn creativiteit beïnvloeden
Kanye West naar verluidt van zijn medicijnen af omdat ze zijn creativiteit beïnvloeden
Anonim

Kanye West van zijn medicijnen af? Vrienden van de rapper zijn naar verluidt "echt bezorgd" dat Ye weer "van zijn medicijnen" is. Kanye, die hard aan een nieuw album werkt, heeft in het verleden gezegd dat zijn bipolaire medicatie zijn creativiteit schaadt. Het begint ook "te raken" voor Ye dat zijn ex-vrouw Kim Kardashian weg is, en hij zou haar dreigementen met echtscheiding niet serieus hebben genomen totdat ze met Pete Davidson begon te daten.

Vrienden van Kanye West "zijn echt bezorgd" dat hij zijn medicijnen niet inneemt na het grillige gedrag van de rapper op Instagram

"Vrienden beginnen zich echt zorgen te maken dat Kanye weer van zijn medicijnen af is", vertelde een bron dicht bij de Louis Vuitton Don aan The Sun. "Hij zegt dat hij niet onderdrukt wil worden - en hij voelt zich verdoofd en alsof zijn artistieke vaardigheden verdwenen zijn als hij medicijnen gebruikt."

Kanye heeft zich publiekelijk uitgesproken over zijn worstelingen in het verleden, hoe hij niet dezelfde kwaliteit van werk kan produceren terwijl hij medicijnen krijgt voor zijn geestelijke gezondheidsproblemen. In 2018 twitterde de Yeezy-mogul: "Ik kan geen medicijnen gebruiken en de troon-niveau of donkere fantasie-muziek bekijken. Je loopt niet weg van medicatie."

Kanye heeft veel tijd op Instagram doorgebracht, waar zijn berichten zo steeds grilliger zijn geworden dat de rapper een stuk papier plaatste met de woorden "Mijn account is niet gehackt" erop geschreven, gewoon om het te bewijzen was hij achter de palen.

Op een gegeven moment tijdens Yeezy's Instagram-ramp, vroeg hij zijn fans om tegen Pete Davidson te schreeuwen als "op de top van hun longen" als ze hem zagen.

Kim Kardashian gaf Kanye een ultimatum: krijg de hulp die je nodig hebt of het is voorbij, maar Kanye nam haar niet serieus totdat het te laat was

Ye's worsteling met geestelijke gezondheid zou ook de oorzaak zijn van het mislukken van zijn huwelijk met Kim, met bronnen die zeggen dat Kim een "Calm Ye" wilde en hem een ultimatum gaf: "krijg de hulp die je nodig hebt, of ik ben vertrekken.” Kanye nam haar dreigementen met echtscheiding niet serieus totdat ze met Pete begon te daten, en tegen die tijd was het “een beetje te laat”.

Het begint naar verluidt eindelijk "te raken" voor Kanye, die in een recente tirade zei dat hij "wens" dat hij terug was bij Kim Kardashian en Pete Davidson beschuldigde van het "vernietigen" van hun familie.

Voor het grootste deel heeft Kim de situatie gracieus aangepakt en slechts één keer gereageerd. In een verklaring zei Kim dat zijn gedrag "kwetsend" was en dat ze bedroefd is dat Kanye co-ouderschap van hun kinderen "onmogelijk" heeft gemaakt.

Aanbevolen: