John Stamos crediteert deze acteur voor het redden van zijn leven

Inhoudsopgave:

John Stamos crediteert deze acteur voor het redden van zijn leven
John Stamos crediteert deze acteur voor het redden van zijn leven
Anonim

Het duurde maar drie weken voordat John Stamos zijn eerste rol kreeg, namelijk in 'Algemeen ziekenhuis'. Een paar jaar later veranderde hij het traject van zijn carrière dankzij 'Full House'. Hij bracht bijna een decennium door in de show en werd daardoor een begrip.

Na de show had John behoorlijk wat ups en downs in zijn persoonlijke leven. Na het overlijden van zijn vader, gepaard gaand met een scheiding, begonnen de zaken te ontrafelen voor de geliefde ster uit de jaren 90.

Een DUI bleek het kantelpunt te zijn en hij zou hulp zoeken. Stamos crediteert echter een bepaalde ster voor het redden van zijn leven in die tijd. In werkelijkheid was het alsof ze elkaar zouden ontmoeten, omdat hun tijd samen op de set maar één seizoen zou duren.

We zullen onthullen met welke ster Stamos een band had, samen met zijn herstelreis.

Hij ging door wat strijd achter de schermen

Voordat ik naar de afkickkliniek ging, was het niet gemakkelijk in het persoonlijke leven van Stamos. Hij had zijn vader verloren en alsof dat nog niet moeilijk genoeg was om mee om te gaan, ging John op hetzelfde moment ook scheiden.

Hij gaf samen met People toe dat hij in het verleden gemakkelijk kon stoppen met drinken, vooral als het tijd was om te werken. Maar deze keer waren de dingen anders en toen hij werd beschuldigd van rijden onder invloed, wist hij dat het tijd was om te veranderen.

“Ik zou op een dubbeltje kunnen stoppen met [drinken]. Ik zou kunnen stoppen. In de tijd dat ik terugging, verslechterde het gewoon mijn leven, en wie ik was, en mijn moraal en mijn waarden. Ik verloor mezelf, ik verloor mijn gevoel voor discipline, wat mijn vader me zo goed leerde, en ik werd gewoon iemand - meer en meer dompelde ik me gewoon onder in die donkere plaats. Het gebeurde steeds vaker en het werd alleen maar donkerder en donkerder. Het remde mijn groei. Emotioneel – misschien zou ik nu getrouwd zijn en kinderen hebben.”

"Ik had een verschrikkelijke DUI, waar ik me zo voor schaam", vervolgde hij. “Ik had iemand kunnen kwetsen, het was echt dom en onwetend van mij. En daarom haatte ik mezelf. Het was een slechte, slechte zaak. Dus ik zei tegen mezelf: ik moet dit stoppen, op en neer, op en neer, ik moet.”

Hij kwam naar de afkickkliniek, vastbesloten om iets te veranderen. Hij was tot alles bereid en het bleek dat hij ook sterke morele steun achter de schermen had van zijn collega's.

Stamos prees Josh Peck voor het redden van zijn leven

Hun tijd samen op 'Grandfathered' was kort en niet zo lang als degenen op de set hadden gehoopt. Stamos gelooft echter dat het de bedoeling was dat hij Josh Peck zou ontmoeten. De acteur had een grote invloed op Stamos en hielp zijn herstelproces.

“Precies rond die tijd ging ik het verkeerde pad in en moest ik me rechttrekken. En dan zit ik in deze show met deze man die toen vele, vele jaren in herstel was en mijn zoon speelde. Dat deel was bedoeld om te zijn, voegde hij eraan toe.

“Ik zou niet in leven zijn als ik niet rechtop was gegaan, en hij maakte er zeker deel van uit. Dus daar denk ik aan bij die show.”

Ondanks de geweldige band tussen de twee zou de show maar een jaar duren. Stamos was trots op de band die hij creëerde, samen met de show zelf.

Hun show werd geannuleerd

Tot ieders verbazing werd de show na één seizoen geannuleerd door FOX. Stamos geeft toe dat het netwerk een groot deel van de storing was, "Ik denk heel eenvoudig dat het op het verkeerde netwerk zat."

Bovendien stuurde Stamos bijna een vervelende e-mail naar het netwerk toen de show ten einde was, hoewel hij gelukkig niet op de verzendknop drukte en deze de volgende dag verwijderde.

"Ik schreef een vernietigende e-mail aan de president, Dana Walden, die een zeer goede vriend van mij is. Ik schreef de e-mail, maar ik deed het slimme en pauzeerde. Ik dacht erover na en wachtte tot de volgende dag, en toen keek ik er weer naar en ik drukte op delete. Ik herschreef het ding en zei: "Dana, ik ben zo dankbaar voor de tijd die we hadden. Ik waardeer het dat je me mijn eigen show laat doen." Ik zei alleen maar aardige dingen over haar en ik zei: "Ik hoop dat we weer gaan samenwerken."

De tactiek werkte, want slechts twee dagen later kreeg hij een andere rol aangeboden, dit keer in 'Scream Queens'. Zijn ervaring met 'Grandfathered' was in ieder geval goed en hij maakte achter de schermen in Peck een vriend voor het leven.

Aanbevolen: