Anna Faris & 9 Andere beroemdheden die hun eigen podcasts hebben

Inhoudsopgave:

Anna Faris & 9 Andere beroemdheden die hun eigen podcasts hebben
Anna Faris & 9 Andere beroemdheden die hun eigen podcasts hebben
Anonim

Podcasting dateert uit het begin van de jaren 2000. Naarmate de technologie evolueerde, werd het steeds toegankelijker en populairder. Kort daarna volgden beroemdheden. Hoewel het de meeste podcast-hosts eeuwen kostte om hun publiek op te bouwen, kregen beroemdheden meteen een enorme aanhang. Iedereen kan tegenwoordig een podcast hebben. En onder de meest geadverteerde zijn natuurlijk die van de meest geliefde beroemdheden.

In plaats van Joe Rogan die diepgaande gesprekken voert die soms meer dan twee uur duren, kiezen de meeste beroemdheden voor iets korters en lichters. Ze behandelen onderwerpen die ze het meest na aan het hart liggen, of het nu gaat om geestelijke gezondheid, popcultuur of gewoon een goed oud geklets met hun gasten.

10 Russel Brand: onder de huid met Russel Brand

Toen Russel Brand besloot nuchter te worden, liet hij zijn bad boy act vallen en veranderde zijn leven volledig. Hij heeft de consumptieve levensstijl verworpen en zich in plaats daarvan op alle spirituele dingen gefocust. Daar gaat ook zijn podcast 'Under the Skin with Russel Brand' over. Elke aflevering ontvangt hij een gast en bespreekt alles, van mondiale politiek en ideologie tot sjamanisme. Tot nu toe heeft hij mensen met allerlei achtergronden ontvangen, van Jordan Peterson tot Eckhart Tolle.

9 Nikki Glaser

Nikki Glaser en haar kamergenoot Andrew Collin presenteren hun eigen podcast, genaamd 'The Nikki Glaser Podcast', die de vorm heeft van een ochtendtalkshow. Van maandag tot en met donderdag brengt ze een nieuwe aflevering van 60-90 minuten uit.

Ze heeft dezelfde benadering van podcasting als van stand-upcomedy: ze is brutaal eerlijk, geestig en vol energie.

8 RuPaul en Michelle Visage: RuPaul: What's The Tee?

'RuPaul: Wat is het T-stuk?' wordt beschouwd als een van de beste podcasts in de wereld van beroemdheden! In 2018 won het een Webby Award, een onderscheiding voor het allerbeste dat internet te bieden heeft.

Dit is niet alleen de plek om de inside scoop van RuPaul's Drag Race te krijgen, RuPaul en Michelle Visage praten ook over geestelijke gezondheid, popcultuur en schoonheidsadvies. Elke aflevering verwelkomen ze een gast, zoals Whoopi Goldberg, Graham Norton en Care Delevingne!

7 Ricky Gervais & Stephen Merchant: The Ricky Gervais Podcast

Ricky Gervais was een van de eerste beroemdheden die de wereld van podcasts overnam en is sindsdien gestopt met het produceren van zijn show 'The Ricky Gervais Podcast' met Stephen Merchant en Karl Pilkington. De laatste keer dat hij een aflevering uitbracht was in 2019, maar aangezien de inhoud tijdloos is, is het vandaag nog steeds de moeite waard om naar te luisteren.

6 Michelle Obama: The Michelle Obama Podcast

Michelle Obama brengt niet regelmatig een nieuwe aflevering uit, maar haar podcast, 'The Michelle Obama Podcast', is niettemin een van de beroemdste podcasts van beroemdheden die er zijn. Haar allereerste gast was haar man, Barack Obama, gevolgd door onder meer Michele Norris en Conan O'Brien.

De voormalige First Lady is niet bang om haar kwetsbaarheden te tonen en over diep persoonlijke zaken te praten. De gesprekken zijn levendig, grappig en diepgaand - helemaal niet wat je zou verwachten van iemand die al bijna tien jaar een groot deel van de politiek is.

5 Jason Bateman, Sean Hayes & Will Arnett: SmartLess

Fans van Arrested Development zullen zeker dol zijn op de 'SmartLess'-podcast, aangezien twee van de gastheren de leidende sterren van de show zijn: Jason Bateman en Will Arnett. Samen met Sean Hayes van Will & Grace voeren ze openhartige gesprekken met collega-beroemdheden. In elke aflevering brengt een gastheer de gast mee en ze beginnen met geklets terwijl de andere twee raden wie de mysterieuze ster is.

Tot nu toe hebben ze met meer dan 50 gasten gesproken, waaronder Adam Sandler, Melissa McCarthy, Bob Odenkirk en Sarah Silverman.

4 Anna Faris: Ongekwalificeerd

De podcast van Anna Faris bestaat niet alleen uit oude interviews en spontane gesprekken. Het volgt het formaat van een advieskolom. Zo werkt het: in elke aflevering verwelkomt Faris een gast en in het laatste deel van de aflevering hebben ze een telefoongesprek met een luisteraar en vragen ze om advies.

The Scary Movie-ster is een van de meest eerlijke, directe hosts van beroemdheden in de wereld van podcasting. Ze schuwt het niet om informatie over zichzelf te delen, en volgens Vogue geeft dat haar het gevoel dat ze de controle heeft over haar eigen verhaal.

3 Freddie Prinze Jr.: Prinze en de Wolf

De meeste mensen kennen Freddie Prinze Jr. vanwege de heilzame relatie die hij heeft met Sarah Michelle Gellar. Maar er is meer voor hem dan een liefhebbende echtgenoot en vader zijn: hij heeft ook zijn eigen podcast, genaamd 'Prinze en de Wolf'! Zijn co-host is Josh Wolf en samen praten ze over alles wat ze in hun hoofd hebben: het is allemaal heel willekeurig en vermakelijk!

2 Jameela Jamil: Ik weeg

De verbluffende podcast 'I Weigh' van Jameela Jamil richt zich op geestelijke gezondheid, activisme, sociale rechtvaardigheid en de levens van degenen die ze interviewt. Aan het einde van elke ongeveer een uur durende aflevering vraagt ze de gast hoeveel ze wegen, wat hen maakt tot wie ze zijn, niet in termen van kilo's.

De meeste van haar gasten zijn vrouwen. Onder degenen met wie ze sprak, zijn Gloria Steinem, Demi Lovato en Kelly Rowland.

1 Gwyneth P altrow: The Goop Podcast

Gwyneth P altrow is een van die beroemdheden die Hollywood hebben verlaten, maar dat betekent niet dat ze werkeloos zit terwijl haar leven aan haar voorbij gaat. Ze is de eigenaar van goop, een new-age wellness-merk, en heeft verschillende boeken geschreven!

Een van haar projecten is ook de zogenaamde 'goop podcast', die al bijna 300 afleveringen heeft. Samen met Erica Chidi praat ze met professionals uit allerlei vakgebieden, waaronder psychotherapeuten, auteurs, opinieleiders en beroemdheden.

Aanbevolen: