Rihanna en andere beroemdheden die hun primaire carrière in de wacht hebben gezet voor zakelijke ondernemingen

Inhoudsopgave:

Rihanna en andere beroemdheden die hun primaire carrière in de wacht hebben gezet voor zakelijke ondernemingen
Rihanna en andere beroemdheden die hun primaire carrière in de wacht hebben gezet voor zakelijke ondernemingen
Anonim

Terwijl de meeste celebs beroemd worden door een carrièrepad te volgen waar ze altijd van hebben gedroomd, veranderen sommigen uiteindelijk dat carrièrepad voor een ander. Of het nu gaat om het verkennen van de mode-, fitness- of schoonheidsindustrie, veel sterren hebben langzaam de overstap gemaakt van hun primaire carrière naar het creëren van een bedrijf waaraan ze het grootste deel van hun tijd besteden.

Van muzikanten als Rihanna en Jessica Simpson tot reality-tv-sterren als Kylie Jenner en Lauren Conrad - blijf scrollen om te zien welke sterren de voorkeur geven aan hun zakelijke ondernemingen!

10 Rihanna

De lijst wordt afgetrapt door muzikant Rihanna die sinds Anti van 2016 eigenlijk geen nieuw album heeft uitgebracht. De zangeres heeft veel van haar tijd besteed aan andere zakelijke ondernemingen zoals haar cosmeticamerk Fenty Beauty en haar lingeriemerk Savage X Fenty. Daarnaast besloot de zangeres ook om een carrière in de filmindustrie na te streven en speelde ze in blockbusters als Valerian and the City of a Thousand Planets, Ocean's 8 en Guava Island. Hoewel fans dol zijn op alles wat RiRi doet, hopen ze zeker dat ze binnenkort nieuwe muziek uitbrengt.

9 Jessica Alba

De volgende op de lijst is actrice Jessica Alba, die trager lijkt te zijn met het accepteren van acteeroptredens omdat ze veel tijd besteedt aan het werken voor haar merk The Honest Company. Jessica lanceerde het merk in 2011 en sindsdien is het een enorm succes geworden. Het is veilig om te zeggen dat de actrice haar tijd vooruit was toen ze begon met het lanceren van schone schoonheids- en huishoudelijke producten. In het afgelopen decennium speelde Jessica in een aantal films, zoals Sin City: A Dame to Kill For en El Camino Christmas, evenals de misdaadshow L. A.'s Finest - maar haar privéleven en andere zakelijke ondernemingen zijn zeker een prioriteit geweest.

8 Kylie Jenner

Laten we verder gaan met reality-tv-ster Kylie Jenner, die beroemd werd als castlid van Keeping Up with the Kardashians.

Sinds Kylie in 2015 haar cosmeticabedrijf Kylie Cosmetics lanceerde, heeft de ster echter steeds minder tijd besteed aan het filmen van de show. Kylie was oorspronkelijk misschien een reality-tv-ster, maar tegenwoordig is ze vooral een zakenvrouw en een enorme ster op de sociale media.

7 Jay-Z

Een andere beroemde muzikant die de lijst heeft gehaald, is rapper Jay-Z. Het laatste solo-studioalbum dat de muzikant uitbracht was 4:44 in 2017. Het lijkt er zeker op dat de ster de laatste tijd meer tijd heeft besteed aan zijn andere zakelijke ondernemingen, zoals het entertainmentbedrijf Roc Nation en de streamingdienst Tidal. Jay-Z bracht in 2018 wel nieuwe muziek uit toen hij samen met zijn vrouw Beyoncé aan het album Everything Is Love werkte.

6 Kate Hudson

Volgende op de lijst is actrice Kate Hudson. De Hollywood-ster is nog een andere celeb die veel tijd lijkt te besteden aan het uitbreiden van haar bedrijf. In 2013 was ze medeoprichter van het fitnessmerk en lidmaatschapsprogramma Fabletics en sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid. Als het op acteren aankomt, heeft de ster de afgelopen jaren slechts aan een paar blockbusters deelgenomen. Enkele van haar meest bekende zijn films zoals Moederdag en Muziek.

5 Jessica Simpson

Laten we verder gaan met muzikant Jessica Simpson, die sinds Happy Christmas in 2010 geen album meer heeft uitgebracht. De zangeres stapte over naar een zakenmagnaat met de lancering van de Jessica Simpson-collectie in 2005. Het merk is zo succesvol geworden dat Jessica Simpson al meer dan tien jaar niet de behoefte heeft gevoeld om terug te keren naar de muziekindustrie.

4 Gwyneth P altrow

Hollywood-ster Gwyneth P altrow is de volgende op de lijst. In 2008 lanceerde de actrice haar lifestylebedrijf Goop en het lijkt alsof acteren sindsdien geen prioriteit meer is voor de ster.

In het afgelopen decennium stond Gwyneth vooral bekend om het vertolken van Pepper Potts in het Marvel Cinematic Universe.

3 Lauren Conrad

De volgende op de lijst is de voormalige reality-tv-ster Lauren Conrad. Lauren werd in 2004 beroemd als castlid van MTV's reality-tv-show Laguna Beach: The Real Orange County en later speelde ze ook in de spin-off The Hills. Sinds 2010 is Lauren echter niet meer in een reality-tv-show geweest, omdat ze haar focus verlegde naar haar modellijnen LC Lauren Conrad en Paper Crown, evenals haar fairtrade online winkel The Little Market. Daarnaast publiceert Lauren tal van boeken - L. A. Candy en The Fame Game-trilogie zijn haar beroemdste.

2 Diddy

Muzikant Sean Combs, ook bekend als Diddy, is de volgende op de lijst. Diddy heeft geen nieuw album uitgebracht sinds Press Play uit 2006, maar hij staat op het punt om zijn vijfde studioalbum Off the Grid Vol. 1 dit najaar. In het afgelopen decennium wijdde Diddy het grootste deel van zijn tijd aan Combs Enterprises, een overkoepelend bedrijf van al zijn bedrijven.

1 Mary-Kate en Ashley Olsen

En tot slot, het afronden van de lijst zijn actrices Mary-Kate en Ashley Olsen. De tweeling is al bijna tien jaar niet meer in projecten verschenen toen ze besloten hun focus te verleggen naar de mode-industrie. De twee brengen veel tijd door met werken voor de modelabels The Row en Elizabeth & James en voor de Council of Fashion Designers of America.

Aanbevolen: