Fans denken dat dit de meest ongepaste medewerker van de Howard Stern-show is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de meest ongepaste medewerker van de Howard Stern-show is
Fans denken dat dit de meest ongepaste medewerker van de Howard Stern-show is
Anonim

Er was een tijd dat Howard Stern de meest ongepaste persoon was in zijn iconische radioshow. De man bouwde zijn carrière op door dingen te zeggen die ervoor zorgden dat elke 'bezorgde moeder' in Amerika, evenals de FCC, in opstand kwam en begon te boycotten. Maar het moedigde ook miljoenen mensen aan om elke ochtend naar hun auto of huis te komen om naar Howard op de radio te luisteren. Maar naarmate de tijd verstreek, onderging Howard een reeks creatieve en persoonlijke metamorfosen. Hoewel sommige originele fans Howard juist om deze reden in de steek hebben gelaten, is het geschenk van Howards groei onmiskenbaar. Daarom is hij relevant gebleven en een van de meest geliefde interviewers van beroemdheden aller tijden. Maar dat wil niet zeggen dat zijn show geen knoppen kan indrukken. Het is alleen zo dat die rol tegenwoordig meestal wordt vervuld door zijn goedbetaalde stafleden, die bijna allemaal op zichzelf tot on-air beroemdheden zijn gemaakt.

Howard weet dat fans afstemmen om te horen dat zijn staf ongepaste en vaak ongepaste aspecten van hun leven blootlegt. Meestal is Howard bij het publiek en lacht hij om de capriolen van zijn staf. Andere keren is hij de poppenspeler en zet hij de ene schrijver tegen de andere op. Maar zelfs hij weet dat vooral één medewerker geweldig is omdat hij een hoop controverse veroorzaakt. Soms zijn de fans dol op deze staf en soms vinden ze dat hij te ver gaat. Hoe dan ook, hij is ongetwijfeld de meest ongepaste van het personeel…

De tweedeprijswinnaars

Vanaf de eerste dag heeft Howard zijn on-air co-hosts, zoals Robin Quivers, of zijn schrijvers en producers achter de schermen naar de show laten komen om de luisteraars te vermaken. Naarmate de tijd verstreek, heeft elk van deze individuen een grote fanbase opgebouwd. En de meeste van deze fans houden ervan wanneer de staf op de knoppen van mensen drukt en zich verdiept in grove humor.

Laten we eerlijk zijn, er zijn meerdere stafleden op The Howard Stern Show, zowel in het verleden als in het heden, die als het meest ongepast kunnen worden beschouwd. Voormalige stafleden zoals Artie Lange of John The Stutterer zijn misschien politiek incorrect, maar ze staan nog steeds lager dan Ronnie 'The Limo Driver' Mund. Ronnie zou een voor de hand liggende keuze zijn vanwege zijn sekstips en veel te veel bonen over wat er in zijn slaapkamer, badkamer, woonkamer en auto gebeurt… maar zelfs Ronnie heeft grenzen.

Iemand als Benjy Bronk heeft minder limieten, maar fans vinden hem het meest irritant versus het meest ongepast. Een snelle Google-zoekopdracht of scrollen door het commentaargedeelte op Instagram zal bewijzen dat fans denken dat Richard Christie en Sal Governale de twee meest ongepaste leden van het personeel van Stern Show zijn. Maar hoewel Richard misschien de slechtste hygiëne heeft, is het Sal die als beste uit de bus komt.

Waarom Sal het meest ongepaste lid van The Stern Show is

Allereerst is Sal, samen met Richard, de koning van de grove humor. Hij is altijd bereid deel te nemen aan een walgelijke sketch, zijn lichaam bloot te leggen of te praten over verschillende dingen die op zijn lichaam groeien. In veel opzichten proberen Sal en Richard de ongepaste schooljongens altijd de meisjes uit te schelden. Ze zijn niet volwassen geworden. Maar Richard is een stuk kinderlijker en onschuldiger dan Sal. In feite mist Sal een basisbegrip van de meeste sociale normen en kan hij behoorlijk racistisch zijn.

Gezien hoe politiek correct de cultuur is geworden, is het vrij opmerkelijk dat Sal Governale niet is verdreven uit The Howard Stern Show. Maar dit is ongetwijfeld een goede zaak. We zouden tenslotte een enorme bron van entertainment en een van de grootste bokszakken van de show verliezen. Meestal maken Howard, Robin en de rest van de crew de spot met Sal wanneer hij een belachelijke opmerking bedenkt waardoor hij zou worden ontslagen of op de zwarte lijst zou worden gezet van een andere show.

Sal heeft ook toegegeven dat hij in het verleden een aantal zeer dubieuze dingen heeft gedaan, waarvan de meeste met zijn eigen familie. Dan is er de tijd dat hij betrapt werd op een intieme act buiten de lucht, verkleed als een vrouw om een lesbische chatroom binnen te gaan, de waterplukker van zijn oom op een weerzinwekkende manier gebruikte, verschillende beroemde gasten beledigde, in de war raakte over Howards huwelijk en zelfs probeerde om te logeren bij Howard's huis.

Er komt geen einde aan de Sal capriolen. En hoewel fans er dol op zijn om over elk van hen te horen, lijdt het geen twijfel dat ze er dol op zijn, want hij is verreweg het meest losbandige, onbetamelijke en ronduit smakeloze lid van The Howard Stern Show.

Aanbevolen: